Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia_92 wrote:Tulaski MalPog! :*. Ja od tego cyklu też będę go brać. Życie kobiety jest tak skomplikowane.. U faceta jest albo dobrze, albo źle. A u nas? Zazwyczaj nie wiadomo jak jest. Bo nawet jak jest dobrze to się okazuje, że nie do końca. Oh życie..
Ewa, tulam i ja :*
Bo baby są jakieś inne...
-
Hej ja już po wizycie. Pan dr trochę się śmiał że w wieku 22 lat mierze temp i obawiam się że nie miałam dwa razy owu ale on ma swoje poglądy a ja mam prawo do swoich. Ale fakt jak bd się starać mam to w duszy hahaha ogólnie stwierdził przewlekła infekcje grzybiczna i przepisał nam leki
-
Aika wrote:MalPog kochanie tule! :* Ale zobaczysz, ten cykl jest Nasz A powiedz mi słońce jak to jest z dupkiem? Gin zamierza mi go dac w tym cyklu i nie wiem czego się spodziewać. Tzn kiedy najlepiej zacząć go brać? Czy to nie rozreguluje cyklu? Przez ile? Czy jeśli mam wręcz idealna fazę lutealną ale babeczka podejrzewa słabe ciałko żółte i mialabym brać na podtrzymanie ewentualnej ciąży to czy to mi nie zepsuje cyklu? Przepraszam ze tak wypytuje ale gina mam dopiero za jakieś dwa tygodnie i mam się zdecydować
Aika ściskam mocno, to musi być nasz cykl! :*
Ekspertem od dupka nie jestem, bo brałam go pierwszy raz, od 3dpo na podtrzymanie ewentualnej ciąży. U mnie faza lutealna tez była ok, a dupek po to, żeby podkręcić "naturę". Miałam go brać do 14dpo 2 x 1tab. W 14 dniu miałam zrobić test i jeśli pozytyw, to brać dalej i zgłosić się do gin. A jeśli negatyw to odstawić dupka, poczekać na @ i do gin w 2-4dc po kolejny letrozol. Dziewczyny pisały, że dupek może blokować przyjście @, więc nie ma sensu brać go dłużej niż 14dpo, żeby sztucznie nie wydłużać fazy lutealnej. Czy rozreguluje cykl - nie wiem, zobaczymy w tym cyklu. Podobno podnosi temp., ja miałam spore wahania. Ogólnie czułam się po nim bardzo zmęczona i senna, miałam słabszy humor i bolące piersi. W nowym cyklu mam mieć powtórzoną procedurę, zobaczymy co z tego wyjdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 23:12
-
Jaspis wrote:Bella jak możesz, to wklej tu listę, a ja postaram się do wieczora wszystko sobie przypomnieć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Testujące Staraczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf431e503e28.jpg
02.02. monijaaa
06.02. Kamelkowo, MalPog
07.02. Gagarek
09.02. Iw-onka
13.02. MilliSBB, Sun81
28.02. anciaa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY JUŻ 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny
06.01. Zorganizowana – pozytywny
11.01. plinka – pozytywny
13.01. Kesjaa - pozytywny
14.01. Lunka - pozytywny
18.01. Kimmy - pozytywny
20.01. smeg - pozytywny
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY JUŻ 3 FASOLKI W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny
02.02. Bella_Bella, wercia2601 - pozytywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 23:23
-
nick nieaktualny
-
Aika wrote:Ewcia mamy podobne marzenia! Mi też się marzy biblioteka w domu, taka jak była w tym filmie ,,Dawca Pamięci" Wyobrażam tam sobie tysiące a nawet miliony książek, posegregowane gatunkami, a na środku sali jeden fotel, zarezerwowany TYLKO dla mnie. Czyż to nie jest piękna wizja? Marzenia z dzieciństwa mi nie minęły
Taaasaaakkkk....Sciana ksiazek...... -
Mili kochana, OF wyznaczyl Ci owulke na 9dc czyli trafilysmy czyli teraz i Ty możesz dla przyjemności a nie z musu produkcji
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Mili kochana, OF wyznaczyl Ci owulke na 9dc czyli trafilysmy czyli teraz i Ty możesz dla przyjemności a nie z musu produkcji
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Cześć Dziewczyny,
Długo mnie nie było, ale po ostatniej porażce musiałam sobie darować wszelkie myślenie o dziecku. Nie było to wcale trudne bo ostatnie półtora tygodnia pracowałam po co najmniej 12 godzin. Ale w pracy powinien już być spokój, ja jestem w trakcie drugiego cyklu z Clo i zobaczymy.
Spróbuję nadrobić Wasze wpisy, ale nie wiem, czy mi się uda dość szybko przejść przez ponad 90 stronTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Doma żebyśmy krzyczały ,to musisz nam powiedzieć o chęci siknięcia.Zawsze możesz to zrobić konspiracyjnie.A tak na serio jak przyjdzie Ci ochota to mów,najwyżej dostaniesz kuksańca w łebek i Ci się odechce."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs