X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis nie można jeść, ale za to można zajść! :P

Jaspis lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Wercia nie stresuj się bo to dobrze nie wpływa na Twój stan :) jak będziesz pod opieką lekarza to wszystko będzie pod kontrolą ;)
    Wercia, Wróbelek dobrze mówi! :* Będziesz w dobrych rękach, nie ma co świrować. Będzie wszystko super, mega, hiper dobrze!! :* <3

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rafaello :o aż mi się oczy zaświeciły :D

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    Kochana, a jaka wychodzi Ci prolaktyna? Ja miałam 36.9 przy normie 29.9, ale ładnie spadła mi bez leków

24,9 w trzecim dniu cyklu przy normie 23. Nie chce wiedziec, ile by bylo w drugiej polowie cyklu. A zazywalas cos ? Zawsze mowilam, ze zaciaze, jak tylko zmienie prace, ktora mnie tak straaaaaasznie wkur...I podejrzewam, ze PRO wlasnie ten wk...odzwierciedla :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Jaspis nie można jeść, ale za to można zajść! :P
    wszystko przez te śmiechy i chichy! :) Odświruje się człowiek z negatywnego myślenia i proszę. Który chłop dobrze ruszy, to "zaruszy" odstresowaną kobitkę :D :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    http://kwejk.pl/obrazek/2876121/kara-boska.html

:D
    Hi,hi
    A ja jestem Ewa, a mój pierwszy mąż to Adam, ale to ja z nim nie wytrzymałam, a nie odwrotnie :P

• agu92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    błagam, nie mówcie o słodyczach :D

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Hi,hi
    A ja jestem Ewa, a mój pierwszy mąż to Adam, ale to ja z nim nie wytrzymałam, a nie odwrotnie :P
    Ooo! Jak miło! Moja imienniczka! <3
    I dobrze zrobiłaś! Jak nie zasłużył na miano męża Ewy to niech spływa! :D :P

Jaspis lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Osz kurcza! Karolyna! :D Ja pierdykam, chyba muszę stąd iść bo złapałam jakąś głupawę :D. NABUZOWANE CYCKI :D :D hahahahah :D. Chyba się "osmarkam" ze śmiechu :D :D

To jeszcze nic. Gadam dzisiaj z kolezanka o moich wynikach i mowie, ze moje piersi maja ciazowe objawy. A ona nie doczytala slowa piersi i sie pyta: wahania nastrojow? Mdlosci ?
    Zglupialam i jej odpowiadam: Czekaj spytam sie. Lewa mowi, ze nie, a prawa jest troche poirytowana

Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość

• wercia2601 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    24,9 w trzecim dniu cyklu przy normie 23. Nie chce wiedziec, ile by bylo w drugiej polowie cyklu. A zazywalas cos ? Zawsze mowilam, ze zaciaze, jak tylko zmienie prace, ktora mnie tak straaaaaasznie wkur...I podejrzewam, ze PRO wlasnie ten wk...odzwierciedla :D

To Ty masz ledwo powyżej normy! Nie wiem nawet, czy jakieś leki byś dostała na nią ;) Ja przy swoich wynikach nic nie dostałam, ale miałam wtedy stresujący okres i dlatego była tak wysoka we wrześniu. W grudniu spadła mi sama do 19 :) Mniej stresu, meliska i będzie git ;)

03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
    06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
    09.02 (42dc)- beta hcg 2526
    f2w3rjjg30up0lds.png

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A hahhaha hahaha :D :D :D cóż ja mogę więcej napisać jak, po prostu brak mi słów Karolyna. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    To jeszcze nic. Gadam dzisiaj z kolezanka o moich wynikach i mowie, ze moje piersi maja ciazowe objawy. A ona nie doczytala slowa piersi i sie pyta: wahania nastrojow? Mdlosci ?
    Zglupialam i jej odpowiadam: Czekaj spytam sie. Lewa mowi, ze nie, a prawa jest troche poirytowana
    hahahahaahhahahahahahahahhahahaha :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Ooo! Jak miło! Moja imienniczka! <3
    I dobrze zrobiłaś! Jak nie zasłużył na miano męża Ewy to niech spływa! :D :P
    On miał swoje życiowe motto:
    "Wiele dziurek w życiu miałem,
    Tylko jedną pokochałem,
    Miałem do niej pociąg wielki,
    To jest dziurka od butelki"

:P

• agu92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:

hahahaha :D każda żyje swoim życiem :D

U mnie ciężko stwierdzić, czy cycki są nabuzowane bo okres, czy na ciążę. Mówią, że pierwszy objaw to żyłki na dekolcie a ja te żyłki mam całe życie mocno widoczne :) Na dodatek dwa cykle wstecz sutki powiększyły mi się o dwa rozmiary i myślałam, że to już, a tu dupa, przyszła @.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Van Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was czytam i ryczę jednocześnie :D :D :D

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    On miał swoje życiowe motto:
    "Wiele dziurek w życiu miałem,
    Tylko jedną pokochałem,
    Miałem do niej pociąg wielki,
    To jest dziurka od butelki"

:P
    To gratuluję Kochana bardzo dobrej decyzji! Chyba najlepszej w Twoim życiu! :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobię was, nie ma szans, ale wnioskuję, ze wercia przyniosła pozytywne wieści, więc gratuluję :)

wercia2601 lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    To Ty masz ledwo powyżej normy! Nie wiem nawet, czy jakieś leki byś dostała na nią ;) Ja przy swoich wynikach nic nie dostałam, ale miałam wtedy stresujący okres i dlatego była tak wysoka we wrześniu. W grudniu spadła mi sama do 19 :) Mniej stresu, meliska i będzie git ;)

Pewnie bym sie nie przejmowala, gdyby nie objawy: non stop nabrzmiale i bolesne piersi, cykl po 23 dni, wczesniej 26-28, rzadkie krwotoki, a nie okres i puch na brzuchu, ktory ciemnieje jednak chyba nie przez brak opalania w wakacje...No cos jest ewidentnie

• Lilly_Ana Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Lily no to powodzenia życzę :) co do androvitu to wybierzemy to do końca, a później możemy zmienić śmialo na coś innego ;)
    Może akurat u Was zadziała :)

Córeczka 16.12.2018 <3

Starania od listopada 2019.

Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha laseczki tyle śmiechu :)

Ale jedno mnie zastanawia, bo ja lubię mieć równo nogi na 3.45, bądź 2.50 a nie jak Wy jakoś krzywo na 2.45 :D :D haha Wy to zdolne jednak jesteście :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 20:58

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ