Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No powiem Ci że trochę tak, a z jednej strony, co ja poradzę że nikt nie chce nic kupić. W styczniu zrobiłam budżet miesięczny ponad normę, to niech mi teraz dadzą żyć.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Bella jakie zaskoczenie! gratuluję z całego serca! :* bardzo się cieszę!
Ja bym mogła listę przejąć, niestety nie umiem wklejać obrazków i kolorowych napisów.
To wszystko jest pisane w bbcode Któraś z Was wie co z tym zrobić? Albo może facet ogarnia temat? To proste jest -
Wróblowa wrote:Oj Ewcia dziękuję, ale narazie nie ma się co napalać. chociaż będę miło zaskoczona.
Dzisiaj największym zaskoczeniem jest i tak dla mnie Bella. i bardzo cieszę się z jej szczęscia.
Prawdę powiedziawszy to byłam praktycznie pewna ze się udało. -
Bella no to miałaś farta! ale faktycznie, że im mniej się człowiek stara tym bardziej wychodzi.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyKarolyna wrote:DZiewczyny, podbijam moje wyniki (3 dzień cyklu):
TSH 2,4
FSH 8,86
LH 5,42
Estradiol 32,26
Progesteron 0,23
Prolaktyna 24,6 - to było z wykrzyknikiem
Długo się zbija prolaktynę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 14:40
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:To wszystko jest pisane w bbcode Któraś z Was wie co z tym zrobić? Albo może facet ogarnia temat? To proste jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 14:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia o kurde faktycznie hahahaha bez kitu nie czuję jak rymuję. Jeszcze chwila a może zostanę jakimś drugim Mickiewiczem.
Ewcia_92, Jaspis, AneTka87 lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny