Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) Odzywam sie po tygodniu dopiero...ostatnio zaczęłam drugą prace i od razu jakies mocne przeziebienie sie przyplatalo. I akurat wtedy wypadla mi ovu wiwc ciężej ze staraniami. Prosze Was bardzo żebyście luknely na moj wykres i powiedzialy co myślicie :*
-
KpOla wrote:Hej dziewczyny:) Odzywam sie po tygodniu dopiero...ostatnio zaczęłam drugą prace i od razu jakies mocne przeziebienie sie przyplatalo. I akurat wtedy wypadla mi ovu wiwc ciężej ze staraniami. Prosze Was bardzo żebyście luknely na moj wykres i powiedzialy co myślicie :*
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
A skoro o wykresach mowa, to spojrzyjcie proszę na moje tempki i powiedzcie co o tym myślicie. Zaznaczam,że biorę duphaston w tym miesiącu od 18dc, a ogółem to mój trzeci cykl z dupkiem. Czy przy kolejnych cyklach brania dupka jego skutki uboczne mogą się nasilać?
No i od wczoraj mam silne mdłości i delikatne kłucie nie jajników tym razem a podbrzusza pośrodku. Ale mogą to być też skutki brania duphastonu:(
Jutro idę na betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 21:23
-
Dziwny ten cykl u mnie... Wtedy w nocy jak dostałam @ to juz zaczęłam mocno krwawic na drugi dzień tez tak mocno dość i przez oba dni mialam taki ten brzuch większy i twarde podbrzusze i tez pibolewalo. A dzisiaj prawie nic. Tak jakby sie kończył. A u mnie to sie kończy tak na 6 dzień to wtedy tak juz dokładnie koniec. Nie wiem co sie dzieje...Patt1002
-
Anetka26 wrote:Dziękuję za pomoc oby się udało.. bo na testowanie chyba jeszcze za wcześnie:( dopiero 8 dni po owu.
-
Patt1002 wrote:Dziwny ten cykl u mnie... Wtedy w nocy jak dostałam @ to juz zaczęłam mocno krwawic na drugi dzień tez tak mocno dość i przez oba dni mialam taki ten brzuch większy i twarde podbrzusze i tez pibolewalo. A dzisiaj prawie nic. Tak jakby sie kończył. A u mnie to sie kończy tak na 6 dzień to wtedy tak juz dokładnie koniec. Nie wiem co sie dzieje...
-
Nie testowałam... Czytam wlasnie o takich wypadkach... Ale ja naprawdę dość mocno krwawilam. Specjalnie przekładałam Hsg bo mam te 6 dni okres... Chyba zrobię test... Do tego zawsze mam już szybciej pms a teraz prawie wcale... Brzuch mam większy taki ciagle pełny na dole. Pobolewał mnie juz kilka dni przed tym okresem... A tak praktycznie wszystko bezobjawowo... Nie wiem co o tym myśleć. Wczoraj w ogóle nawet gorączki dostalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 22:26
Patt1002 -
Ja mam dzisiaj mega doła, walczę ze sobą żeby się w pracy nie poryczeć czuję że nadchodzi @ i znów nic z tego, w dodatku duphaston nie pomaga na tą moją niedomogę lutealną, bo dalej mam plamienia (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 08:05