Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Doma, u nas tworzenie dziecka nie wychodzi ani groźbą, ani prośbą. Więc już serduszkujemy bo serduszkujemy bez zbędnej nadzieji.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Dzien dobry . Alez tu cisza od rana . Dziewczyny wstajemy bo nam forum calkiem padnie . Ja teoretycznie jutro powinnam dostac @. Ciekawe czy przyjdzie czy nie i czy dotrwam do testowania.
Hej Trzymam kciuki, żeby @ nie było
U mnie nadal nie ma :-p -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Hatik a powtarzałaś test jeszcze?
Hej, robiłam dzis Najpierw pokazał się cień po jakiś 6 minutach... ale jak spojrzałam później to już nie widziałam. Tylko, że nie robiłam po nocy a już troszkę później
Nic nie kumam, takiego zakręconego cyklu nigdy w życiu nie miałam :-p
Jeszcze taki straszny ból w piątek, że skończyło się pogotowiem.. ale do południa w sobotę wszystko przeszło. Zostało tylko dziwne uczucie, jakby rozpieranie. Poza tym wszystko inne zniknęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 09:49
-
A no to jakiś cień szansy jest. Jak masz go jeszcze, to strzel fotkę i zerkniemy.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie wiem Mati1. Jakas bez zycia jestem totalnie. Chyba przemeczenie plus ciagle jakies nerwy na cos. Wycieczki rowerowe tez fizycznie daly sie we znaki ale nie w postaci zakwasow tylko jakies nerwobole takze dzis chyba nie jest moj dzien.7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny