Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dineh wrote:Napisz koniecznie jutro jak Ci poszlo! Trzymam kciuki.
Nas z pcos jest tu troszke. Ustrojstwo sie przyczepilo
Jasne, dam znać
A teraz uciekam, bo rano pobudka i trzeba do Warszawki się dostarczyć
Dobranoc :*Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Wiecie co Wam powiem? Moi staruszkowie obchodzą dzisiaj 47-ą rocznicę ślubu. Strasznie chciałabym dożyć takiej rocznicy.
Mój tatko mówi, że kot przy jednej dziurze nie wytrzymałby tyle lat ha ha ha ha ha
Ojej mi tez się marzy taki długi, szczęśliwy związek. Jak widzę takie pary starszych osób, którzy ida po ulicy i trzymają się za ręce to aż łezka się w oku kręci -
nick nieaktualny
-
Cześć tym wszystkim ktore jeszcze pozostały
Rzeczywiście dzis jest jakus czarny wtorek. Ja sie urobiłam okrutnie. Mialam dziś w jednym saloniku inwentaryzację całościową tragedia. A poza tym musiałam zwolnić całą, calkiem fajną załogę bo dyrekcji zmieniła się wizja w jakiej formule ma być to prowadzone. Ehhh....
Mało mam już cierpliwosci. -
nick nieaktualnyO jejku Plinka przykro mi, ale Ty nie powinnaś się teraz stresować, więc szybko uciekaj w ramiona mężusia i od razu będzie Ci lepiej
Aika masakra! Ale i współczuję tych strasznych przeżyć! trzymaj się kochana, jedno szczęście że nikomu nic się nie stało :*
Ewcia, też zazdroszczę tym dziadkom których widzę na ulicy za rączkę, ahhh takie to wzruszające i jaką historię mają za sobą o której tak na prawdę wiedzą tylko oni dwoje Gratulacje dla Twoich rodziców, równie piękny jubileusz!Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
Podziwiam was dziewczyny ze ogarniacie wszystko kto co i jak ja zanim nadrobie wszystkie strony to już nie pamiętamkto co ppisał eh może to już ten wiek;)
Aika dobrze ze jesteście cali i zdrowi
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyCześć Plinka :*. Takie zwolnienia to powinni przeprowadzać ci, którzy o tym decydują.. Na pewno nie było Ci miło przekazywać ludziom tak wstrętne wiadomości, tym bardziej, że byli fajną załogą.
Ja również dzisiaj już uciekam. Idę spać. Dobranoc :* -
dineh wrote:najpierw była gadka że nie ma co leczyć bo nie starałam się i w sumie nie wiadomo czy nie mogę
później była nadzieja na zaskoczenie samoistne bo ślub i cała ta otoczka miała sprawić że magicznie bedzie pyk
teraz wiem że nie moge i nie dało się samoistnie
kompletuje badania i idę do innego lekarza
niestety w międzyczasie przeprowadziłam się do innego województwa i musiałam szukać od nowa lekarza
ale teraz juz mam ogarnięte
czekamy tylko na wynik nasienia męża będzie czarno na białym że PCOS stanowi u mnie problem
a poza tym zaczęłam pić inofem ...czytałam pozytywne opinie wiec czemu nie spróbować
Nie wiem czemu to się wcześniej nie dodałodineh lubi tę wiadomość
-
Aika wrote:Tez lece kochane Jutro może wielki dzień Zobacze jak temperatura sie zachowa iiii może testuje także trzymajcie kciuki :*
Trzymam kciuki a ,że jutro mam wolne leżę w towarzystwie grypy to nawet i nozne kciuki będę trzymać; ) gdyby mnie teraz siorka czytała przyszła Pani doktor to by się za głowę chwyciła z tymi nożnymi kciukami a co tam u nas na forum można trzymać wszystko i za wszystko byle były efekty i wielokropki; )
marciaa za Ciebie również trzymam powodzenia :*
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615