X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł babeczki :D

Cały dzień przeglądam na necie aranżacje salonów, łazienek itd :D ależ mnie to wciągnęło :D

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna baw się dobrze!

Karolka dziwnie jest to napisane, tzn. sam układ tych wyn
    ików jest dla mnie nie do końca zrozumiały. Ale z tego co widzę, wyniki są w miarę ok :)

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes No właśnie tez tak myśle, ze graficznie zjabali krótko mówiąc :D

Karolka, nasze drugie wyniki nasienia były na 5 kartkach. Szczegółowe, czytelnie opisane. Jeśli macie jakieś wątpliwości to powtórzcie badania w innym labo, tylko spytaj Pani jak te wyniki wyglądają czy jest pełna morfologia itd. Jak pokazałam mojemu ginowi takie jak Ty masz to wyrzucił do kosza ;)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobie Wrobelku ale dopiero na koniec lipca na wizycie. Darmowe badania nie oznaczaja ze sa super extra zrobione ale tez nie oznaczaja ze sa zle zrobione. Zobaczymy co gin powie. Nie bede sie nakrecac w zadna strone bo nie ma sensu :)

Dziekuje ze zerknelyscie :). Jak bede miala w rekach to bardziej sie temu przyjze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 18:36

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• MalPog Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    MalPog co u Ciebie? Dawno Cie nie było. Wiem, że zawsze idziemy równo z cyklami ;) Jak samopoczucie? :)

Zostałam wywołana do tablicy, więc się melduję ;)

Mili słońce najdroższe <3 siedzę cicho, bo w tym cyklu miałam postanowienie oczyszczenia głowy. Żadnych obserwacji, testów owulacyjnych, suplementów i innych takich. W planach był też odpoczynek od Ovu, ale nie potrafiłam i cichutko Was podczytuję, więc jestem w miarę na bieżąco :) Dziś u mnie 14dc, obstawiam, że jestem jakoś w okolicy owulki, ale nie wiem na kiedy Ovu wyznaczył mi dni płodne, bo na początku cyklu skończył mi się abonament i stwierdziłam, że ten miesiąc pożyję bez kolorków i tych wszystkich dziwnych obliczeń, bo mnie to stresowało :P Tak więc jestem, żyję i miewam się dobrze :) A jak u Ciebie? :*

Blue wspaniała wiadomość! <3 Dużo zdrówka dla Was!

Sabinka widziałam info o wynikach Twojego męża. Nie łamcie się, na nasienie wpływa bardzo wiele czynników. Najlepiej będzie skonsultować wyniki z lekarzem i ponownie powtórzyć badania za 3 miesiące. Może uda się poprawić coś odpowiednią suplementacją i zmianą nawyków? Bądźcie dobrej myśli!

Idzianna, Ancia udanego wypoczynku dziewczynki :)

Madzix dużo zdrówka dla taty, wszystko wróci do normy, zobaczysz...

Karloka to wyniki z Bociana? Bo wyglądają podobnie do naszych, tylko u nas były dwie strony i na pierwszej stronie była jedna z najważniejszych informacji, czyli ilość prawidłowych plemników.

Ściskam wszystkie Staraczki i wrócę do Was dopiero jutro, bo zaraz jedziemy do znajomych na małe conieco ;)

Stosunkowo udanego wieczoru Wam wszystkim! :D

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalPog tak z bociana. Nie wiem czy wiecej tych karteluszek mial bo tylko jedno zdjecie mi wyslal zadowolony ze nie jest zle :).

7cs
    Wysoki testosteron...

• Sabinkak Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka, morfologię warto zrobić, u nas to co masz jest na 1 stronie i wszystko ładnie pięknie, na drugiej mamy morfologię i tu już niestety dupa była blada, bo formy prawidłowe 0%, a nawet 25 mln/ml uszkodzonych nie daje rady :(

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej MalPog, dawno Cię nie było ;) ja robiłam dzisiaj betę, wynik - 6. Jestem przerażona, nie wiem kiedy była owula (w ogóle nie zwracałam uwagi na ten cykl) i boje się, że to za niski wynik :( Ale w poniedziałek lecę na badania i się okaże.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach żeby było śmieszniej - mąż w poniedziałek idzie do Bociana na darmowe badania nasienia, a ja umówiłam się tam na wizytę na 1 sierpnia ;)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu tak czy inaczej warto zrobic badania i pojsc na wizyte :).

Sabinka dlatego wlasnie nie wiem czy jest ok bo nic wiecej nie wyslal mi tylko to co wstawilam :/.

agu92 lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...

• Jeszcze nie matka Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czy wiesiołek może eliminować objawy PMS? Coś za spokojnie u mnie w tym cyklu i zastanawiam się cZy to działa wiesiołek właśnie czy to może być TEN cykl z zielonym kropkiem ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powrót z pogotowia... @ nadal brak a ból nie do wytrzymania... Co się dzieje? :( ledwo chodzę. Złapalo nagle i stwierdzili, że czekać. Zastrzyk przeciwbólowy i tyle... Ale weekend się zapowiada.

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hatik wrote:
    Powrót z pogotowia... @ nadal brak a ból nie do wytrzymania... Co się dzieje? :( ledwo chodzę. Złapalo nagle i stwierdzili, że czekać. Zastrzyk przeciwbólowy i tyle... Ale weekend się zapowiada.
    Co to się stało że tak boli?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiedzą... Zastrzyk i do domu. Uciskal brzuch i wg. lekarza nic złego się nie dzieje. A ból podbrzusza aż do mostka i w krzyżu :(

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hatik wrote:
    Nie wiedzą... Zastrzyk i do domu. Uciskal brzuch i wg. lekarza nic złego się nie dzieje. A ból podbrzusza aż do mostka i w krzyżu :(
    A my ze to wyrostek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inny ból byl podobno... Myślalam, że może znów kolka nerkowa po latach się odzywa. Z lewej strony bardziej boli. Yh... Zobaczymy jak będzie w nocy, ale to ból jak ch@=:%5j :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie matka wrote:
    Hej dziewczyny. Czy wiesiołek może eliminować objawy PMS? Coś za spokojnie u mnie w tym cyklu i zastanawiam się cZy to działa wiesiołek właśnie czy to może być TEN cykl z zielonym kropkiem ;-)

Słyszałam wiele razy, że łagodzi objawy

Jeszcze nie matka lubi tę wiadomość

• MalPog Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Hej MalPog, dawno Cię nie było ;) ja robiłam dzisiaj betę, wynik - 6. Jestem przerażona, nie wiem kiedy była owula (w ogóle nie zwracałam uwagi na ten cykl) i boje się, że to za niski wynik :( Ale w poniedziałek lecę na badania i się okaże.
    Aguuu <3 kochana mocno ściskam kciuki! Nie stresuj się przez weekend (wiem, że łatwo powiedzieć, ale spróbuj). Beta w poniedziałek koniecznie i trzymam kciuki, żeby był piękny przyrost. Jeeej!!! przeżywam jakby chodziło o mnie, serio serio :* <3

agu92 lubi tę wiadomość

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

• MalPog Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2017, 02:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hatik wrote:
    Inny ból byl podobno... Myślalam, że może znów kolka nerkowa po latach się odzywa. Z lewej strony bardziej boli. Yh... Zobaczymy jak będzie w nocy, ale to ból jak ch@=:%5j :-P
    Cholerne szpitale! Trzymaj się Hatik :*

55c44e79ce.png

Wysłany: 8 lipca 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hatik wrote:
    Jak się masz Hatik po nocy?

‹‹ 1386 1387 1388 1389 1390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ