Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
justa1509 wrote:Minmin ale ciągle w górze, zerknij na mój. 37 stopni nie jestem chyba w stanie przekroczyć. Trzeba cierpliwie czekać
Zastanawiam się czy powtarzać betę dzisiaj, bo akurat i tak mieliśmy jechać do miasta,a dupka powinnam odstawić w poniedziałek jeśli nie będzie ciąży. Tylko czy to znowu nie za wcześnie? -
Karolcia27 wrote:Justa a kiedy testujesz?Trzymam mocno kciukasy ja tak pomyślałam, że o ile ta wstrętna @ nie przyjdzie, to zatestuje dopiero 22.12 w piątek. Jak wyjdzie pozytywnie to będzie super prezent na święta, a jak się nie uda to przed świętami jest tyle rzeczy do zrobienia, że przynajmniej się czymś zajmuje oprócz pracy o ile oczywiście wytrzymam te dwa tygodnie zazdroszczę przeprowadzki, my jesteśmy "na swoim" od marca tego roku, ale cały czas jeszcze coś jest do zrobienia, chociaż ja lubię wszelkiego rodzaju urządzanie, dodatki itp. A za chwilę jadę polować na fajną choinkę
Na wynajete mieszkanie się wprowadzamy... ale mamy prawo je po swojemu urządzić
Choinki polecam w najbliższym nadleśnictwie się dowiedzieć, ja w tamtym roku w swoim kupiłam za 20 zł, duża i ładna, ale nie w każdym można dostać.
Minmin mnie co wieczór meczy... ale nie bardzo. Zobaczymy co to będzie w styczniu będę wiedziała już 100% wtedy dopiero się uspokoję jeśli się udało.Karolcia27 lubi tę wiadomość
-
Minmin wrote:Justa oby te nasze plamienia to było to
Też miałam takie w szczęśliwym nieszczęśliwym.
Przez przeprowadzkę zapomniałam termometru, więc zmierzyłam zwykłym i nie jak zawsze 36,6 tylko 36,8....ten elektroniczny chyba kłamie... -
nick nieaktualny
-
Justa1509 nie ważne, że wynajmowane, ważne, że będziecie tam sami mogli sobie rządzić może to jeszcze za wcześnie na testowanie? Widzę, że testowałaś w 10 dniu po owu, a kiedy powinna przyjść @? Mi się strasznie wydłużyły cykle, niestety nie mam żadnych objawów ani na @ ani na zafasolkowanie (jedynie czasami ból podbrzusza i tkliwość sutków -- > ale to u mnie normalna sprawa). Obiecałam sobie, że zatestuję dopiero 22 grudnia, ale nie wiem jak doczekam do tego czasu
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Mam jeszcze takie pytanie do doświadczonych staraczek, jakie endo powinno być po owulacji? I jakie jest najlepsze do zagnieżdżenia? Czytam o tym trochę teraz i w sumie trochę się zmartwiłam... w piątek gin powiedział, że endo ładne - 8mm, ale teraz wydaje mi się, że to chyba trochę za mało4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:Mam jeszcze takie pytanie do doświadczonych staraczek, jakie endo powinno być po owulacji? I jakie jest najlepsze do zagnieżdżenia? Czytam o tym trochę teraz i w sumie trochę się zmartwiłam... w piątek gin powiedział, że endo ładne - 8mm, ale teraz wydaje mi się, że to chyba trochę za mało
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziękuję Ineczka, już się nie martwię i nie zawracam tym głowy:) zabieram się za zimowe dekoracje do klasy a Ty nadal pracujesz czy odpoczywasz na zwolnieniu?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Jak zobaczę II kreski to zrobię sobie betę i progesteron, bo teraz to wróżenie z fusów w zasadzie. Mam nadzieję że w ciągu tygodnia mi się wyjaśni.
Teraz wychodzi że cykle mam około 30-35 dni. Więc koło 18 grudnia. Trudne to wszystko. Oprócz bólu sutków nic mi się nie dzieje... czasami mdłości wieczorem i tyle. -
A zawsze miałaś takie długie cykle? Ja ponad rok temu odstawiłam tabletki anty, na początku wszystko było okej, ale później mój cykl całkiem ześwirował, ostatnim razem @ spóźniła się ponad miesiąc i w końcu gin przepisał mi leki na wywołanie, a czułam się okropnie, także w tym miesiącu poczekam spokojnie z testowaniem i nie nastawiam się Ale trzymam kciuki za Nas i za inne staraczki :*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
A który to Twój cykl starań? Ja tylko boję się o ciążę biochemiczną, bo z mężem mamy konflikt serologiczny i nie chcę, żeby później pojawiły się dodatkowe problemy4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:Dziękuję Ineczka, już się nie martwię i nie zawracam tym głowy:) zabieram się za zimowe dekoracje do klasy a Ty nadal pracujesz czy odpoczywasz na zwolnieniu?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:A zawsze miałaś takie długie cykle? Ja ponad rok temu odstawiłam tabletki anty, na początku wszystko było okej, ale później mój cykl całkiem ześwirował, ostatnim razem @ spóźniła się ponad miesiąc i w końcu gin przepisał mi leki na wywołanie, a czułam się okropnie, także w tym miesiącu poczekam spokojnie z testowaniem i nie nastawiam się Ale trzymam kciuki za Nas i za inne staraczki :*
-
Ineczka, oczywiście, gin ma rację, dzieciaki faktycznie przenoszą mnóstwo wirusów, ja mam trochę starsze i dosyć w tym roku już nie chorują poza tym ze złym samopoczuciem po prostu nie da się pracować.
Justa, nie martw się, może obie na święta będziemy miały prezent a 3 cykle to chyba jeszcze nie tak długo, chociaż ja dopiero 1 cykl, ale ten czas oczekiwania to jest jakieś wariactwo:) człowiek cały czas o tym myśli...4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Ja na razie mojemu nie zdradzam szczegółów z mojego cyklu, bo nie chcę, żeby się nastawiał i poźniej rozczarował... oczywiście, wie, że trzeba czekać i tyle:) ja od kiedy biorę bromka, nie piję alkoholu w ogóle, bo boję się, że będę się kiepsko czuła i jak na złość nie raz napiłabym się piwka czy winka, co wcześniej zdarzało mi się bardzo rzadko, no ale prawdą jest, że zakazany owoc smakuje najbardziej do tego mąż dostał od teścia na Mikołaja kilka dobrych, zagranicznych piwek4 cs - 29 marca II kreseczki