Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Ewcia, sama szyjesz, czy do krawcowej?
Tylko pamiętaj aby luźniejszy fason wybrać, bo potem trzeba będzie kliny wszywać
Jaspis!! Daj żyć! Przez Was będę ryczeć całą @. Nie pozbieram się do kupy..
Nie no, dla mnie igła i nitka to kosmos! Guzik potrafię przyszyć i to by było tyle hehe. Siostrę mam zdolną w tym temacie, ale niestety za granicą więc idę do krawcowej. Suknię ślubną u niej szyłam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 10:46
Jaspis lubi tę wiadomość
-
No, mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić. chociaż dziś złapałam się na tym, że trochę szkoda, bo nie będę mogła z Wami siedzieć tutaj.
Nasze oświadczyny... aż wstyd.... na ale głupich nie sieją sami się rodzą. Przyszłam po robocie styrana jak koń po westernie. A mój Wrobel mówi, że ma dla mnie niespodzianke, ale nie wie czy mi da, bo się boi że mi się nie spodoba. No. I przeszukałam całą chałupę, bo oczywiście chciałam wiedzieć co o jest. W końcu wkurzona polożyłam się do łożka spać, myślę sobie że w dupie mam ten prezent. A on do mnie że jak mu włożę rękę w majtki (heh... ) to dostanę prezent. Ja (jak to kobita) łapczywa dawaj tą rękę w majtki. A tam pudełeczko z pierścionkiem.
Na drugi dzień mama pytała jak mi się oświadczył... Nie wiedziałam co powiedzieć.Rodzynka, monijaaa, Necia124, MalPog lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Potwierdzam z tym piciem. Nie wypilam duzo alkoholu podczas wesela. Jak sie juz wszyscy zebrali, to duldlam sobie winko z gwinta A na drugi dzien taaaaki kac, ze do 19 wisialam nad toaleta i mialam dreszcze. Co najmniej jakbym flaszke wodki obalila. Jednak stres, zmeczenie robi swoje i nawet pare kieliszkow moze zabic na drugi dzien.
Ewcia u nas zareczyny byly w naszym stylu. Najpierw sie klocilismy o to, ze kaze Jemu wybrac pierscionek, a ten, ze jak on wybierze, to nie bede w nim chodzic tak jak w tych kolczykach, ktore mi kupil 37262946 lat temu. Potem sie klocilismy o to, ze on chcial brylant, a ja oczojebne cyrkonie....
A zareczyny....pierscionek lezal w pudelku na szafce, on na mnie po ten tego i padlo pytanie. Ryklismy smiechem. Ale przynajmniej zadne wymuszone romantiko, wszystko w naszym stylu Zapytalam sie czy teraz mam sobie zalozyc pierscionek na palec Pozniej jak nam znajomi opowiedziei o swoich zareczynach to stwierdzilismy, ze nasze nie byly takie zle. Oni sie klocili o jakiegos kotleta, czy co tam.mieli na obiad. Ona pelna pretensji, ze on w ogole nie zwraca uwagi jak ona sie stara, a ten burknal: Doooobra, daj juz spokoj, wyjdziesz za mnie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wróciłam to chwilę z Wami popiszę...a mój oświadczył się w Himalajach w październiku ubiegłego roku:):
Jaspis, monijaaa, dineh, kmala lubią tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Nasze oświadczyny też po kłótni. Nie pamiętam nawet o co. W każdym razie poszłam ryczec do pokoju. A on po jakiś 10 min przyszedł, siadł na rogu łóżka i wyjeżdża z tekstem... "To miał być prezent na moje urodziny. Tak sobie zaplanowałem, ale Ty oczywiście musisz mi pomieszać plany. (tu zaczyna szperac po kieszeni i wyciąga pudełeczko z pierścionkiem) nic nie mówi tylko patrzy tymi swoimi oczami. A ja taka zapłacona pytam" Czy to są oświadczyny". A on ze tak, że zepsułamu cały prezent jaki miał ode mnie dostać na urodziny swoje. Powiedziałam tak i po ptokach. Dwa lata minęły od ślubu. I dodał tylko że jak ktoś będzie pytał jak wyglądały to mam mówić że na jego imprezie urodzinowej to się stało.
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze laski to ze mną coś nie tak... nigdy nie badałam szyjki, ale od 2 tygodni przez Wasze pisanie o szyjce sama zaczęłam wkładać palucha i zawsze dużo nie musiałam go wkładać i od razu ją czułam a dzisiaj inaczej, bo musiałam aż cały włożyć aby ją dotknąć! Aż się sama zdziwiłam. Ale ja już okres powinnam mieć! Mam wszystkie objawy na okres, 2 testy negatywne (bolał mnie już brzuch 2 i 3 dni temu i wzięłam tabletki mocne przeciwbólowe, dlatego testy aż dwa zrobiłam, że w razie czego groszka nie uszkodzić, testy negatywne więc wzięłam tabsy) Więc okres na pewno dziś lub jutro będzie, ale dlaczego szyjka jest inaczej niż u wszystkich i jest wysoko zamiast nisko?
-
No, powiedziałam mojej mamie, że w łożku po prostu. Przed snem, sam mi podał Z RĘKI.
No i później się dziwić że mam odchył od normy jak żyję z takim człowiekiem pod jednym dachem.Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Anetka, wysoko twarda (ew rozpulchniona) i zamknięta to może być zwiastun ciąży. Może powtórz test.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.