Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! MalPog Ty śpisz w ogóle w nocy?
Rano na teście bladzioch Uciekam na weekend do rodziców, w poniedziałek wieczorem dam znać jak poszła beta i wizyta u lekarza
Życzę wszystkim udanej soboty i niedzieliMalPog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
noc to był jakiś koszmar. Nie mogłam sobie znaleźć miejsca... Teraz boli podbrzusze, ale na szczęście nie tak jak wczoraj, i plecy. Kurde, oby się nie nasilało, bo dopiero może w poniedziałek złapię jakiegoś normalnego lekarza i zrobi USG. A @ nadal brak yh...
Macie jakieś fajne plany na weekend? Ja pewnie będę leżeć hehe Córki pojechały do babci, więc jest możliwość
-
Dzień dobry kobietki
Hatik jakiś czas temu moja teściowa miała takie bóle pojechaliśmy na IP np nie mogła się wyprostować tam zanim nas przyjęli to ho ho myślałam że to wyrostek ale nie zrobili USG i nic potem jak juz nie wiedzieli co zrobić kazali dużo pić bo może nerki dali jakieś przeciwbólowe i odesłali do domu na drugi dzień już było lepiej a na trzeci jak ręką odjal teściowa porobiła potem badania moczu itp wszystko oki do dzisiaj nie wiemy co to było czy jakiś skurcz jelit nie wiem mam nadzieje żeby ciebie tez juz będzie coraz lepiej
Agu92 trzymam kciuki pp ostatnich średnich wiadomościach nareszcie jakieś pozytywy
Dziewczyny w następnym tyg mam monitoring jak on potwierdzi ze nie ma owu to kolejnym punktem na liście jest hsg miał ktoś? Słyszałam że boli jak to wygląda? Wiem że jest sono ale w invimedzie nie mogłam doczytać ile kosztuje a w innym miejscu 700 zł aaa
miłego dnia ja czekam aż mąż wstanie od tygodnia mam urlop jak położyłam wypowiedzenie okazało się ze juz dawno mam 26 dni urlopu i musieli mi to wyrównać wiec cały lipiec wolne a w sierpniu na szkolenie pobrań szkoleniu zadecyduje czy poradzę sobie na swoim czy nie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Ineczka HSG miała na pewno Ewcia także zapytaj. Ja dopiero czekam na swoją kolej, ciekawe kiedy mi przypadnie
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
MalPog wrote:Zostałam wywołana do tablicy, więc się melduję
Mili słońce najdroższe siedzę cicho, bo w tym cyklu miałam postanowienie oczyszczenia głowy. Żadnych obserwacji, testów owulacyjnych, suplementów i innych takich. W planach był też odpoczynek od Ovu, ale nie potrafiłam i cichutko Was podczytuję, więc jestem w miarę na bieżąco Dziś u mnie 14dc, obstawiam, że jestem jakoś w okolicy owulki, ale nie wiem na kiedy Ovu wyznaczył mi dni płodne, bo na początku cyklu skończył mi się abonament i stwierdziłam, że ten miesiąc pożyję bez kolorków i tych wszystkich dziwnych obliczeń, bo mnie to stresowało Tak więc jestem, żyję i miewam się dobrze A jak u Ciebie? :*
Blue wspaniała wiadomość! Dużo zdrówka dla Was!
Sabinka widziałam info o wynikach Twojego męża. Nie łamcie się, na nasienie wpływa bardzo wiele czynników. Najlepiej będzie skonsultować wyniki z lekarzem i ponownie powtórzyć badania za 3 miesiące. Może uda się poprawić coś odpowiednią suplementacją i zmianą nawyków? Bądźcie dobrej myśli!
Idzianna, Ancia udanego wypoczynku dziewczynki
Madzix dużo zdrówka dla taty, wszystko wróci do normy, zobaczysz...
Karloka to wyniki z Bociana? Bo wyglądają podobnie do naszych, tylko u nas były dwie strony i na pierwszej stronie była jedna z najważniejszych informacji, czyli ilość prawidłowych plemników.
Ściskam wszystkie Staraczki i wrócę do Was dopiero jutro, bo zaraz jedziemy do znajomych na małe conieco
Stosunkowo udanego wieczoru Wam wszystkim!
Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. U mnie dopiero co po owu. Te najbliższe dwa tygodnie będę miała intensywne więc nie będzie czasu myśleć ale nastawienie jest dobre
-
Mili niemyślenie jest dobre, ale trudne do zrobienia. Szczególnie w tej drugiej połowie cyklu, kiedy mimowolnie zastanawia się nad objawami. Oby ten cykl był dla nas tym szczęśliwym
-
Ineczka wrote:Dziewczyny w następnym tyg mam monitoring jak on potwierdzi ze nie ma owu to kolejnym punktem na liście jest hsg miał ktoś? Słyszałam że boli jak to wygląda?
-
agu92 wrote:Dzień dobry! MalPog Ty śpisz w ogóle w nocy?
-
MalPog wrote:Ineczka ja miałam sonohsg. Całe badanie trwało kilkanaście minut, w moim przypadku rzeczywiście było bolesne, ale to dlatego, ponieważ miałam niedrożne jajowody. Czytałam wiele na ten temat i wiele dziewczyn potwierdziło, że jeśli wszystko jest ok, to badanie jest bezbolesne. Tak czy siak warto jest je zrobić, bo rzeczywiście jest pomocne w diagnozowaniu, a jeśli są małe zrosty, to w trakcie badania jajowody mogą się udrożnić. Jeśli masz jakieś pytania, to pisz Pomogę na ile mogę
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cześć Dziewczyny, wpadłam Was odwiedzić Czasami zaglądam sprawdzić czy którejs z nas się udało!
U nas nadal nic, od poniedziałku dieta od dietetyka - cel - 20kg. Bez tego nam się nie uda... Ale za to dobra wiadomość jest taka że skończyliśmy remont i jesteśmy już na swoim.
Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję, że w 2018 wszystkie zostaniemy mamami.kmala lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Dzien dobry . Alez tu cisza od rana . Dziewczyny wstajemy bo nam forum calkiem padnie . Ja teoretycznie jutro powinnam dostac @. Ciekawe czy przyjdzie czy nie i czy dotrwam do testowania.7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
No cześć witam się i ja.
zaraz wrzucę listę, tylko ogarnę to, bo coś mi nie wchodzą obrazki i pogrubiona czcionka.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55977512b2bb.jpg
Staraczki
POPROSZĘ O DATY TESTOWANIA
Karolyna
Lorien
marciaa
Madzix88
Karola27
Dżoana89
monijaaa
Karmel z solą
agu92
Kaaarolynaaa
AneTkaa87
Katarzynka92
kejt8
Sylwioszka
Pola
EA
Mati1
Ro
annde
MalPog
Assunta
kmala
Monia26
91Magda
Wróblowa
Doma90
Ineczka
BeOptimistic
anciaa
Anna6
Sabinkak
Witamy nowe staraczki i zapraszamy do wspólnych rozmów
Idzianna, key_b
Wizytujące
17.07. anciaa - pierwsza IUI
18.07. Monika25
21.07. Anna6
31.07. karollka29
06.09. Lunna - kontrola rodzicielska
Czekamy na Was
Klekotowa, Jedna_z_Wielu, Mela89, Rodzynka, P_aulinaa29, Necia124, Aika, muminka83, Ewi28, Bellisima, kornelka38, Kamelkowo, Sarrrra, Ancyś, amica, Assunta, floreczka
Starania zawieszone
Jaspis, MeGi_90, Zagubiona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e76837cdcd5.jpg
Lipcowe testowanie
09.07. lollita, Rene
10.07. KotCzarownicy
13.07. MilliSBB
15.07. karollka29, Madzix88, Moyandott
16.07. Milano
24.07. mili_moli
25.07. Monia26
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c8324e8e6b.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
MAMY 11 FASOLEK W STYCZNIU
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17 SYNUŚ
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17 CÓRCIA
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17 SYNUŚ
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17 CÓRCIA CÓRCIA
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17 SYNUŚ
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17 SYNUŚ CÓRCIA CÓRCIA
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17 CÓRCIA
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY 5 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17 SYNUŚ
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17 SYNUŚ
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17 CÓRCIA
13.02. Frosch – pozytywny 30.10.17 SYNUŚ
MAMY 3 FASOLKI W MARCU
08.03. Iw-onka - pozytywny 15.11.17 CÓRCIA
16.03. Indygo – pozytywny 20.11.17 SYNUŚ
30.03. JaKa – mama Aniołka
MAMY 2 FASOLKI W KWIETNIU
02.04. Lunna – pozytywny 13.12.2017 CÓRCIA
18.04. Raven – pozytywny 01.01.2018
MAMY 3 FASOLKI MAJOWE
03.05. Monika25 – pozytywny 09.01.18
08.05. OLAM86 – mama Aniołka
20.05. Blueyes – pozytywny 22.01.18
Mona_lisa - pozytywny 23.01.18
MAMY 1 FASOLKĘ W CZERWCU
23.06. Pola93 - pozytywny
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać. Osoby, które są na czerwono odezwijcie się.
Na listę będą wpisywane osoby, które udzielają się na naszym wątku. Nie mam ochoty po całym ovu szukać informacji o osobach, które się wpisały, a potem nie dają znaku życia. My tu jesteśmy jak rodzina i martwimy się, jeśli ktoś nam znika bez uprzedzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 09:41
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Cześć
W poniedziałek każdy chyba zapracowany już od rana hihi Ja dzisiaj mam wyjątkowo wolne
Ja mam od dwóch dni taki ból podbrzusza na zmianę z bólem jajnika prawego (tak myśle). Jeszcze wczoraj bol gardła a dzisiaj wielka "klucha" w gardle jakaś masakra... A w środę powinna przyjść @.. -
amica wrote:Cześć Dziewczyny, wpadłam Was odwiedzić Czasami zaglądam sprawdzić czy którejs z nas się udało!
U nas nadal nic, od poniedziałku dieta od dietetyka - cel - 20kg. Bez tego nam się nie uda... Ale za to dobra wiadomość jest taka że skończyliśmy remont i jesteśmy już na swoim.
Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję, że w 2018 wszystkie zostaniemy mamami.
CZeść Amica !!!!
-
A ja znów olałam tempke. W tym miesiącu coś mam po prostu pod górkę z nią i zacznę od następnego. Jeszcze ten parszywy grzyb pokrzyżował plany.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:A ja znów olałam tempke. W tym miesiącu coś mam po prostu pod górkę z nią i zacznę od następnego. Jeszcze ten parszywy grzyb pokrzyżował plany.
Mąż ze mną dyskutował w weekend odnośnie mojej zmiany pracy i tworzenia Heleny albo Cezarego i wiecie co, oboje już tak chcemy dziecko, że nie robimy żadnej przerwy. I tak pewnie zajdę w ciążę za 20 lat więc co ma być to będzie. Już nas wiek goni. Chcemy dwójkę dzieci mieć i 3-4 lata przerwy między nimi to za chwilę będą nas na wywiadówkach za dziadków, a nie za rodziców brać
Hatik lubi tę wiadomość