Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Hej dziołchy! Aleee się wyspałam! .
Aika, u Ciebie trzymam za tego bladziocha! A u Ciebie Monija, za jutrzjsze sikanie!
Tym z @ życzę powodzenia w lutym! My co prawda "waletynków" nie obchodzimy, ale może dla Was będzie to miesiąc mega zakochańców i pozytywnych sikańców!
Ewcia piękna temperatura! -
Ja ostatnio mogę jeść samą czekoladę i jej odmiany. Na śniadanie, obiad i kolacje. A przez ruch jaki mam z prawie rocznym synem jestem tak szczupła jak jeszcze nie byłam No i do tego dochodzi, że ja bardzo rzadko siedzę ....Nie lubię się wylegiwać, czuję, że coś bym mogła zrobić, poprasować, poprać, umyć...
Ale powiem Wam trochę mnie martwi sytuacja, 23 lutego kończy mi się wychowawczy. Nie wiem jak to rozegrać - iść na zaległy urlop, załatwić l4... Bo do pracy nie wracam napewno. Mam super warunki właśnie jak jestem na l4, urlopie (jeszcze wypracowane za czasów starego szefostwa), powrót oznacza pogorszenie całej swojej sytuacji życiowej i materialnej... -
Ola, czekaj bo albo jeszcze śpię, albo nie rozumiem. powrót do pracy oznacza pogorszenie sytuacji materialnej?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Tak Jakby to wyjąsnić, żeby za bardzo nie wgłębiać się w szczegóły a żeby to bylo jasne hmmmm
To co dostaję na wychowawczym mimo, że jest tylko 80% wynagrodzenia jest naprawdę dobrą stawką. Ja pracuje w dziale handlowym. Nowe szefostwo narzuciło nowe progi, nowe pułapy do osiągnięcia - których ja po tak długiej przerwie nie zrobię przez hohoho czasu i zostanę z moją skromną podstawą. A teraz dostaję to co wypracowałam przez ostatni rok przed ciążą - a wypracowałam bardzo dobre wyniki. Wręcz najlepsze w życiu Więc cały czas ,,jadę" na tych osiągnięciach sprzed ciąży wiedząc, że są nie do osiągniecia aktualnie, z nowym szefostwem Dostaję najlepszą kasę z tych wszystkich, którzy normalnie pracują na pełen etat i siedzą po 8h w biurze -
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny może mi któraś z Was pomoże, bo ja nic nie rozumiem. A więc gdy rano mierze tempke to pokazuje 36,5-36,6, a następnie przez calutki dzień (mierzyłam kilkukrotnie - wariatka) mam 36,8-36,9. Co ja mam zapisać na tym moim wykresie?
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich, ja dzisiaj wracam do pracy po tygodniowym urlopie.
Trzymam kciuki za testujące.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Ola, to Ty się nieźle ustawiłaś! ale faktycznie masz zagwozdkę... teraz to strach z tego co dziewczyny mówiły iść na L4...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
floreczka wrote:Hej, dziewczyny może mi któraś z Was pomoże, bo ja nic nie rozumiem. A więc gdy rano mierze tempke to pokazuje 36,5-36,6, a następnie przez calutki dzień (mierzyłam kilkukrotnie - wariatka) mam 36,8-36,9. Co ja mam zapisać na tym moim wykresie?
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich, ja dzisiaj wracam do pracy po tygodniowym urlopie.
Trzymam kciuki za testujące.
Floreczka, temperaturę ranną, ta w ciągu dnia jest zakłamana.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cziktaaa wrote:a Ty co w końcu z Tym Swoim Wróblem,kiedy idzie na to badanie nasienia ?
Idziemy na badania po całym opakowaniu Androvitu. także już niedługo.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny