Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No, bo Kuboty podobno najszybsze. Tak mówiły Sebixy z osiedla
Ewcia chyba sobie do serca wzięła osła sądząc po awatarze
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnywercia2601 wrote:ja to się tylko martwię gr krwi. Ja mam A Rh- , a mój B Rh+...
Edit: Aaa.. już wyczytałam! Tylko grupy Rh biorą w tym udział. Ale Wercia nie matrw się. Z tego co czytam, to dzisiaj to już żaden wielki problem :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 20:00
-
Ewcia_92 wrote:No właśnie jak to jest z tym konfliktem serologicznym? Ja mam 0 Rh+ a mój F16 ma B Rh-.
Konflikt jest tylko wtedy, gdy kobieta ma Rh- a facet Rh + i gdy dziecko w brzuchu ma gr krwi po ojcu Rh+ i gdy krew matki wymiesza się z krwią dziecka03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Ryjek wrote:Wiem, że kuzynka też miała wysoką prolaktynę i brała na to macę i wit. B6. Czy coś jeszcze, nie wiem. Co do szybkości efektów też nie mam danych, ale w ciążę w końcu zaszła
Konsultowałaś już te wyniki z lekarką, czy dopiero idziesz? Napisz co Ci zaleciła. Mnie od jakiegoś czasu strasznie bolą sutki, twarde są i odstające, jak nie moje, całe życie miałam płaskie, nawet kiedyś gin kazał mi się podszczypywać, żeby je uwydatnić, żeby przyszły potomek "miał za co złapać" i poprosić o pomoc chłopaka
W srode ide na konsultacje. Jak znowu stwierdzi, ze "eee nie ma co przesadzac" to najpierw ja walne, potem oddam jej swoje nabuzowane cycki i pojde do drugiego gina (nawet w klapkach ), ktory juz powiedzial, ze mi wypisze skierowanie na pro z obciazeniem. Wolalbym, zeby mi zapisala Bromka, czy cos, a nie suplementy. Jako ze nie jest skora do badan, to moze od razu wypisac recepte. Nie dam sie, nie wytrzymam kolejnych ciazowych cykli bez ciazy. -
nick nieaktualny
-
Czytałam na jakimś portalu że teraz rzadko występuja takie konflikty. Ale nie wiem na ile to prawdy.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ewcia_92 wrote:No właśnie doczytałam .
No ja się trochę tym martwię, bo ciągle będę o tym myśleć jako histeryczka. Ale na badaniu na gr krwi mam napisane, ze nie stwierdzono przeciwciał...03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
nick nieaktualny
-
Karolyna oczywiście. Zmień lekarza. Ja już się tu wypowiadalam na temat tych lekarzy mówiących że wszystko będzie dobrze. A paszoł won.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:W srode ide na konsultacje. Jak znowu stwierdzi, ze "eee nie ma co przesadzac" to najpierw ja walne, potem oddam jej swoje nabuzowane cycki i pojde do drugiego gina (nawet w klapkach ), ktory juz powiedzial, ze mi wypisze skierowanie na pro z obciazeniem. Wolalbym, zeby mi zapisala Bromka, czy cos, a nie suplementy. Jako ze nie jest skora do badan, to moze od razu wypisac recepte. Nie dam sie, nie wytrzymam kolejnych ciazowych cykli bez ciazy.
Kochana, a jaka wychodzi Ci prolaktyna? Ja miałam 36.9 przy normie 29.9, ale ładnie spadła mi bez leków03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:Konflikt jest tylko wtedy, gdy kobieta ma Rh- a facet Rh + i gdy dziecko w brzuchu ma gr krwi po ojcu Rh+ i gdy krew matki wymiesza się z krwią dziecka
-
Ewcia_92 wrote:To chyba dobrze? Pytam, bo kompletnie się na tym nie znam.
Tak, dobrze, ze nie ma przeciwciał skierowanych przeciwko Rh +, ale co miesiac trzeba badać krew, żeby spr, czy się nie pojawiły..03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
-
nick nieaktualny
-
Wercia nie stresuj się bo to dobrze nie wpływa na Twój stan jak będziesz pod opieką lekarza to wszystko będzie pod kontrolą
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny