X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Lilly_Ana Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dineh wrote:
    Napisz koniecznie jutro jak Ci poszlo! Trzymam kciuki.
    Nas z pcos jest tu troszke. Ustrojstwo sie przyczepilo
    A no niestety się przyczepiło. I nie łatwo się tego "pozbyć" :)
    Jasne, dam znać :)

A teraz uciekam, bo rano pobudka i trzeba do Warszawki się dostarczyć ;)

Dobranoc :*

Córeczka 16.12.2018 <3

Starania od listopada 2019.

Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co Wam powiem? Moi staruszkowie obchodzą dzisiaj 47-ą rocznicę ślubu. Strasznie chciałabym dożyć takiej rocznicy. :)
    Mój tatko mówi, że kot przy jednej dziurze nie wytrzymałby tyle lat :D ha ha ha ha ha :D

agu92 lubi tę wiadomość

• Aika Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilly_Ana witaj kochana i od razu dobranoc :D :* Powodzenia jutro i trzymał kciukasy <3

Uff ja już w domku, sytuacja w miarę opanowana ale smierdzi niemiłosiernie.. :/ No o strasznie to wygląda

m85awv1.png
  • Aika Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Wiecie co Wam powiem? Moi staruszkowie obchodzą dzisiaj 47-ą rocznicę ślubu. Strasznie chciałabym dożyć takiej rocznicy. :)
    Mój tatko mówi, że kot przy jednej dziurze nie wytrzymałby tyle lat :D ha ha ha ha ha :D

Ojej <3 mi tez się marzy taki długi, szczęśliwy związek. Jak widzę takie pary starszych osób, którzy ida po ulicy i trzymają się za ręce to aż łezka się w oku kręci :)

m85awv1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika, ja podziwiam ogromnie takich staruszków! A zarazem zazdroszczę. Tylko tak jak to mówią "dawniej się wszystko naprawiało a nie od razu wyrzucało" :D

• plinka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć tym wszystkim ktore jeszcze pozostały :-)
    Rzeczywiście dzis jest jakus czarny wtorek. Ja sie urobiłam okrutnie. Mialam dziś w jednym saloniku inwentaryzację całościową tragedia. A poza tym musiałam zwolnić całą, calkiem fajną załogę bo dyrekcji zmieniła się wizja w jakiej formule ma być to prowadzone. Ehhh....
    Mało mam już cierpliwosci.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejku Plinka przykro mi, ale Ty nie powinnaś się teraz stresować, więc szybko uciekaj w ramiona mężusia i od razu będzie Ci lepiej :)

Aika masakra! Ale i współczuję tych strasznych przeżyć! trzymaj się kochana, jedno szczęście że nikomu nic się nie stało :*

Ewcia, też zazdroszczę tym dziadkom których widzę na ulicy za rączkę, ahhh takie to wzruszające i jaką historię mają za sobą o której tak na prawdę wiedzą tylko oni dwoje :) Gratulacje dla Twoich rodziców, równie piękny jubileusz!

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam was dziewczyny ze ogarniacie wszystko kto co i jak ja zanim nadrobie wszystkie strony to już nie pamiętamkto co ppisał eh może to już ten wiek;)
    Aika dobrze ze jesteście cali i zdrowi

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Plinka :*. Takie zwolnienia to powinni przeprowadzać ci, którzy o tym decydują.. Na pewno nie było Ci miło przekazywać ludziom tak wstrętne wiadomości, tym bardziej, że byli fajną załogą.

Ja również dzisiaj już uciekam. Idę spać. Dobranoc :*

• Aika Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez lece kochane :) Jutro może wielki dzień :D Zobacze jak temperatura sie zachowa iiii może testuje także trzymajcie kciuki :*

m85awv1.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie było miło.
    Odliczam już tylko dni do mojego "odpoczynku". Jeszcze 27.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-*
    Też idę. W kimę bo jutro czeka mnie maraton w pracy.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Tez lece kochane :) Jutro może wielki dzień :D Zobacze jak temperatura sie zachowa iiii może testuje także trzymajcie kciuki :*[/QUO

Aika trzymam kciuki za II tluste krechy.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Katie123 Debiutantka

Wysłany: 31 stycznia 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dineh wrote:
    najpierw była gadka że nie ma co leczyć bo nie starałam się i w sumie nie wiadomo czy nie mogę
    później była nadzieja na zaskoczenie samoistne bo ślub i cała ta otoczka miała sprawić że magicznie bedzie pyk
    teraz wiem że nie moge i nie dało się samoistnie
    kompletuje badania i idę do innego lekarza ;)
    niestety w międzyczasie przeprowadziłam się do innego województwa i musiałam szukać od nowa lekarza
    ale teraz juz mam ogarnięte
    czekamy tylko na wynik nasienia męża ;) będzie czarno na białym że PCOS stanowi u mnie problem
    a poza tym zaczęłam pić inofem ...czytałam pozytywne opinie wiec czemu nie spróbować
    To trzymam kciuki, żeby powiodło się jak najszybciej!
    Nie wiem czemu to się wcześniej nie dodało :/

dineh lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mam chwilę to wszystkie uciekają :)

@ się skończyła więc zegar ruszył ! :) oficjalnie urodzinowe starania rozpoczęte:) w tym miesiącu zschodze w ciążę :)

Jaspis, anciaa, agu92 lubią tę wiadomość

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Tez lece kochane :) Jutro może wielki dzień :D Zobacze jak temperatura sie zachowa iiii może testuje także trzymajcie kciuki :*

Trzymam kciuki a ,że jutro mam wolne leżę w towarzystwie grypy to nawet i nozne kciuki będę trzymać; ) gdyby mnie teraz siorka czytała przyszła Pani doktor to by się za głowę chwyciła z tymi nożnymi kciukami a co tam u nas na forum można trzymać wszystko i za wszystko byle były efekty i wielokropki; )

marciaa za Ciebie również trzymam powodzenia :*

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • plinka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia wzorowe podejscie do tematu :-)
    Ja już na nogach i zaraz wychodzę, to bedzie baaaardzo dlugi dzień.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Aika Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, negatyw :(

m85awv1.png
  • Aika Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo sobie wmawiam albo widać dosłowny cień cienia.. Najwyżej jutro powtórze jak @ nie przyjdzie tylko kupie inny test

m85awv1.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś dostałam okres. Aika jak jest cień to chyba jest szansa? Ja nie wiem, za dużo testów w życiu nie robiłam... Będzie dobrze!!!!

‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ