Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kojarzę, ze któraś brała bromergon. Ja go odstawiłam. Z polowy tabletki. Drugi cykl leci bez bromergonu. Piersi znowu bolą a dzisiaj mam ból podbrzusza ciągnie mnie bardziej z prawej strony aż do tylu promieniuje.
Chyba jednak musze wrócić jeszcze na bromergon... Jestem jakiś tydzień przed owulacją.Patt1002 -
Patt niestety nie pomogę. Moja przygoda z bromergonem trwała jakieś 4 dni. Ginekolog przepisała ze względu na wyższe wartości prolaktyny po obciążeniu (na czczo była ok), ale endokrynolog powiedziała żeby odstawić bo to tylko leczenie wyniku na papierze skoro swoje owululacje miałam potwierdzone...
Może poobserwuj się jeszcze bo cykl cyklowi nie rowny.Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Patt1002 wrote:Dziewczyny kojarzę, ze któraś brała bromergon. Ja go odstawiłam. Z polowy tabletki. Drugi cykl leci bez bromergonu. Piersi znowu bolą a dzisiaj mam ból podbrzusza ciągnie mnie bardziej z prawej strony aż do tylu promieniuje.
Chyba jednak musze wrócić jeszcze na bromergon... Jestem jakiś tydzień przed owulacją.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Patt1002 wrote:Ineczka a jak odstawilas to cos sie działo? Bo mi ból piersi wrócił i bardzo bolało mnie podbrzusze w kierunku do pleców i bardziej po prawej stronie.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Patt1002 wrote:Raczej nie, wszystko mialam w normie. Ja tylko ta prolaktyna ze względu na moja nerwowosc i stresowosc xd
Moze przez to ze ten hormon sie nie uregulowal... Mialam w lutym zbadać jeszcze ale jakoś odstawiłam, całkiem olałam temat szczerze mówiąc... No ale wczoraj wzięłam tylko cwiartke i mysle, ze bede teraz ta ćwiartke brać a potem bedziemy badać...Patt1002
-
Dzień dobry a właściwie to już dobry wieczór, bo za oknem już ciemno.
Wracam właśnie od swojej Doktorki i wiecie co? Dostaliśmy już zielone światło na kolejny transfer!!!!
Strasznie się cieszę, bo jestem na to gotowa ale z drugiej strony trochę mnie to zaskoczyło bo szykowalam się na jeszcze jeden miesiąc czekania. Zawsze miałam torbiele, więc tym razem też to obstawialam a tu proszę 21dc, endometrium 8 mm a jajniki czyste:)
Także jeżeli wszystko będzie dobrze to za tydzień przyjdzie @ i pod koniec marca/ początek kwietnia robimy transfer.
Teraz tylko trzeba powtórzyć wszystkie badania bo tamte straciły już ważność.
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Cześć kobietki! Czytam was cały czas, ale krucho z czasem u mnie Amica, super że możecie dalej działać, ciesze się że doszłaś do siebie fizycznie i psychicznie
Dzisiaj Filip miał chrzciny msza była tylko dla nas wirc garstka osób, ale był bardzo grzeczny na sali też nie bylo problemu, co prawda po 17 ogłosił wszystkim swoim donośnym płaczem koniec imprezy ale i tak byl bardzo dzielny. Teraz idzie już spac, po tylu wrażeniach mam nadzieję, że bedzie dobrze spał -
Uuuu no nie tego się spodziewałam. Ale faktycznie teraz to taka niby wiosna a jednak jeszcze zima i te wirusy wszędzie...
Ja ostatni miesiąc jeździłam do wujka do szpitala i na szczęście nic w szpitalu nie złapałam ale moja mam najpierw przechodziła klasyczna grypę a potem zapalenie oskrzeli.
My teraz po wakacjach też trochę chorowalismy ale mam nadzieję że wkrótce katar zniknie."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."