X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, sama szyjesz, czy do krawcowej?

Tylko pamiętaj aby luźniejszy fason wybrać, bo potem trzeba będzie kliny wszywać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę powiedźcie mi, jak szyjka jest wysoko to na okres?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Ewcia, sama szyjesz, czy do krawcowej?

Tylko pamiętaj aby luźniejszy fason wybrać, bo potem trzeba będzie kliny wszywać :P

Jaspis!! Daj żyć! Przez Was będę ryczeć całą @. Nie pozbieram się do kupy.. :)
    Nie no, dla mnie igła i nitka to kosmos! Guzik potrafię przyszyć i to by było tyle :P hehe. Siostrę mam zdolną w tym temacie, ale niestety za granicą więc idę do krawcowej. Suknię ślubną u niej szyłam! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 10:46

Jaspis lubi tę wiadomość

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić. :P chociaż dziś złapałam się na tym, że trochę szkoda, bo nie będę mogła z Wami siedzieć tutaj. :D

Nasze oświadczyny... aż wstyd.... na ale głupich nie sieją sami się rodzą. Przyszłam po robocie styrana jak koń po westernie. A mój Wrobel mówi, że ma dla mnie niespodzianke, ale nie wie czy mi da, bo się boi że mi się nie spodoba. No. I przeszukałam całą chałupę, bo oczywiście chciałam wiedzieć co o jest. W końcu wkurzona polożyłam się do łożka spać, myślę sobie że w dupie mam ten prezent. A on do mnie że jak mu włożę rękę w majtki (heh... :D) to dostanę prezent. Ja (jak to kobita) łapczywa dawaj tą rękę w majtki. A tam pudełeczko z pierścionkiem. :P

Na drugi dzień mama pytała jak mi się oświadczył... Nie wiedziałam co powiedzieć. ;)

Rodzynka, monijaaa, Necia124, MalPog lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa! Sikam!! Hahahhahahahahahahahahahahahahaha... :D :D. Bardziej oryginalnych oswiadczyn nie słyszałam! :D
    I co jej powiedziałaś? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 10:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhaha Wróblowa ten Twój Wróbel oryginalny!!! Pierwszy raz słyszę tak śmieszne zaręczyny :D :D

P.S. Co z tą szyjką? Jak wysoko to na okres?

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam z tym piciem. Nie wypilam duzo alkoholu podczas wesela. Jak sie juz wszyscy zebrali, to duldlam sobie winko z gwinta :D A na drugi dzien taaaaki kac, ze do 19 wisialam nad toaleta i mialam dreszcze. Co najmniej jakbym flaszke wodki obalila. Jednak stres, zmeczenie robi swoje i nawet pare kieliszkow moze zabic na drugi dzien.
    Ewcia u nas zareczyny byly w naszym stylu. Najpierw sie klocilismy o to, ze kaze Jemu wybrac pierscionek, a ten, ze jak on wybierze, to nie bede w nim chodzic tak jak w tych kolczykach, ktore mi kupil 37262946 lat temu. Potem sie klocilismy o to, ze on chcial brylant, a ja oczojebne cyrkonie....
    A zareczyny....pierscionek lezal w pudelku na szafce, on na mnie po ten tego i padlo pytanie. Ryklismy smiechem. Ale przynajmniej zadne wymuszone romantiko, wszystko w naszym stylu :D Zapytalam sie czy teraz mam sobie zalozyc pierscionek na palec :D Pozniej jak nam znajomi opowiedziei o swoich zareczynach to stwierdzilismy, ze nasze nie byly takie zle. Oni sie klocili o jakiegos kotleta, czy co tam.mieli na obiad. Ona pelna pretensji, ze on w ogole nie zwraca uwagi jak ona sie stara, a ten burknal: Doooobra, daj juz spokoj, wyjdziesz za mnie ? :D :D

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka, na okres to chyba w miarę nisko, twarda, i otwarta. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Necia124 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa to zdecydowanie najbardziej oryginalne oświadczyny o jakich w życiu słyszałam :-)

ty0qs6r.png
  • monijaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróblowa padłam:D nie ma co oświadczyny oryginalne :D
    Mój oświadczył mi się w górach :p płakałam ze szczęścia jak głupia :D

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTka, ja nie pomogę, bo nie badam szyjki.

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa, ja to widze, ze nasze zwiazki sa na podobnych falach :D :D Hahahaha, troche odgapie i pozytywny test wsadze sobie w cycki :D

Jaspis, kmala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTka87 wrote:

P.S. Co z tą szyjką? Jak wysoko to na okres?
    Nisko Anetko, nisko :)

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam to chwilę z Wami popiszę...a mój oświadczył się w Himalajach w październiku ubiegłego roku:):

Jaspis, monijaaa, dineh, kmala lubią tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze oświadczyny też po kłótni. Nie pamiętam nawet o co. W każdym razie poszłam ryczec do pokoju. A on po jakiś 10 min przyszedł, siadł na rogu łóżka i wyjeżdża z tekstem... "To miał być prezent na moje urodziny. Tak sobie zaplanowałem, ale Ty oczywiście musisz mi pomieszać plany. (tu zaczyna szperac po kieszeni i wyciąga pudełeczko z pierścionkiem) nic nie mówi tylko patrzy tymi swoimi oczami. A ja taka zapłacona pytam" Czy to są oświadczyny". A on ze tak, że zepsułamu cały prezent jaki miał ode mnie dostać na urodziny swoje. Powiedziałam tak i po ptokach. Dwa lata minęły od ślubu. I dodał tylko że jak ktoś będzie pytał jak wyglądały to mam mówić że na jego imprezie urodzinowej to się stało.

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

ty0qs6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze laski to ze mną coś nie tak... nigdy nie badałam szyjki, ale od 2 tygodni przez Wasze pisanie o szyjce sama zaczęłam wkładać palucha i zawsze dużo nie musiałam go wkładać i od razu ją czułam a dzisiaj inaczej, bo musiałam aż cały włożyć aby ją dotknąć! Aż się sama zdziwiłam. Ale ja już okres powinnam mieć! Mam wszystkie objawy na okres, 2 testy negatywne (bolał mnie już brzuch 2 i 3 dni temu i wzięłam tabletki mocne przeciwbólowe, dlatego testy aż dwa zrobiłam, że w razie czego groszka nie uszkodzić, testy negatywne więc wzięłam tabsy) Więc okres na pewno dziś lub jutro będzie, ale dlaczego szyjka jest inaczej niż u wszystkich i jest wysoko zamiast nisko? :(

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    wróciłam to chwilę z Wami popiszę...a mój oświadczył się w Himalajach w październiku ubiegłego roku:):
    Himalaje!!! Wow jako pasjonatka gór zazdroszczę, bo nie wiem czy mnie w życiu będzie dane kiedyś je zobaczyć.

ty0qs6r.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, powiedziałam mojej mamie, że w łożku po prostu. Przed snem, sam mi podał Z RĘKI.:D

No i później się dziwić że mam odchył od normy jak żyję z takim człowiekiem pod jednym dachem. :P

Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia, patrz no....Oni nas doprowadzaja do placzu, a potem pretensje, ze wszystko psujemy :D Nasi znajomi temat zareczyn zgrabnie pomijaja, tylko my i setki czytajacych to forum o tym wie :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka, wysoko twarda (ew rozpulchniona) i zamknięta to może być zwiastun ciąży. Może powtórz test.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ