Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Van ja nie miałam żadnych objawów i to przez calutką ciążę. NIC! Czułam się jak młody bóg i mogłabym być przenośnym inkubatorem bo uwielbiam ten stan. Także nie daj sobie wmówić, że bolą piersi, że są młdości itd itp bo czasami poprostu okres nie przyjdzie i to jedyny objaw
-
Kurczę, skoro to taki szczęśliwy temat, to dołączam i ja! A nuż widelec
Karolyna wrote:No i wszystko jasne (faza pęcherzykowa, 3 dzień cyklu)
TSH 2,4
FSH 8,86
LH 5,42
Estradiol 32,26
Progesteron 0,23
Prolaktyna 24,6 !!!!
Dlatego jak słyszę lekarza, który odsyła pacjentkę, bez podstawowych badań, bo "jak za rok pani nie zajdzie, to się zaczniemy zastanawiać, teraz na spokojnie, nie ma się czym martwić" to mnie krew zalewa. Herbatę fusiastą z filiżanką i szklaną kulę zamiast dyplomu im powinni dawać.Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Van ja nie miałam żadnych objawów i to przez calutką ciążę. NIC! Czułam się jak młody bóg i mogłabym być przenośnym inkubatorem bo uwielbiam ten stan. Także nie daj sobie wmówić, że bolą piersi, że są młdości itd itp bo czasami poprostu okres nie przyjdzie i to jedyny objaw
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Tu ja Miałam iść na bete, ale nie dałam dziś rady. Nasikałam więc na teścik i są dwie kreski... jedna co prawda jaśniejsza niż kontrolna, ale dziś powtórzę jeszcze test...
Jaspis, Ewcia_92, MilliSBB, Necia124, anciaa, agu92, marciaa, dineh lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:Cześć! Tu ja Miałam iść na bete, ale nie dałam dziś rady. Nasikałam więc na teścik i są dwie kreski... jedna co prawda jaśniejsza niż kontrolna, ale dziś powtórzę jeszcze test...
Matko, co za wspaniałe dwa dni lutego!wercia2601 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:Cześć! Tu ja Miałam iść na bete, ale nie dałam dziś rady. Nasikałam więc na teścik i są dwie kreski... jedna co prawda jaśniejsza niż kontrolna, ale dziś powtórzę jeszcze test...
wercia2601 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko co za dzień! Tyle mnie ominęło , ale nadrobiłam wszystko
Witam nowe staraczki i gratuluję zafasolkowanym, spokojnych 9 miesięcy i zdrowia dla fasolek :*
Wrociłam z pracy i szykuje kolacje dla męża z okazji urodzin Niestety test jako prezent się nie sprawdzi ale szybko cos wykabinowalam
Ja co do tego cyklu nie mam najlepszych przeczuc, minął mi zapał i najchętniej bym tym wszystkim pier.. Masakra -
nick nieaktualny
-
Moje objawy - ryczałam jak głupia w sobotę (nie wiem czemu), żrę jak wariatka, jestem senna i bolą piersi. Ale czułam wewnętrznie, że coś jest inaczej niż zwykle. Wczoraj jeszcze jak lekarz mi powiedział, że obstawia wczesną ciążę, bo błona bardzo pogrubiona, to już byłam niemal pewna. Wiecie co jest najzabawniejsze? Że był to złoty strzał - I cykl starań i ciach.
Jaspis, monijaaa lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualny