X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Van ja nie miałam żadnych objawów i to przez calutką ciążę. NIC! Czułam się jak młody bóg i mogłabym być przenośnym inkubatorem bo uwielbiam ten stan. Także nie daj sobie wmówić, że bolą piersi, że są młdości itd itp bo czasami poprostu okres nie przyjdzie i to jedyny objaw :D

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech.

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 - Woow,to faktycznie nie dziwię się, że uwielbiasz ten stan, jeśli przechodzisz tak łagodnie :)

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • Ryjek Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, skoro to taki szczęśliwy temat, to dołączam i ja! :) A nuż widelec ;)
    Karolyna wrote:
    No i wszystko jasne (faza pęcherzykowa, 3 dzień cyklu)
    TSH 2,4
    FSH 8,86
    LH 5,42
    Estradiol 32,26
    Progesteron 0,23
    Prolaktyna 24,6 !!!!
    Pierwszy raz badałaś?

Dlatego jak słyszę lekarza, który odsyła pacjentkę, bez podstawowych badań, bo "jak za rok pani nie zajdzie, to się zaczniemy zastanawiać, teraz na spokojnie, nie ma się czym martwić" to mnie krew zalewa. Herbatę fusiastą z filiżanką i szklaną kulę zamiast dyplomu im powinni dawać.

Jaspis lubi tę wiadomość

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe Staraczki ;) mam nadzieję, że ten nasz szczęśliwy wątek będzie dla Was tylko chwilowym przystankiem w drodze na fioletową stronę mocy. Życzę Wam zielonych kropeczek w miesiącu zakochanych <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Van ja nie miałam żadnych objawów i to przez calutką ciążę. NIC! Czułam się jak młody bóg i mogłabym być przenośnym inkubatorem bo uwielbiam ten stan. Także nie daj sobie wmówić, że bolą piersi, że są młdości itd itp bo czasami poprostu okres nie przyjdzie i to jedyny objaw :D
    Olcia, tak samo miała jedna z kobiet u mnie w rodzinie. Dwie ciąże = dwie oznaki (brak @ i rosnący brzusio). Ale w trzeciej ciąży miała już wszystko. M.in. ona nie wymiotowała - ona rzygała do 5 m-ca jak kot. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ryjek! Szybkiego przejścia na fioletową stronę mocy! :)

• OLAM86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dwojeczka dzieci by na razie wystarczyła ;)

• wercia2601 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Tu ja ;) Miałam iść na bete, ale nie dałam dziś rady. Nasikałam więc na teścik i są dwie kreski... jedna co prawda jaśniejsza niż kontrolna, ale dziś powtórzę jeszcze test... :)

Jaspis, Ewcia_92, MilliSBB, Necia124, anciaa, agu92, marciaa, dineh lubią tę wiadomość

03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
    06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
    09.02 (42dc)- beta hcg 2526
    f2w3rjjg30up0lds.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    Cześć! Tu ja ;) Miałam iść na bete, ale nie dałam dziś rady. Nasikałam więc na teścik i są dwie kreski... jedna co prawda jaśniejsza niż kontrolna, ale dziś powtórzę jeszcze test... :)
    BRAWO! BRAWO! BRAWO! GRATUUUUULACJE KOCHANA! <3
    Matko, co za wspaniałe dwa dni lutego! :) <3

wercia2601 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Może dwojeczka dzieci by na razie wystarczyła ;)
    Apetyt rośnie w miarę jedzenia :P.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    Kolejny Cud w drodze, serdeczne gratulacje :D

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia super! Boże co za dzień :)))

Ewcia_92, wercia2601 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny, jak ja się cieszę tymi Waszymi Cudeńkami!! <3. Aż mi się spać odechciało! A już mnie prawie Morfeusz zdobył :D

Edit: Poryczałam się przez to wszystko! <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 16:25

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Jeny, jak ja się cieszę tymi Waszymi Cudeńkami!! <3. Aż mi się spać odechciało! A już mnie prawie Morfeusz zdobył :D
    Ja też walczyłam ze snem, ale takie emocje, że teraz to na pewno nie zasnę :D

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• Aika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko co za dzień! :D Tyle mnie ominęło , ale nadrobiłam wszystko :)
    Witam nowe staraczki i gratuluję zafasolkowanym, spokojnych 9 miesięcy i zdrowia dla fasolek :*
    Wrociłam z pracy i szykuje kolacje dla męża z okazji urodzin :) Niestety test jako prezent się nie sprawdzi ale szybko cos wykabinowalam :)
    Ja co do tego cyklu nie mam najlepszych przeczuc, minął mi zapał i najchętniej bym tym wszystkim pier.. Masakra :/

m85awv1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, senność, płacz ze wzruszenia i wysoka tempka - ja coś czuję, że powinnaś sikańca zrobić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 16:29

• wercia2601 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje objawy - ryczałam jak głupia w sobotę (nie wiem czemu), żrę jak wariatka, jestem senna i bolą piersi. Ale czułam wewnętrznie, że coś jest inaczej niż zwykle. Wczoraj jeszcze jak lekarz mi powiedział, że obstawia wczesną ciążę, bo błona bardzo pogrubiona, to już byłam niemal pewna. Wiecie co jest najzabawniejsze? Że był to złoty strzał - I cykl starań i ciach.

Jaspis, monijaaa lubią tę wiadomość

03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
    06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
    09.02 (42dc)- beta hcg 2526
    f2w3rjjg30up0lds.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika, przytulam Cię mocno. Ten miesiąc zapowiada się szczesliwie, głowa do góry, cyc do przodu i dasz radę. My kobietki jesteśmy silne, bo jak nie my to kto? :D

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia!!!Ależ piękny dzień!!!!gratuluję!!!!

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ