Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Oczywiście że wszystkie razem bedziemy tyć dlaczego pozostałe staraczki mają mieć lepiej:-)
Niech Was też bolą cycki ,niech Was mdli i napada wilczy głód co 2 godziny i mega zmęczenie i uwaga najgorsze: chcica na niewiadomoco. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:Kurcze, Ewcia, oglądam twój wykres i nie wiem, czy Ty nie będziesz następną kandydatką do grupy 2:45
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Jaspis zapisz mnie na 13.02 pliiis chyba że się złamie wcześniej.
Ej nie ogarnęłam o co chodzi z 2:45 coś mnie ominęło!!!Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:Pierwszy raz...bo juz mialam dosc tego, co sie ze mna dzieje. Ja nie jestem histeryczka, a co cykl mam dokladnie piersi ciazowe- wielkie, z zylami, bolace zaraz po owulacji. Mam 3 dzien okres, a one zamiast sie zmniejszac juz buzuja. Testy ciazowe negatywne. To nie jest normalne, a tymbardziej pms. Zglaszalam jej to, ale ona chyba myslala, ze ja nie wiem, co to sa piersi przed okresem. W tym cyklu niesamowicie cierpialam plus buzowanie w brzuchu, wiec poszlam i zrobilam badania. Wyszlo to, czego sie spodziewalam
Wiem, że kuzynka też miała wysoką prolaktynę i brała na to macę i wit. B6. Czy coś jeszcze, nie wiem. Co do szybkości efektów też nie mam danych, ale w ciążę w końcu zaszła
Konsultowałaś już te wyniki z lekarką, czy dopiero idziesz? Napisz co Ci zaleciła. Mnie od jakiegoś czasu strasznie bolą sutki, twarde są i odstające, jak nie moje, całe życie miałam płaskie, nawet kiedyś gin kazał mi się podszczypywać, żeby je uwydatnić, żeby przyszły potomek "miał za co złapać" i poprosić o pomoc chłopaka -
Ewcia Tobie to stworzymy nowy znak zodiaku, jesteś Baran, powinnaś być osiol, boś taka uparta i testu nie chcesz zrobić. Za 9 miesięcy urodzisz ale i tak nam będziesz wpierac że na @ czekasz:D
agu92, Jaspis, dineh, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Aika, wszystkiego co najpiękniejsze dla Twojego ukochanego w dniu urodzin. Niech za rok, w tym dniu całuje małe kopytka Waszego dzieciaczka
A Ty, cyc do przodu, nogi na 2:45 (hahahaha ) i dajesz mężusiowi stworzyć te stopki do całowania
O to chodzi Wróbelku z 2:45Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 19:45
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ewcia Tobie to stworzymy nowy znak zodiaku, jesteś Baran, powinnaś być osiol, boś taka uparta i testu nie chcesz zrobić. Za 9 miesięcy urodzisz ale i tak nam będziesz wpierac że na @ czekasz:D
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny