X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis nie można jeść, ale za to można zajść! :P

Jaspis lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Wercia nie stresuj się bo to dobrze nie wpływa na Twój stan :) jak będziesz pod opieką lekarza to wszystko będzie pod kontrolą ;)
    Wercia, Wróbelek dobrze mówi! :* Będziesz w dobrych rękach, nie ma co świrować. Będzie wszystko super, mega, hiper dobrze!! :* <3

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rafaello :o aż mi się oczy zaświeciły :D

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    Kochana, a jaka wychodzi Ci prolaktyna? Ja miałam 36.9 przy normie 29.9, ale ładnie spadła mi bez leków

24,9 w trzecim dniu cyklu przy normie 23. Nie chce wiedziec, ile by bylo w drugiej polowie cyklu. A zazywalas cos ? Zawsze mowilam, ze zaciaze, jak tylko zmienie prace, ktora mnie tak straaaaaasznie wkur...I podejrzewam, ze PRO wlasnie ten wk...odzwierciedla :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Jaspis nie można jeść, ale za to można zajść! :P
    wszystko przez te śmiechy i chichy! :) Odświruje się człowiek z negatywnego myślenia i proszę. Który chłop dobrze ruszy, to "zaruszy" odstresowaną kobitkę :D :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    http://kwejk.pl/obrazek/2876121/kara-boska.html

:D
    Hi,hi
    A ja jestem Ewa, a mój pierwszy mąż to Adam, ale to ja z nim nie wytrzymałam, a nie odwrotnie :P

• agu92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    błagam, nie mówcie o słodyczach :D

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Hi,hi
    A ja jestem Ewa, a mój pierwszy mąż to Adam, ale to ja z nim nie wytrzymałam, a nie odwrotnie :P
    Ooo! Jak miło! Moja imienniczka! <3
    I dobrze zrobiłaś! Jak nie zasłużył na miano męża Ewy to niech spływa! :D :P

Jaspis lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Osz kurcza! Karolyna! :D Ja pierdykam, chyba muszę stąd iść bo złapałam jakąś głupawę :D. NABUZOWANE CYCKI :D :D hahahahah :D. Chyba się "osmarkam" ze śmiechu :D :D

To jeszcze nic. Gadam dzisiaj z kolezanka o moich wynikach i mowie, ze moje piersi maja ciazowe objawy. A ona nie doczytala slowa piersi i sie pyta: wahania nastrojow? Mdlosci ?
    Zglupialam i jej odpowiadam: Czekaj spytam sie. Lewa mowi, ze nie, a prawa jest troche poirytowana

Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość

• wercia2601 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    24,9 w trzecim dniu cyklu przy normie 23. Nie chce wiedziec, ile by bylo w drugiej polowie cyklu. A zazywalas cos ? Zawsze mowilam, ze zaciaze, jak tylko zmienie prace, ktora mnie tak straaaaaasznie wkur...I podejrzewam, ze PRO wlasnie ten wk...odzwierciedla :D

To Ty masz ledwo powyżej normy! Nie wiem nawet, czy jakieś leki byś dostała na nią ;) Ja przy swoich wynikach nic nie dostałam, ale miałam wtedy stresujący okres i dlatego była tak wysoka we wrześniu. W grudniu spadła mi sama do 19 :) Mniej stresu, meliska i będzie git ;)

03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
    06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
    09.02 (42dc)- beta hcg 2526
    f2w3rjjg30up0lds.png

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A hahhaha hahaha :D :D :D cóż ja mogę więcej napisać jak, po prostu brak mi słów Karolyna. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    To jeszcze nic. Gadam dzisiaj z kolezanka o moich wynikach i mowie, ze moje piersi maja ciazowe objawy. A ona nie doczytala slowa piersi i sie pyta: wahania nastrojow? Mdlosci ?
    Zglupialam i jej odpowiadam: Czekaj spytam sie. Lewa mowi, ze nie, a prawa jest troche poirytowana
    hahahahaahhahahahahahahahhahahaha :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Ooo! Jak miło! Moja imienniczka! <3
    I dobrze zrobiłaś! Jak nie zasłużył na miano męża Ewy to niech spływa! :D :P
    On miał swoje życiowe motto:
    "Wiele dziurek w życiu miałem,
    Tylko jedną pokochałem,
    Miałem do niej pociąg wielki,
    To jest dziurka od butelki"

:P

• agu92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:

hahahaha :D każda żyje swoim życiem :D

U mnie ciężko stwierdzić, czy cycki są nabuzowane bo okres, czy na ciążę. Mówią, że pierwszy objaw to żyłki na dekolcie a ja te żyłki mam całe życie mocno widoczne :) Na dodatek dwa cykle wstecz sutki powiększyły mi się o dwa rozmiary i myślałam, że to już, a tu dupa, przyszła @.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was czytam i ryczę jednocześnie :D :D :D

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    On miał swoje życiowe motto:
    "Wiele dziurek w życiu miałem,
    Tylko jedną pokochałem,
    Miałem do niej pociąg wielki,
    To jest dziurka od butelki"

:P
    To gratuluję Kochana bardzo dobrej decyzji! Chyba najlepszej w Twoim życiu! :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobię was, nie ma szans, ale wnioskuję, ze wercia przyniosła pozytywne wieści, więc gratuluję :)

wercia2601 lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    To Ty masz ledwo powyżej normy! Nie wiem nawet, czy jakieś leki byś dostała na nią ;) Ja przy swoich wynikach nic nie dostałam, ale miałam wtedy stresujący okres i dlatego była tak wysoka we wrześniu. W grudniu spadła mi sama do 19 :) Mniej stresu, meliska i będzie git ;)

Pewnie bym sie nie przejmowala, gdyby nie objawy: non stop nabrzmiale i bolesne piersi, cykl po 23 dni, wczesniej 26-28, rzadkie krwotoki, a nie okres i puch na brzuchu, ktory ciemnieje jednak chyba nie przez brak opalania w wakacje...No cos jest ewidentnie

• Lilly_Ana Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Lily no to powodzenia życzę :) co do androvitu to wybierzemy to do końca, a później możemy zmienić śmialo na coś innego ;)
    Może akurat u Was zadziała :)

Córeczka 16.12.2018 <3

Starania od listopada 2019.

Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha laseczki tyle śmiechu :)

Ale jedno mnie zastanawia, bo ja lubię mieć równo nogi na 3.45, bądź 2.50 a nie jak Wy jakoś krzywo na 2.45 :D :D haha Wy to zdolne jednak jesteście :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 20:58

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ