Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
agu92 wrote:A i mam jeszcze jedno pytanko zanim do pracy wrócę, do dziewczyn, które robią testy owulacyjne: o której godzinie je robicie zazwyczaj? Bo ja zawsze wieczorem i myślałam, że tak trzeba, a w dzisiejszej poradzie dnia jest napisane, że najlepiej w południe, to już nie wiem sama...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 13:05
XyZ
-
Tzn, według Twojej temperatury, to na pewno koło 9dc. Jeszcze biorąc pod uwagę szyjkę i śluz.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Tzn, według Twojej temperatury, to na pewno koło 9dc. Jeszcze biorąc pod uwagę szyjkę i śluz."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Milli no to ładnie się wstrzeliłaś. 9-10dc pewnie była owulka. tempka ładnie rośnie, więc nic tylko czekać.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Ale o czym mówisz? Ogólnie, czy że słabo urosła do tej pory po skoku?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Chociaż kurcze... dziwne że OF Ci nie wyznaczyło owulki... Nie wiadomo jak Twoja tempka 12 dc.
Skok temperatury może nastąpić nawet do 3 dni po owulacji.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Tak czy owak, według mojego oka owulka była koło 9dc.
P.s moja znajoma na FB właśnie oznajmiła że po raz trzeci będzie mamą.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Witajcie chciałabym po cichu dołączyć do grona staraczek ostatnia @ miałam 1 grudnia okazało się ze mam 6 cm torbiel na jajniku ginekolog przepisał mi lek Visanne kończę 3 opakowanie i 13-tego idę do lekarza chciałabym dostać zielone światło mam 27 lat i endometrioze
-
Wróblowa wrote:Chociaż kurcze... dziwne że OF Ci nie wyznaczyło owulki... Nie wiadomo jak Twoja tempka 12 dc.
Skok temperatury może nastąpić nawet do 3 dni po owulacji.
edit:niektórzy to się mnożą
moja też będzie miała trzeciego dzidziorka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 14:13
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Tak to jakby to przecięcie dwóch linii. Oczywiście jest to "pi razy oko" tak naprawdę monitoring dałby Ci odpowiedź kiedy ta owulka faktycznie wystąpiła. Co nie zmienia faktu że OF też się może pomylić.
No normalnie zazdro. Matko, od trzech dni czuje lekki (prawie niewyczuwalny) ból gardła... ale strasznie mnie to drażni.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Doma90 wrote:Ja się zastanawiam czy lepiej wiesiolek czy żel. Jakie macie doświadczenia?
Wiesiolek na pewno polepszy Twój śluz. A żel też może pomóc ale nie wiem czy aż w takim stopnniu, bo samego śluzu nie poprawia tylko chyba działa zamiast niego. Nie jestem pewna bo nie korzystałam. Wiesiolka za to brałam do owu i było lepiej -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Testujące Staraczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf431e503e28.jpg
02.02. monijaaa,
06.02. Bella_Bella, Kamelkowo, MalPog
07.02. Gagarek
08.02. wercia2601
09.02. Iw-onka
13.02. MilliSBB, Sun81
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY JUŻ 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny
06.01. Zorganizowana – pozytywny
11.01. plinka – pozytywny
13.01. Kesjaa - pozytywny
14.01. Lunka - pozytywny
18.01. Kimmy - pozytywny
20.01. smeg - pozytywny
24.01. Kika82 - pozytywny
CZEKAMY NA LUTOWE FASOLECZKIWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 14:36