Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mati1 wrote:Specjalnie nic slodkiego nie kupuje bo co mialam to zjadalam- metoda na braki w domu sie sprawdza
No u mnie właśnie też pustki.. Truskawki jedynie ale to już koktajl zmiksowałam a że nie chce mi się tyłka z domu ruszyć to będę czekała do wieczora na łaskę (albo i nie ) mojego Pana -
Ehhh...mi sie chce wszystkiego po trochu . Slodkiego moze jakos nie szczegolnie ale ten maaaaak i dzisiejszy obiadek tez mnie juz neci . Aj z tym jedzeniem:p.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 16:24
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hatik, to żeby szybko przyszła i szybko poszła .
Miałam ogarniać mieszkanie przed remontem, bo jutro zaczynamy łazienkę, zamiast tego nawet nie wiem, kiedy zasnęłam. Chyba powoli @ się zbliża .4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
KotCzarownicy wrote:
Miałam ogarniać mieszkanie przed remontem, bo jutro zaczynamy łazienkę, zamiast tego nawet nie wiem, kiedy zasnęłam. Chyba powoli @ się zbliża .
Widzę, że podobnych tematów znalazłoby się mnóstwo. Właśnie szukam wzoru płytek do łazienki i staram się nie myśleć o tym, że zaczyna boleć jak na @.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Płytki to będzie ta przyjemna część . My prawdopodobnie będziemy burzyć ścianę między łazienką i kuchnią. Kompletnie tego nie widzę, ale teść się uparł, że zrobi nam nową. Staram się nie myśleć, co będę miała w mieszkaniu przez najbliższe dwa tygodnie.
Jeszcze dzisiaj się dowiedziałam, że koleżanka w pracy jest w nieplanowanej ciąży. Niesprawiedliwość .4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Kocie zabrzmiało to tak jakbyś miała kibel z kuchnia razem Hahahaha
Karolyna lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
hehe moze to nowa moda
Kocie a nie liczesz troche za malo czasu, u nas robienie łazienki od podstaw itp "troche" dluzej trwalo
Zycze Ci oczywiscie szybkiego remontu bo zycie bez lazienki Hmmmm to musi byc extazaCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...