X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Ewcia, senność, płacz ze wzruszenia i wysoka tempka - ja coś czuję, że powinnaś sikańca zrobić ;)
    Ha ha ha :D na wszystko przyjdzie pora :P. W którymś cyklu zrobię :*

Aika, wszystkiego co najpiękniejsze dla Twojego ukochanego w dniu urodzin. Niech za rok, w tym dniu całuje małe kopytka Waszego dzieciaczka :)
    A Ty, cyc do przodu, nogi na 2:45 (hahahaha :D) i dajesz mężusiowi stworzyć te stopki do całowania :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia, skoro taki złoty strzał to jesteście okazami płodności! Gratulacje! Nikt Ci teraz nie zabroni jeść, więc jedz zdrowo i rośnijcie zdrowo! :)

wercia2601 lubi tę wiadomość

• Aika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia hahahahaha 2:45 :D Rycze :D Ale dziękuje w imieniu męża i mówi ze on już tego dopilnuje i nie da mi spokoju, juz się boje ha ha :P

Dzięki Dziewczyny <3 Macie racje! Nie mogę się poddać :) Pewnie ta załamka jest od tego że @ nie mogła sobie darować i nie dość ze przyszła to działa mi na nerwy- dosłownie :P

Ewcia_92, Ryjek lubią tę wiadomość

m85awv1.png
  • wercia2601 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Wercia, skoro taki złoty strzał to jesteście okazami płodności! Gratulacje! Nikt Ci teraz nie zabroni jeść, więc jedz zdrowo i rośnijcie zdrowo! :)

Ewcia nie mogę się obżerać! Muszę zmieścić się w suknię ślubną 22.04. To będzie 14 tydzień. Mam nadzieję, że nie przytyję za dużo ;)

03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
    06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
    09.02 (42dc)- beta hcg 2526
    f2w3rjjg30up0lds.png

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 Gratuluję :)

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyczytałam, że Mamaginekolog (Nicole Sochacki-Wójcicka) jest w drugiej ciąży :D Rogerek nie będzie już sam :) CO ZA DZIEŃ! <3

monijaaa, cziktaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    Ewcia nie mogę się obżerać! Muszę zmieścić się w suknię ślubną 22.04. To będzie 14 tydzień. Mam nadzieję, że nie przytyję za dużo ;)
    Suknisię zawsze można poszerzyć :D a tak już na poważnie to będziesz piękną, kwitnącą Panią Młodą! :)

• wercia2601 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wszystkim życzę, aby po kolei każdego dnia każda z Was informowała o swojej ciąży :) Pamiętacie przecież, że zakładamy forum o marudzących ciężarówkach :) To forum jest szczęśliwe.

Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość

f2w3rjjg30up0lds.png

• Rodzynka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje drogie.

Bella gratuluje !!! Rozsiewaj wirusiki. :*

Aika ja też już mam dosyć, tak samo mam ochote już to wszystko pierdyknąć w cholere. Ja ten cykl już spisałam na straty. Jakoś mi się on nie widzi. Ehh...

Bella_Bella lubi tę wiadomość

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Ewcia hahahahaha 2:45 :D Rycze :D Ale dziękuje w imieniu męża i mówi ze on już tego dopilnuje i nie da mi spokoju, juz się boje ha ha :P
    Jak moja rada pomoże to chętnie zostanę matką chrzestną :D

• Rodzynka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia gratulacje :)

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, dziewczyny Was spuścic z oczu na chwilę a już w ciążę zachodzicie... :D

Witam nowe :* :)
    A propos mamy ginekolog to wstawila post o pierwszych objawach :P

WERKA KOCHANA GRATULUJĘ ŻE I CIEBIE DOPADŁY WIRUSKI!!! :* rosnijcie duże! <3

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co za dzień :D

Wercia Gratulacje!!! Na szczęście ślub już niedługo i dużo nie zdążysz utyć ;) Ale jak nie będziesz pić alkoholu to już widzę te ciotki plotkary, które będą mówić "pewnie zaciążyła" itp ahhh uroki ślubów :D

Ewcia uuuu ja widzę że u Ciebie pięknie wygląda tempa i te objawy :D :)

• wercia2601 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro dla pewności pójdę na betę, bo jednak te teściory czasem się mylą ;)

f2w3rjjg30up0lds.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Boże, dziewczyny Was spuścic z oczu na chwilę a już w ciążę zachodzicie... :D
    Wróbelku, to tylko się cieszyć! :) Ale wiesz, te Twoje czary-mary hokus-pokus nie działają :P :P Tzn. działają, ale Staraczki Ci się mieszają :D :P

• JaKa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak to jest, że para, której nie zależy w danym momencie na dziecku, akurat się go spodziewa, a znów tej parze, która z ogromną nadzieją wyczekuje maleństwa, nie jest dane nawet zobaczyć dwóch kresek na teście? :(

Właśnie wpadła do pracy koleżanka ze swoim mężem, która jest już na półmetku ciąży, chociaż nieplanowanej. Szczęśliwa bardzo.
    Nie potrafiłam nawet wyjść do niej żeby się przywitać i porozmawiać, czułam jakąś blokadę, aż mnie coś ścisnęło w środku... chociaż życzę im oczywiście jak najlepiej.

W moim cyklu wydaje się, że wszystko gra, detektor oznak ciąży pokazuje dziś pozytywny test w 80%, ale ja czuje już po kościach nadchodzący okres ;(

https://ovufriend.pl/graph/cd7765cf8dc58542fbb665e3981d7003
    https://ovufriend.pl/graph/cd7765cf8dc58542fbb665e3981d7003

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 17:24

Jezu ufam Tobie <3
    <3 Piotruś i Tomuś <3 22 listopada 2018
    Aniołek [*] 5 maja 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTka87 wrote:
    Dziewczyny co za dzień :D

Wercia Gratulacje!!! Na szczęście ślub już niedługo i dużo nie zdążysz utyć ;) Ale jak nie będziesz pić alkoholu to już widzę te ciotki plotkary, które będą mówić "pewnie zaciążyła" itp ahhh uroki ślubów :D

Ewcia uuuu ja widzę że u Ciebie pięknie wygląda tempa i te objawy :D :)

Będzie mieć wodę z bąbelkami w kieliszku i ciotki-klotki się nie zorientują :D. A zresztą tu nie ma czego kryć! Tu tylko się cieszyć! :)
    Anetka, jakie objawy? Przecież mi żadne obrazki przed oczami nie biegają :D :P. Już czuję jak @ w tym cyklu nie da mi normalnie funkcjonować, przez te Wasze przepowiednie. Przyjdzie z taką siłą, że umrę :D :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    Jutro dla pewności pójdę na betę, bo jednak te teściory czasem się mylą ;)
    Słońce, u Ciebie się nie pomyliły! Na pewno nie! :* :)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia wszystko działa i nikt się nie miesza! :D ależ się cieszę :)

Jaka, no tam to jest... złośliwość losu. Ale i na nas przyjdzie czas. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ewcia wszystko działa i nikt się nie miesza! :D ależ się cieszę :)

Jaka, no tam to jest... złośliwość losu. Ale i na nas przyjdzie czas. :)
    Hue, hue :D

JaKa, nie łam się! Też nie dawno przeżywałam takiego "szoka"! A na detektor ciąży za bardzo nie patrz. Mi raz pokazywał 95% szans. I co? I czerwono! Temperaturkę masz ładną, więc głowa do góry! :)

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ