Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Wercia nie stresuj się bo to dobrze nie wpływa na Twój stan jak będziesz pod opieką lekarza to wszystko będzie pod kontrolą
-
wercia2601 wrote:Kochana, a jaka wychodzi Ci prolaktyna? Ja miałam 36.9 przy normie 29.9, ale ładnie spadła mi bez leków
24,9 w trzecim dniu cyklu przy normie 23. Nie chce wiedziec, ile by bylo w drugiej polowie cyklu. A zazywalas cos ? Zawsze mowilam, ze zaciaze, jak tylko zmienie prace, ktora mnie tak straaaaaasznie wkur...I podejrzewam, ze PRO wlasnie ten wk...odzwierciedla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Osz kurcza! Karolyna! Ja pierdykam, chyba muszę stąd iść bo złapałam jakąś głupawę . NABUZOWANE CYCKI hahahahah . Chyba się "osmarkam" ze śmiechu
To jeszcze nic. Gadam dzisiaj z kolezanka o moich wynikach i mowie, ze moje piersi maja ciazowe objawy. A ona nie doczytala slowa piersi i sie pyta: wahania nastrojow? Mdlosci ?
Zglupialam i jej odpowiadam: Czekaj spytam sie. Lewa mowi, ze nie, a prawa jest troche poirytowana
Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
Karolyna wrote:24,9 w trzecim dniu cyklu przy normie 23. Nie chce wiedziec, ile by bylo w drugiej polowie cyklu. A zazywalas cos ? Zawsze mowilam, ze zaciaze, jak tylko zmienie prace, ktora mnie tak straaaaaasznie wkur...I podejrzewam, ze PRO wlasnie ten wk...odzwierciedla
To Ty masz ledwo powyżej normy! Nie wiem nawet, czy jakieś leki byś dostała na nią Ja przy swoich wynikach nic nie dostałam, ale miałam wtedy stresujący okres i dlatego była tak wysoka we wrześniu. W grudniu spadła mi sama do 19 Mniej stresu, meliska i będzie git03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
A hahhaha hahaha cóż ja mogę więcej napisać jak, po prostu brak mi słów Karolyna.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyKarolyna wrote:To jeszcze nic. Gadam dzisiaj z kolezanka o moich wynikach i mowie, ze moje piersi maja ciazowe objawy. A ona nie doczytala slowa piersi i sie pyta: wahania nastrojow? Mdlosci ?
Zglupialam i jej odpowiadam: Czekaj spytam sie. Lewa mowi, ze nie, a prawa jest troche poirytowana -
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Ooo! Jak miło! Moja imienniczka!
I dobrze zrobiłaś! Jak nie zasłużył na miano męża Ewy to niech spływa!
"Wiele dziurek w życiu miałem,
Tylko jedną pokochałem,
Miałem do niej pociąg wielki,
To jest dziurka od butelki"
-
Karolyna wrote:To jeszcze nic. Gadam dzisiaj z kolezanka o moich wynikach i mowie, ze moje piersi maja ciazowe objawy. A ona nie doczytala slowa piersi i sie pyta: wahania nastrojow? Mdlosci ?
Zglupialam i jej odpowiadam: Czekaj spytam sie. Lewa mowi, ze nie, a prawa jest troche poirytowana
hahahaha każda żyje swoim życiem
U mnie ciężko stwierdzić, czy cycki są nabuzowane bo okres, czy na ciążę. Mówią, że pierwszy objaw to żyłki na dekolcie a ja te żyłki mam całe życie mocno widoczne Na dodatek dwa cykle wstecz sutki powiększyły mi się o dwa rozmiary i myślałam, że to już, a tu dupa, przyszła @. -
nick nieaktualnyJaspis wrote:On miał swoje życiowe motto:
"Wiele dziurek w życiu miałem,
Tylko jedną pokochałem,
Miałem do niej pociąg wielki,
To jest dziurka od butelki"
Jaspis lubi tę wiadomość
-
wercia2601 wrote:To Ty masz ledwo powyżej normy! Nie wiem nawet, czy jakieś leki byś dostała na nią Ja przy swoich wynikach nic nie dostałam, ale miałam wtedy stresujący okres i dlatego była tak wysoka we wrześniu. W grudniu spadła mi sama do 19 Mniej stresu, meliska i będzie git
Pewnie bym sie nie przejmowala, gdyby nie objawy: non stop nabrzmiale i bolesne piersi, cykl po 23 dni, wczesniej 26-28, rzadkie krwotoki, a nie okres i puch na brzuchu, ktory ciemnieje jednak chyba nie przez brak opalania w wakacje...No cos jest ewidentnie -
Wróblowa wrote:Lily no to powodzenia życzę co do androvitu to wybierzemy to do końca, a później możemy zmienić śmialo na coś innegoCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny