Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny! Dołączam do szczęśliwego wątku może dla mnie też trochę tego szczęścia skapnie; ) za mną ponad 20 cykli starań, miesiączka póki co zawsze w terminie. Czekam na badanie drożności ale to dopiero w połowie marca... a tak naprawdę mam cichą nadzieję że nie będzie potrzeby bo 6 lutego okres w końcu nie przyjdzie
Jaspis, Necia124, anciaa lubią tę wiadomość
][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Felinka. tak, tak, życzymy Ci szybkiego zafasolkowania.
Czyli testujesz za 4 dni? Trzymamy kciuki.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
agu też za każdym razem jak widzę jej miniaturkę, to dziwie się że nie chce testować. tym bardziej że jutro będzie dobry czas na to.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyagu92 wrote:Ewcia, wiem, że czekasz na @ ale nie korci Cię, żeby zatestować? Twoja temperatura jest piękna
-
Witam, jestem nowa na Ovufriend. To drugi cykl w którym staramy się o dziecko. Obecnie 9dpo, rano nie wytrzymałam i zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Następny powtórzę w dniu @ jeśli jej nie dostanę.. Pozdrawiam.
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze i dla mnie forum okaże się pomocne i szczęśliwe. Razem z mężem staramy się o ciążę juz od 6 miesiecy. Niestety mąż bardzo często jeździ w długie delegacje co zdecydowanie utrudnia sprawę wszystkie podstawowe badania typu krew i mocz juz zrobiliśmy i wszystko w normie. Podpowiedzcie proszę jakie badania powinniśmy jeszcze wykonać. Od tego miesiąca ostro się zabieramy za siebie mąż juz rzucił palenie i walczy z wagą, ja zakupiłam dla siebie olej z wiesiołka, magnez, Wit. A i E. Liczę na waszą pomoc i wsporcie
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:agu też za każdym razem jak widzę jej miniaturkę, to dziwie się że nie chce testować. tym bardziej że jutro będzie dobry czas na to.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola27 wrote:Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze i dla mnie forum okaże się pomocne i szczęśliwe. Razem z mężem staramy się o ciążę juz od 6 miesiecy. Niestety mąż bardzo często jeździ w długie delegacje co zdecydowanie utrudnia sprawę wszystkie podstawowe badania typu krew i mocz juz zrobiliśmy i wszystko w normie. Podpowiedzcie proszę jakie badania powinniśmy jeszcze wykonać. Od tego miesiąca ostro się zabieramy za siebie mąż juz rzucił palenie i walczy z wagą, ja zakupiłam dla siebie olej z wiesiołka, magnez, Wit. A i E. Liczę na waszą pomoc i wsporcie
Karola jeszcze kwas foliowy dla Ciebie pamiętaj koniecznie!][/url] -
nick nieaktualnyKarola27 wrote:Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze i dla mnie forum okaże się pomocne i szczęśliwe. Razem z mężem staramy się o ciążę juz od 6 miesiecy. Niestety mąż bardzo często jeździ w długie delegacje co zdecydowanie utrudnia sprawę wszystkie podstawowe badania typu krew i mocz juz zrobiliśmy i wszystko w normie. Podpowiedzcie proszę jakie badania powinniśmy jeszcze wykonać. Od tego miesiąca ostro się zabieramy za siebie mąż juz rzucił palenie i walczy z wagą, ja zakupiłam dla siebie olej z wiesiołka, magnez, Wit. A i E. Liczę na waszą pomoc i wsporcie
-
nick nieaktualny