Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis wrote:Ja pochodzę z małego miasteczka na mazurach, potem przez 6 lat mieszkałam w Olsztynie, a teraz od ponad 6 lat mieszkam 50 km od Warszawy. No i niestety czasem musze w stolicy bywać, choćby z uwagi na wizyty u lekarzy specjalistów z dzieciakami. Za to syn, który od września uczy się w Warszawie i tam mieszka, jest nią zachwycony. No ale ja to już stara jestem
młodym łatwiej się dostosować
Chcemy się wybrać w tym roku na wakacje na mazury może znasz fajnie gdzie można coś zobaczyć jest blisko jezioro ciszza spokój i jakieś trasy rowerowe?ja to najlepiej odpoczywam z książką ale mój ma ADHD heh zaproponowałam mu dzisiaj auto skoro jestem w domu zawsze ja je nam bo do pracy daleko a on ze nie bo rowerkiem sobie pojedzie pizdziraj taki a ten rowerem no ale cóż po tylu latach przyzwyczailam sie do życia w trójkącie z tym sprzętem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Aika wrote:No i jest, czerwona rozpacz
Ale cień był
Nie wiem juz co jest nie tak..
Słyszałam że na początku ciąży występują czasami plamienia pewnie tak jest u Ciebietulam ściskam mocno :*
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
nick nieaktualnymonijaaa wrote:aaaa jakiś czas temu z którąś z Was rozmawiałam o preparatach z mio-inozytolem. I pytałam ginki czy warto je pić. Mówiła, że tak. A ilość zaleca 1 saszetkę dziennie. Ale można pic 2 aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że jest drogi i kuracja tym sporo kosztuje
:*
-
Aika wrote:No i jest, czerwona rozpacz
Ale cień był
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnyAika wrote:No i jest, czerwona rozpacz
Ale cień był
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIneczka wrote:Chcemy się wybrać w tym roku na wakacje na mazury może znasz fajnie gdzie można coś zobaczyć jest blisko jezioro ciszza spokój i jakieś trasy rowerowe?
ja to najlepiej odpoczywam z książką ale mój ma ADHD heh zaproponowałam mu dzisiaj auto skoro jestem w domu zawsze ja je nam bo do pracy daleko a on ze nie bo rowerkiem sobie pojedzie pizdziraj taki a ten rowerem no ale cóż po tylu latach przyzwyczailam sie do życia w trójkącie z tym sprzętem
A jak lubicie rowery, to może wybrać się na szlak rowerowy, fajnie to zrobili, łączą się małe i większe miejscowości, są miejsca do postoju i odpoczynku, a także opisali co i gdzie można zwiedzić.
http://greenvelo.pl/portal/ -
nick nieaktualny
-
Ja też z moim Wróblem spieprzam gdzieś na wakacje, bo od 3 lat nigdzie nie byliśmy na dłużej.
Powiem Wam, że dzisiaj coś mam kiepskie samopoczucie, taka jestem rozdrażniona i nie mogę się skoncentrować. Eh... mam ochotę się bachnąć do łożkeczka.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyMój już wymyśla, gdzie on by chciał pojechać na urlop, a ja marzę o ciszy i spokoju. No ale znając życie pewnie znowu jakaś Bułgaria nam się szykuje
no chyba, że będę w ciąży, to może mi odpuści.
Od kilku dni okropnie bolą mnie piersi, dotknąć nie mogę i nawet w nocy je czułamcos mi się chyba z hormonami dzieje, bo zazwyczaj czuję je dopiero 1-2 dni przed okresem.
-
nick nieaktualny
-
Eee, Ewcia myślę że Joga to głupi pomysł. Jestem tak senna że joga by mnie jeszcze bardziej chyba uśpiła.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Jaspis wrote:Mimo, że wychowałam się na mazurach, to tak naprawdę tylko w domu siedzieliśmy, moich rodziców nie było stać na urlopy dl 7-osobowej rodziny. Polecam Olsztyn, fajna baza noclegowa i wypadowa, dużo jezior, ale jest też co robić.
A jak lubicie rowery, to może wybrać się na szlak rowerowy, fajnie to zrobili, łączą się małe i większe miejscowości, są miejsca do postoju i odpoczynku, a także opisali co i gdzie można zwiedzić.
http://greenvelo.pl/portal/
dziękuję za linka :* ja się chyba będę musiała na jakąś jogę zapisać żeby się wyciszyć i wszystkim tak nie denerwować bo mi wszystkie włosy wypadną
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Eee, Ewcia myślę że Joga to głupi pomysł. Jestem tak senna że joga by mnie jeszcze bardziej chyba uśpiła.
Myślę, że Cię trochu rozrusza
Ja mam to szczęście, że siedzę w domciu i jak tylko oczka zaczną robić mi się ciężkie to się kładę i mam w nosie cały świat
. Piszę kartkę, żeby w razie wojny przenieśli w bezpieczne miejsce i SMURCĘ!
ZzzZzz..
Ineczka, nie warto wszystkiego brać do siebie, bo można zwariować! Trzeba (że tak brzydko powiem) czasem "olać" wszystko i niech się dzieje co chce :* Nerwy nie służą Staraczkom!