X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, sama szyjesz, czy do krawcowej?

Tylko pamiętaj aby luźniejszy fason wybrać, bo potem trzeba będzie kliny wszywać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę powiedźcie mi, jak szyjka jest wysoko to na okres?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Ewcia, sama szyjesz, czy do krawcowej?

Tylko pamiętaj aby luźniejszy fason wybrać, bo potem trzeba będzie kliny wszywać :P

Jaspis!! Daj żyć! Przez Was będę ryczeć całą @. Nie pozbieram się do kupy.. :)
    Nie no, dla mnie igła i nitka to kosmos! Guzik potrafię przyszyć i to by było tyle :P hehe. Siostrę mam zdolną w tym temacie, ale niestety za granicą więc idę do krawcowej. Suknię ślubną u niej szyłam! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 10:46

Jaspis lubi tę wiadomość

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić. :P chociaż dziś złapałam się na tym, że trochę szkoda, bo nie będę mogła z Wami siedzieć tutaj. :D

Nasze oświadczyny... aż wstyd.... na ale głupich nie sieją sami się rodzą. Przyszłam po robocie styrana jak koń po westernie. A mój Wrobel mówi, że ma dla mnie niespodzianke, ale nie wie czy mi da, bo się boi że mi się nie spodoba. No. I przeszukałam całą chałupę, bo oczywiście chciałam wiedzieć co o jest. W końcu wkurzona polożyłam się do łożka spać, myślę sobie że w dupie mam ten prezent. A on do mnie że jak mu włożę rękę w majtki (heh... :D) to dostanę prezent. Ja (jak to kobita) łapczywa dawaj tą rękę w majtki. A tam pudełeczko z pierścionkiem. :P

Na drugi dzień mama pytała jak mi się oświadczył... Nie wiedziałam co powiedzieć. ;)

Rodzynka, monijaaa, Necia124, MalPog lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa! Sikam!! Hahahhahahahahahahahahahahahahaha... :D :D. Bardziej oryginalnych oswiadczyn nie słyszałam! :D
    I co jej powiedziałaś? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 10:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhaha Wróblowa ten Twój Wróbel oryginalny!!! Pierwszy raz słyszę tak śmieszne zaręczyny :D :D

P.S. Co z tą szyjką? Jak wysoko to na okres?

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam z tym piciem. Nie wypilam duzo alkoholu podczas wesela. Jak sie juz wszyscy zebrali, to duldlam sobie winko z gwinta :D A na drugi dzien taaaaki kac, ze do 19 wisialam nad toaleta i mialam dreszcze. Co najmniej jakbym flaszke wodki obalila. Jednak stres, zmeczenie robi swoje i nawet pare kieliszkow moze zabic na drugi dzien.
    Ewcia u nas zareczyny byly w naszym stylu. Najpierw sie klocilismy o to, ze kaze Jemu wybrac pierscionek, a ten, ze jak on wybierze, to nie bede w nim chodzic tak jak w tych kolczykach, ktore mi kupil 37262946 lat temu. Potem sie klocilismy o to, ze on chcial brylant, a ja oczojebne cyrkonie....
    A zareczyny....pierscionek lezal w pudelku na szafce, on na mnie po ten tego i padlo pytanie. Ryklismy smiechem. Ale przynajmniej zadne wymuszone romantiko, wszystko w naszym stylu :D Zapytalam sie czy teraz mam sobie zalozyc pierscionek na palec :D Pozniej jak nam znajomi opowiedziei o swoich zareczynach to stwierdzilismy, ze nasze nie byly takie zle. Oni sie klocili o jakiegos kotleta, czy co tam.mieli na obiad. Ona pelna pretensji, ze on w ogole nie zwraca uwagi jak ona sie stara, a ten burknal: Doooobra, daj juz spokoj, wyjdziesz za mnie ? :D :D

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka, na okres to chyba w miarę nisko, twarda, i otwarta. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Necia124 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa to zdecydowanie najbardziej oryginalne oświadczyny o jakich w życiu słyszałam :-)

ty0qs6r.png
  • monijaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróblowa padłam:D nie ma co oświadczyny oryginalne :D
    Mój oświadczył mi się w górach :p płakałam ze szczęścia jak głupia :D

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTka, ja nie pomogę, bo nie badam szyjki.

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa, ja to widze, ze nasze zwiazki sa na podobnych falach :D :D Hahahaha, troche odgapie i pozytywny test wsadze sobie w cycki :D

Jaspis, kmala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTka87 wrote:

P.S. Co z tą szyjką? Jak wysoko to na okres?
    Nisko Anetko, nisko :)

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam to chwilę z Wami popiszę...a mój oświadczył się w Himalajach w październiku ubiegłego roku:):

Jaspis, monijaaa, dineh, kmala lubią tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze oświadczyny też po kłótni. Nie pamiętam nawet o co. W każdym razie poszłam ryczec do pokoju. A on po jakiś 10 min przyszedł, siadł na rogu łóżka i wyjeżdża z tekstem... "To miał być prezent na moje urodziny. Tak sobie zaplanowałem, ale Ty oczywiście musisz mi pomieszać plany. (tu zaczyna szperac po kieszeni i wyciąga pudełeczko z pierścionkiem) nic nie mówi tylko patrzy tymi swoimi oczami. A ja taka zapłacona pytam" Czy to są oświadczyny". A on ze tak, że zepsułamu cały prezent jaki miał ode mnie dostać na urodziny swoje. Powiedziałam tak i po ptokach. Dwa lata minęły od ślubu. I dodał tylko że jak ktoś będzie pytał jak wyglądały to mam mówić że na jego imprezie urodzinowej to się stało.

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

ty0qs6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze laski to ze mną coś nie tak... nigdy nie badałam szyjki, ale od 2 tygodni przez Wasze pisanie o szyjce sama zaczęłam wkładać palucha i zawsze dużo nie musiałam go wkładać i od razu ją czułam a dzisiaj inaczej, bo musiałam aż cały włożyć aby ją dotknąć! Aż się sama zdziwiłam. Ale ja już okres powinnam mieć! Mam wszystkie objawy na okres, 2 testy negatywne (bolał mnie już brzuch 2 i 3 dni temu i wzięłam tabletki mocne przeciwbólowe, dlatego testy aż dwa zrobiłam, że w razie czego groszka nie uszkodzić, testy negatywne więc wzięłam tabsy) Więc okres na pewno dziś lub jutro będzie, ale dlaczego szyjka jest inaczej niż u wszystkich i jest wysoko zamiast nisko? :(

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    wróciłam to chwilę z Wami popiszę...a mój oświadczył się w Himalajach w październiku ubiegłego roku:):
    Himalaje!!! Wow jako pasjonatka gór zazdroszczę, bo nie wiem czy mnie w życiu będzie dane kiedyś je zobaczyć.

ty0qs6r.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, powiedziałam mojej mamie, że w łożku po prostu. Przed snem, sam mi podał Z RĘKI.:D

No i później się dziwić że mam odchył od normy jak żyję z takim człowiekiem pod jednym dachem. :P

Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia, patrz no....Oni nas doprowadzaja do placzu, a potem pretensje, ze wszystko psujemy :D Nasi znajomi temat zareczyn zgrabnie pomijaja, tylko my i setki czytajacych to forum o tym wie :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka, wysoko twarda (ew rozpulchniona) i zamknięta to może być zwiastun ciąży. Może powtórz test.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ