Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Blueyes No właśnie tez tak myśle, ze graficznie zjabali krótko mówiąc
Karolka, nasze drugie wyniki nasienia były na 5 kartkach. Szczegółowe, czytelnie opisane. Jeśli macie jakieś wątpliwości to powtórzcie badania w innym labo, tylko spytaj Pani jak te wyniki wyglądają czy jest pełna morfologia itd. Jak pokazałam mojemu ginowi takie jak Ty masz to wyrzucił do kosza
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Tak zrobie Wrobelku ale dopiero na koniec lipca na wizycie. Darmowe badania nie oznaczaja ze sa super extra zrobione ale tez nie oznaczaja ze sa zle zrobione. Zobaczymy co gin powie. Nie bede sie nakrecac w zadna strone bo nie ma sensu
Dziekuje ze zerknelyscie . Jak bede miala w rekach to bardziej sie temu przyjzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 18:36
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
mili_moli wrote:MalPog co u Ciebie? Dawno Cie nie było. Wiem, że zawsze idziemy równo z cyklami Jak samopoczucie?
Zostałam wywołana do tablicy, więc się melduję
Mili słońce najdroższe siedzę cicho, bo w tym cyklu miałam postanowienie oczyszczenia głowy. Żadnych obserwacji, testów owulacyjnych, suplementów i innych takich. W planach był też odpoczynek od Ovu, ale nie potrafiłam i cichutko Was podczytuję, więc jestem w miarę na bieżąco Dziś u mnie 14dc, obstawiam, że jestem jakoś w okolicy owulki, ale nie wiem na kiedy Ovu wyznaczył mi dni płodne, bo na początku cyklu skończył mi się abonament i stwierdziłam, że ten miesiąc pożyję bez kolorków i tych wszystkich dziwnych obliczeń, bo mnie to stresowało Tak więc jestem, żyję i miewam się dobrze A jak u Ciebie? :*
Blue wspaniała wiadomość! Dużo zdrówka dla Was!
Sabinka widziałam info o wynikach Twojego męża. Nie łamcie się, na nasienie wpływa bardzo wiele czynników. Najlepiej będzie skonsultować wyniki z lekarzem i ponownie powtórzyć badania za 3 miesiące. Może uda się poprawić coś odpowiednią suplementacją i zmianą nawyków? Bądźcie dobrej myśli!
Idzianna, Ancia udanego wypoczynku dziewczynki
Madzix dużo zdrówka dla taty, wszystko wróci do normy, zobaczysz...
Karloka to wyniki z Bociana? Bo wyglądają podobnie do naszych, tylko u nas były dwie strony i na pierwszej stronie była jedna z najważniejszych informacji, czyli ilość prawidłowych plemników.
Ściskam wszystkie Staraczki i wrócę do Was dopiero jutro, bo zaraz jedziemy do znajomych na małe conieco
Stosunkowo udanego wieczoru Wam wszystkim!
-
Karolka, morfologię warto zrobić, u nas to co masz jest na 1 stronie i wszystko ładnie pięknie, na drugiej mamy morfologię i tu już niestety dupa była blada, bo formy prawidłowe 0%, a nawet 25 mln/ml uszkodzonych nie daje rady
-
Hej MalPog, dawno Cię nie było ja robiłam dzisiaj betę, wynik - 6. Jestem przerażona, nie wiem kiedy była owula (w ogóle nie zwracałam uwagi na ten cykl) i boje się, że to za niski wynik Ale w poniedziałek lecę na badania i się okaże.
-
Agu tak czy inaczej warto zrobic badania i pojsc na wizyte .
Sabinka dlatego wlasnie nie wiem czy jest ok bo nic wiecej nie wyslal mi tylko to co wstawilam .agu92 lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze nie matka wrote:Hej dziewczyny. Czy wiesiołek może eliminować objawy PMS? Coś za spokojnie u mnie w tym cyklu i zastanawiam się cZy to działa wiesiołek właśnie czy to może być TEN cykl z zielonym kropkiem
Słyszałam wiele razy, że łagodzi objawyJeszcze nie matka lubi tę wiadomość
-
agu92 wrote:Hej MalPog, dawno Cię nie było ja robiłam dzisiaj betę, wynik - 6. Jestem przerażona, nie wiem kiedy była owula (w ogóle nie zwracałam uwagi na ten cykl) i boje się, że to za niski wynik Ale w poniedziałek lecę na badania i się okaże.
agu92 lubi tę wiadomość
-
Hatik wrote:Inny ból byl podobno... Myślalam, że może znów kolka nerkowa po latach się odzywa. Z lewej strony bardziej boli. Yh... Zobaczymy jak będzie w nocy, ale to ból jak ch@=:%5j