Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wercia - zazdroszczę Ci tego elementu zaskoczenia! Ja to zawsze sobie wyobrażałam jak to powiem mojemu facetowi... a teraz po tylu miesiącach starań to już czeka na wszystko razem ze mną, wie który dzień cyklu, kiedy czekam na okres... w razie czego elementu zaskoczenia nie będzie][/url]
-
Felinka wrote:Wercia - zazdroszczę Ci tego elementu zaskoczenia! Ja to zawsze sobie wyobrażałam jak to powiem mojemu facetowi... a teraz po tylu miesiącach starań to już czeka na wszystko razem ze mną, wie który dzień cyklu, kiedy czekam na okres... w razie czego elementu zaskoczenia nie będzie
I tak będziecie zaskoczeni i nie będziecie mogli uwierzyć, tak jak ja teraz03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Witam dziewczynki :*
Można ?
Czytam wasz wątek od pierwszej strony i stwierdziłam, że w końcu napiszę
Czasami zostawić na chwilę ovu to późnien godzina jak nie więcej nadrabiania hehe
Gratuluję II kreseczek :* baaardzo !!!
Trzymam kciuki za każdą staraczkę, już na innym wątku pisałam, że luty to miesiąc zakochanych i wierzę, że pod serduszkiem zamieszka nowa istotka do kochania
Życzę Wam upragnionej ciąży :*
BuziakiJaspis, MalPog lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Bella, Wercia jakie zaskoczenie gratuluję z całego serca.
Kurczę jakoś nie mogę się przenieść na fioletową. Czekam na Was wszystkie pójdziemy razem. Ostatnia zbrzuchacona niech zgasi światło i zamknie drzwi na tym forum .wercia2601 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Bella, Wercia jakie zaskoczenie gratuluję z całego serca.
Kurczę jakoś nie mogę się przenieść na fioletową. Czekam na Was wszystkie pójdziemy razem. Ostatnia zbrzuchacona niech zgasi światło i zamknie drzwi na tym forum . -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Testujące Staraczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf431e503e28.jpg
02.02. monijaaa, wercia2601
06.02. Bella_Bella, Kamelkowo, MalPog
07.02. Gagarek
09.02. Iw-onka
13.02. MilliSBB, Sun81
28.02. anciaa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY JUŻ 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny
06.01. Zorganizowana – pozytywny
11.01. plinka – pozytywny
13.01. Kesjaa - pozytywny
14.01. Lunka - pozytywny
18.01. Kimmy - pozytywny
20.01. smeg - pozytywny
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY JUŻ PIERWSZĄ FASOLKĘ W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny
02.02. Bella_Bella - pozytywny
wercia2601 - pozytywny
Mam nadzieję, że mi lista wyszła, bo na tablecie trochę trudniej
AneTka87, dineh lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wercia2601 wrote:Wysyłam Wam tak silną moc , że nie ma już bata i wszystkie niebawem będziemy tyć
Oczywiście że wszystkie razem bedziemy tyć dlaczego pozostałe staraczki mają mieć lepiej:-)
Niech Was też bolą cycki ,niech Was mdli i napada wilczy głód co 2 godziny i mega zmęczenie i uwaga najgorsze: chcica na niewiadomoco.
wercia2601, Ewcia_92, Jaspis, AneTka87, dineh lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Oczywiście że wszystkie razem bedziemy tyć dlaczego pozostałe staraczki mają mieć lepiej:-)
Niech Was też bolą cycki ,niech Was mdli i napada wilczy głód co 2 godziny i mega zmęczenie i uwaga najgorsze: chcica na niewiadomoco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 19:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny