Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mati1 ja też zauważyłam u siebie, że często w okolicy owulacji nie mam ochoty, za to przed już tak.
Assunta też czekam na wyniki twojej bety. Ciągle wypatruję tu dobrych wieści, bo mam przekonanie, że jak wam się uda to i mnie musi, więc czekam na każdy promyczek nadziei. -
Teraz jeszcze mierze, dzisiaj mam lekkie plamienie wiec @ juz puka a w kolejnym cyklu chowam termometr i nie obserwuje nic wczoraj mąż powiedział, ze z ciążą to jak z lottkiem, wiesz, ze nie wygralas ale i tak sprawdzisz, bo może akurat a w pewnym momencie jak nie czekasz to się udaje
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 17:37
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 17:37
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Justa ja zas mowie ze ciaza bedzie niczym wygrana w lotto
U mnie sluz plodny jest bo ginka mowila ale sama go zaobserwowac nie moge i zadnych boli owulacyjnych tez nie mam wiec u mnie da sie odlozyc wszystkie obserwacje a tylko przyjemnie dzialac jak sie chceCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Ja dowiedziałam się że owulacja była z prawego jajnika, to zaśmiałam się i powiedziałam że wszystko możliwe, ale ja na ten temat nic nie wiem :p
Jakieś 7 lat temu to i na @ nie miałam żadnych objawów, jakbym nie szła przez cały dzień do łazienki to bym nie wiedziała. Teraz to już mam objawy i trochę bólu, ale nie brzucha, a dolnej części pleców.
Śluz czasami płodny widziałam, ale też ciężko. Od dziś spokojne życieMati1 lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Moim zdaniem jutro powinien być skok jeżeli masz cykle w okolicach 28,29 dni testy ovu tez by na to wskazywaly działajcie lepiej jak plemniki czekają na jajo a nie odwrotnie
No i jest skok!!!
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Cześć, dawno mnie nie było .
Nie dam rady wszystkiego nadrobić, jakieś dobre wieści? Co u was?
U mnie na razie ok, rozwój na USG adekwatny do wieku, serduszko ładnie bije. Tylko młode jakieś leniwe, nie bardzo chce się ruszać .
Niestety niedoczynność tarczycy się przyplątała, lista leków rośnie . Grzecznie wszystko łykam i się kłuję i tylko mężowi marudzę.
Coś jest w tym, że to totolotek . Ten udany cykl miałam spisany na straty, bo infekcji się dorobiłam i zanim się wyleczyłam, to byłam pewna, że już po owu. A tu niespodzianka, jeden raz i się wstrzeliliśmy . Test zrobiłam całkowicie bez przekonania i byłam w szoku.
Edyta: Poczytałam ostatnie kilka stron i gratulacje dla Ineczki! Rozsiewamy wirusy razemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 19:28
pumka1990 lubi tę wiadomość
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 17:38
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
KotCzarownicy wrote:Cześć, dawno mnie nie było .
Nie dam rady wszystkiego nadrobić, jakieś dobre wieści? Co u was?
U mnie na razie ok, rozwój na USG adekwatny do wieku, serduszko ładnie bije. Tylko młode jakieś leniwe, nie bardzo chce się ruszać .
Niestety niedoczynność tarczycy się przyplątała, lista leków rośnie . Grzecznie wszystko łykam i się kłuję i tylko mężowi marudzę.
Coś jest w tym, że to totolotek . Ten udany cykl miałam spisany na straty, bo infekcji się dorobiłam i zanim się wyleczyłam, to byłam pewna, że już po owu. A tu niespodzianka, jeden raz i się wstrzeliliśmy . Test zrobiłam całkowicie bez przekonania i byłam w szoku.
Edyta: Poczytałam ostatnie kilka stron i gratulacje dla Ineczki! Rozsiewamy wirusy razem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Teściowie pojechali i w końcu można było się przytulić Mam takie pytanie, w czwartek beta była ujemna, owu około 15 dni temu, czy jest na co liczyć jeszcze? Oczywiście jeśli wtedy była owulacja... Bo mogła być też później
Bo @ nie widać nadal, jakieś plamienie, ale to mogło byc po badaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 14:19
-
Zawsze powinno się robić test w dniu spodziewanej miesiączki, wiec jak @ nie przyjdzie w terminie to szansa jest, ale warto poczekać i nie nakręcac się.
A ja ostatnio rzadko do Was zaglądałam bo ten tydzień miałam strasznie ciężki w pracy ale za mną pierwsza wizyta w klinice, na 27-go zaplanowane HSG i jak uda się w 1c po to testuje w wigilię..."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."