X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Felinka Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Dołączam do szczęśliwego wątku może dla mnie też trochę tego szczęścia skapnie; ) za mną ponad 20 cykli starań, miesiączka póki co zawsze w terminie. Czekam na badanie drożności ale to dopiero w połowie marca... a tak naprawdę mam cichą nadzieję że nie będzie potrzeby bo 6 lutego okres w końcu nie przyjdzie

Jaspis, Necia124, anciaa lubią tę wiadomość

]b25ee6e81ca114a86fa1583df40131c7.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka, witaj ;) w naszym wątku luty zaczął się szczęśliwie, więc rozgość się i łap wiruski od zafasolkowanych :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Cię Felinka! :) Jak widziałaś w styczniu miałyśmy tutaj 8 malutkich Serduszek. W lutym już są 2! <3 Więc życzę Ci, żebyś i Ty dołączyła w lutym do tych szczęśliwych mamusiek :)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Felinka. :) tak, tak, życzymy Ci szybkiego zafasolkowania. :)
    Czyli testujesz za 4 dni? Trzymamy kciuki. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, wiem, że czekasz na @ ale nie korci Cię, żeby zatestować? Twoja temperatura jest piękna <3

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu też za każdym razem jak widzę jej miniaturkę, to dziwie się że nie chce testować. :P tym bardziej że jutro będzie dobry czas na to. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Ewcia, wiem, że czekasz na @ ale nie korci Cię, żeby zatestować? Twoja temperatura jest piękna <3
    Oj Kochana! Pewnie, że jest piękna! :) Podoba mi się bardzo, ale jestem cierpliwa <3. Jak będę mieć być w ciąży to zdążę jeszcze zatestować :P. Ale czuję, że przyjdzie...

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem nowa na Ovufriend. To drugi cykl w którym staramy się o dziecko. Obecnie 9dpo, rano nie wytrzymałam i zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Następny powtórzę w dniu @ jeśli jej nie dostanę.. Pozdrawiam. :)

Jaspis lubi tę wiadomość

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obyś się bardzo miło zaskoczyła! :D

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Necia124 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia przypomnij mi jakie było motto tej naszej grupy?!

Czy mi się wydaje czy tam cos było że do póki nie przyjdzie @ to trzeba mieć nadzieję? Więc na razie jej nie trać

ty0qs6r.png
  • Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze i dla mnie forum okaże się pomocne i szczęśliwe. Razem z mężem staramy się o ciążę juz od 6 miesiecy. Niestety mąż bardzo często jeździ w długie delegacje co zdecydowanie utrudnia sprawę :/ wszystkie podstawowe badania typu krew i mocz juz zrobiliśmy i wszystko w normie. Podpowiedzcie proszę jakie badania powinniśmy jeszcze wykonać. Od tego miesiąca ostro się zabieramy za siebie mąż juz rzucił palenie i walczy z wagą, ja zakupiłam dla siebie olej z wiesiołka, magnez, Wit. A i E. Liczę na waszą pomoc i wsporcie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    agu też za każdym razem jak widzę jej miniaturkę, to dziwie się że nie chce testować. :P tym bardziej że jutro będzie dobry czas na to. :D
    Dziewczynki, już tyle razy myślałam, że coś jest na rzeczy, że szczerze mówiąc nie chce mi się o tym nawet myśleć. Nie chcę znowu rozczarowania. Bardzo pragnę być mamą <3, ale niech się już dzieje co chce..

• Felinka Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze co za wysyp! Dobrze że się jeszcze wkręciłam do Was :)

Wróblowa ja zwykle nie testuję :( miesiączka mnie zawsze uprzedza :( nigdy ani jednego dnia spóźnienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia124 wrote:
    Ewcia przypomnij mi jakie było motto tej naszej grupy?!

Czy mi się wydaje czy tam cos było że do póki nie przyjdzie @ to trzeba mieć nadzieję? Więc na razie jej nie trać
    Necia! Jesteś kochana! :D :*
    NIE MA @, JEST NADZIEJA!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe Starczki! Van, Karola - fajnie, że jesteście :)

• Felinka Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola27 wrote:
    Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze i dla mnie forum okaże się pomocne i szczęśliwe. Razem z mężem staramy się o ciążę juz od 6 miesiecy. Niestety mąż bardzo często jeździ w długie delegacje co zdecydowanie utrudnia sprawę :/ wszystkie podstawowe badania typu krew i mocz juz zrobiliśmy i wszystko w normie. Podpowiedzcie proszę jakie badania powinniśmy jeszcze wykonać. Od tego miesiąca ostro się zabieramy za siebie mąż juz rzucił palenie i walczy z wagą, ja zakupiłam dla siebie olej z wiesiołka, magnez, Wit. A i E. Liczę na waszą pomoc i wsporcie ;)

Karola jeszcze kwas foliowy dla Ciebie pamiętaj koniecznie! ;)

• Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kwas foliowy mam oczywiście zapomniałam dopisać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola27 wrote:
    Z badań to na pewno u Ciebie hormony, a u męża nasienie. :) To podstawa, która mówi ogromnie dużo! :)

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tych wszystkich 'objawach' 9 dni po, a u mnie zerooo takich typowych dla ciąży :(

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Van wrote:
    Czytam o tych wszystkich 'objawach' 9 dni po, a u mnie zerooo takich typowych dla ciąży :(
    Kobieto, nie czytaj bo zwariujesz :P.

‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ