X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Tulaski MalPog! :*. Ja od tego cyklu też będę go brać. Życie kobiety jest tak skomplikowane.. U faceta jest albo dobrze, albo źle. A u nas? Zazwyczaj nie wiadomo jak jest. Bo nawet jak jest dobrze to się okazuje, że nie do końca. Oh życie.. :)

Ewa, tulam i ja :*
    Bo baby są jakieś inne... ;)

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja już po wizycie. Pan dr trochę się śmiał że w wieku 22 lat mierze temp i obawiam się że nie miałam dwa razy owu ale on ma swoje poglądy a ja mam prawo do swoich. Ale fakt jak bd się starać mam to w duszy hahaha ogólnie stwierdził przewlekła infekcje grzybiczna i przepisał nam leki

55990b83d2.png
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    MalPog kochanie tule! :* Ale zobaczysz, ten cykl jest Nasz :D A powiedz mi słońce jak to jest z dupkiem? Gin zamierza mi go dac w tym cyklu i nie wiem czego się spodziewać. Tzn kiedy najlepiej zacząć go brać? Czy to nie rozreguluje cyklu? Przez ile? Czy jeśli mam wręcz idealna fazę lutealną ale babeczka podejrzewa słabe ciałko żółte i mialabym brać na podtrzymanie ewentualnej ciąży to czy to mi nie zepsuje cyklu? Przepraszam ze tak wypytuje ale gina mam dopiero za jakieś dwa tygodnie i mam się zdecydować :/

Aika ściskam mocno, to musi być nasz cykl! :*

Ekspertem od dupka nie jestem, bo brałam go pierwszy raz, od 3dpo na podtrzymanie ewentualnej ciąży. U mnie faza lutealna tez była ok, a dupek po to, żeby podkręcić "naturę". Miałam go brać do 14dpo 2 x 1tab. W 14 dniu miałam zrobić test i jeśli pozytyw, to brać dalej i zgłosić się do gin. A jeśli negatyw to odstawić dupka, poczekać na @ i do gin w 2-4dc po kolejny letrozol. Dziewczyny pisały, że dupek może blokować przyjście @, więc nie ma sensu brać go dłużej niż 14dpo, żeby sztucznie nie wydłużać fazy lutealnej. Czy rozreguluje cykl - nie wiem, zobaczymy w tym cyklu. Podobno podnosi temp., ja miałam spore wahania. Ogólnie czułam się po nim bardzo zmęczona i senna, miałam słabszy humor i bolące piersi. W nowym cyklu mam mieć powtórzoną procedurę, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 23:12

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Bella jak możesz, to wklej tu listę, a ja postaram się do wieczora wszystko sobie przypomnieć :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
    <3 <3 <3 Testujące Staraczki <3 <3 <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf431e503e28.jpg
    02.02. monijaaa
    06.02. Kamelkowo, MalPog
    07.02. Gagarek
    09.02. Iw-onka
    13.02. MilliSBB, Sun81
    28.02. anciaa
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
    ZAFASOLKOWAŁY
    <3 W STYCZNIU MAMY JUŻ 8 MAŁYCH CUDÓW <3
    03.01. Niesia86 – pozytywny
    06.01. Zorganizowana – pozytywny
    11.01. plinka – pozytywny
    13.01. Kesjaa - pozytywny
    14.01. Lunka - pozytywny
    18.01. Kimmy - pozytywny
    20.01. smeg - pozytywny
    24.01. Kika82 - pozytywny
    <3 MAMY JUŻ 3 FASOLKI W LUTYM <3
    01.02. elpiss87 - pozytywny
    02.02. Bella_Bella, wercia2601 - pozytywny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 23:23

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko tyle się tu działo a mnie nie było xD

AneTka87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia nadrabiaj :D fajnie ze my takie gaduły :)

Dobranoc kobietki, lecę się przytulić i aśkać :)
    Do jutra i kolorowych snów :*

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Ewcia mamy podobne marzenia! Mi też się marzy biblioteka w domu, taka jak była w tym filmie ,,Dawca Pamięci" :D Wyobrażam tam sobie tysiące a nawet miliony książek, posegregowane gatunkami, a na środku sali jeden fotel, zarezerwowany TYLKO dla mnie. Czyż to nie jest piękna wizja? Marzenia z dzieciństwa mi nie minęły :D

Taaasaaakkkk....Sciana ksiazek......

• plinka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek
    To która z Pań dziś testuje? Nie ma co czekać skoro jest taka dobra passa w tym miesiącu :-) ;-)

Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry piękne:-)
    Ewcia,Wróbelku kuknijcie na mój wykres ,ovufriend przesunął mi datę @

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili kochana, OF wyznaczyl Ci owulke na 9dc czyli trafilysmy :P czyli teraz i Ty możesz dla przyjemności a nie z musu produkcji :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!

Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Biel razi w oczy. I od razu zaczął mnie boleć brzuch jak na @. Siła autosugestii.

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Mili kochana, OF wyznaczyl Ci owulke na 9dc czyli trafilysmy :P czyli teraz i Ty możesz dla przyjemności a nie z musu produkcji :D
    Wróbelku,wczoraj plamilam i odrazu pomyślałam ,że może to groszek się dobija...:-)ale już sobie wylaczam to myślenie

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• annde Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Długo mnie nie było, ale po ostatniej porażce musiałam sobie darować wszelkie myślenie o dziecku. Nie było to wcale trudne bo ostatnie półtora tygodnia pracowałam po co najmniej 12 godzin. Ale w pracy powinien już być spokój, ja jestem w trakcie drugiego cyklu z Clo i zobaczymy.
    Spróbuję nadrobić Wasze wpisy, ale nie wiem, czy mi się uda dość szybko przejść przez ponad 90 stron ;)

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • plinka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma zaciskam kciuki tak że aż kostki bieleją żeby małpa jednak Cię ominęła.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma kazda z nas trzyma kciuki,pamiętaj luty ma być nasz:-)

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Monijaaa wczoraj miała testować,odzywala się?

34cs

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Teraz nie mam testu w domu to nie będzie mnie kusić.

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów ucięło pół wiadomości.

Następny test zrobię za tydzień jeśli @ nie przyjdzie. Krxyczcie jak będę chciała wcześniej.

Mili kciuki by to był kropek

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma żebyśmy krzyczały ,to musisz nam powiedzieć o chęci siknięcia.Zawsze możesz to zrobić konspiracyjnie.A tak na serio jak przyjdzie Ci ochota to mów,najwyżej dostaniesz kuksańca w łebek i Ci się odechce.

34cs

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha dobra mili.
    W ogóle to nie wiem po co robiłam ten test. 10dpo. Test nie najczulszy a człowieka głupi i robi. Ha ha.

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ