Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Ewcia, senność, płacz ze wzruszenia i wysoka tempka - ja coś czuję, że powinnaś sikańca zrobić
Aika, wszystkiego co najpiękniejsze dla Twojego ukochanego w dniu urodzin. Niech za rok, w tym dniu całuje małe kopytka Waszego dzieciaczka
A Ty, cyc do przodu, nogi na 2:45 (hahahaha ) i dajesz mężusiowi stworzyć te stopki do całowania -
nick nieaktualny
-
Ewcia hahahahaha 2:45 Rycze Ale dziękuje w imieniu męża i mówi ze on już tego dopilnuje i nie da mi spokoju, juz się boje ha ha
Dzięki Dziewczyny Macie racje! Nie mogę się poddać Pewnie ta załamka jest od tego że @ nie mogła sobie darować i nie dość ze przyszła to działa mi na nerwy- dosłownieEwcia_92, Ryjek lubią tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Wercia, skoro taki złoty strzał to jesteście okazami płodności! Gratulacje! Nikt Ci teraz nie zabroni jeść, więc jedz zdrowo i rośnijcie zdrowo!
Ewcia nie mogę się obżerać! Muszę zmieścić się w suknię ślubną 22.04. To będzie 14 tydzień. Mam nadzieję, że nie przytyję za dużo03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:Ewcia nie mogę się obżerać! Muszę zmieścić się w suknię ślubną 22.04. To będzie 14 tydzień. Mam nadzieję, że nie przytyję za dużo
wercia2601 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wszystkim życzę, aby po kolei każdego dnia każda z Was informowała o swojej ciąży Pamiętacie przecież, że zakładamy forum o marudzących ciężarówkach To forum jest szczęśliwe.
Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Witajcie moje drogie.
Bella gratuluje !!! Rozsiewaj wirusiki. :*
Aika ja też już mam dosyć, tak samo mam ochote już to wszystko pierdyknąć w cholere. Ja ten cykl już spisałam na straty. Jakoś mi się on nie widzi. Ehh...Bella_Bella lubi tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
nick nieaktualny
-
Boże, dziewczyny Was spuścic z oczu na chwilę a już w ciążę zachodzicie...
Witam nowe :*
A propos mamy ginekolog to wstawila post o pierwszych objawach
WERKA KOCHANA GRATULUJĘ ŻE I CIEBIE DOPADŁY WIRUSKI!!! :* rosnijcie duże!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyDziewczyny co za dzień
Wercia Gratulacje!!! Na szczęście ślub już niedługo i dużo nie zdążysz utyć Ale jak nie będziesz pić alkoholu to już widzę te ciotki plotkary, które będą mówić "pewnie zaciążyła" itp ahhh uroki ślubów
Ewcia uuuu ja widzę że u Ciebie pięknie wygląda tempa i te objawy -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak to jest, że para, której nie zależy w danym momencie na dziecku, akurat się go spodziewa, a znów tej parze, która z ogromną nadzieją wyczekuje maleństwa, nie jest dane nawet zobaczyć dwóch kresek na teście?
Właśnie wpadła do pracy koleżanka ze swoim mężem, która jest już na półmetku ciąży, chociaż nieplanowanej. Szczęśliwa bardzo.
Nie potrafiłam nawet wyjść do niej żeby się przywitać i porozmawiać, czułam jakąś blokadę, aż mnie coś ścisnęło w środku... chociaż życzę im oczywiście jak najlepiej.
W moim cyklu wydaje się, że wszystko gra, detektor oznak ciąży pokazuje dziś pozytywny test w 80%, ale ja czuje już po kościach nadchodzący okres ;(
https://ovufriend.pl/graph/cd7765cf8dc58542fbb665e3981d7003
https://ovufriend.pl/graph/cd7765cf8dc58542fbb665e3981d7003Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 17:24
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
nick nieaktualnyAneTka87 wrote:Dziewczyny co za dzień
Wercia Gratulacje!!! Na szczęście ślub już niedługo i dużo nie zdążysz utyć Ale jak nie będziesz pić alkoholu to już widzę te ciotki plotkary, które będą mówić "pewnie zaciążyła" itp ahhh uroki ślubów
Ewcia uuuu ja widzę że u Ciebie pięknie wygląda tempa i te objawy
Będzie mieć wodę z bąbelkami w kieliszku i ciotki-klotki się nie zorientują . A zresztą tu nie ma czego kryć! Tu tylko się cieszyć!
Anetka, jakie objawy? Przecież mi żadne obrazki przed oczami nie biegają . Już czuję jak @ w tym cyklu nie da mi normalnie funkcjonować, przez te Wasze przepowiednie. Przyjdzie z taką siłą, że umrę -
nick nieaktualny
-
Ewcia wszystko działa i nikt się nie miesza! ależ się cieszę
Jaka, no tam to jest... złośliwość losu. Ale i na nas przyjdzie czas.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ewcia wszystko działa i nikt się nie miesza! ależ się cieszę
Jaka, no tam to jest... złośliwość losu. Ale i na nas przyjdzie czas.
JaKa, nie łam się! Też nie dawno przeżywałam takiego "szoka"! A na detektor ciąży za bardzo nie patrz. Mi raz pokazywał 95% szans. I co? I czerwono! Temperaturkę masz ładną, więc głowa do góry!