Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia masz racje, dzieci to podstawa domu A @ może być już tuż tuż ale ominąć Cie długim lukiem Nie ma co tracić wiary, trzeba myśleć pozytywnie Myślenie pozytywnie- test pozytywny. Proste? Proste
Wróblowa Ewcia ma rację, wstrzeliliście się i to najważniejsze
Monija tule mocno :* Nie martw się, luty jest Nasz -
nick nieaktualnyMonijaaa, przytulaski! :* :*
Nie bój się! Będziesz mieć wszystko w porządku! A nieprzyjemność tego badania przetrwasz jak my wszystkie inne . To tylko kilka minut i po wszystkiemu.
Przechrzciła mnie Wróblowa na osła, więc widzisz.. ale to nadal ja! Ta sama! Tylko o dzień starsza (i nie koniecznie mądrzejsza) -
Ewcia jeżeli chodzi o opryszczkę to uważam się za specjalistę. Od dziecka wraca jak bumerang (na własnym weselu górna i folia warga cała spochnieta). Jak Ci już wyszła to to najlepsza jest maść cynkowa (a wyprobowalam milion specyfików i drugi milion domowych sposobów).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A no i przy okazji, tulę Cie Monia mocno! :*
Ja nigdy w życiu nie miałam opryszczki, za co jestem wdzięczna losowi.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia w takim razie Wszystkiego Najlepszego Kochana:P podobno kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna :p
Ja nie tyle co boję się bólu przy drożności, ale strasznie boję się wyniku...
ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Musi być"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:Ewcia w takim razie Wszystkiego Najlepszego Kochana:P podobno kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna :p
Ja nie tyle co boję się bólu przy drożności, ale strasznie boję się wyniku...
ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Musi być
NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE!! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Meybe baby! Może jutro, może w niedzielę. A może za miesiąc albo rok . Myślę, że nie zdążę w tym miesiącu zatestować.. Nie będzie takiej potrzeby.
AneTka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny