Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cziktaaa wrote:Pięknie
Mój z koleji zabrał mnie do Łeby nad Polskie morze,na urlop i poszliśmy na zachód słońca i szliśmy plażą a on do mnie z tekstem czy wymienię się z nim muszelkami ?Ja wpadłam w śmiech bo kiedyś moją psitke nazywał muszelką hahaha a on że mówi serio a ja dalej nie skumałam o co chodzi i nagle wyciągnął pudełeczko w kształcie muszelki a tam pierścionek i pytanie czy zostanę jego żoną Pierścionek wybierał sam a ja byłam zachwycona bo był w moim guście
I dzięki temu....30 Czerwca będziemy obchodzić 5 rocznicę ślubu :)Poniżej fotka z przed 5 prawie lat
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/567967b298d3.jpg"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnymonijaaa wrote:Jaspis nie chce były płacić alimentów? dlaczego ?
A z funduszu alimentacyjnego dają tylko wtedy, jak masz na osobę mniej niż 700 zł. Oczywiście do dochodu wliczają pensję mojego partnera, który nie jest ojcem dzieci, ani nie ma obowiązku ich utrzymywać. Takie cholernie niesprawiedliwe mamy prawo. -
Cziktaaa tak słodko wyglądacie na tym zdjęciu, że nie mogę się napatrzeć.
Takie zakochane gołąbki.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaspis ojciec mojej córki płaci ,ale jak ją bierze do siebie ,co robi raz na dwa ,trzy miesiące na kilka dni,to płaci proporcjonalnie mniej do dni spędzonych u niego.
Do dziś mi nie chce powiedzieć jakiego wzoru matematycznego używa ,bo może ja wtedy robiłabym w drugą stronę!Jaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Jaspis ojciec mojej córki płaci ,ale jak ją bierze do siebie ,co robi raz na dwa ,trzy miesiące na kilka dni,to płaci proporcjonalnie mniej do dni spędzonych u niego.
Do dziś mi nie chce powiedzieć jakiego wzoru matematycznego używa ,bo może ja wtedy robiłabym w drugą stronę! -
nick nieaktualny
-
Te sny to chyba każda z nas ma, a "żonom" się udziela. mi się w momencie owulacji śniło że jestem w ciązy. taki realistyczny sen, że normalnie na drugi dzień czulam to dziecko w sobie. ;P
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
MilliSBB wrote:Jaspis ojciec mojej córki płaci ,ale jak ją bierze do siebie ,co robi raz na dwa ,trzy miesiące na kilka dni,to płaci proporcjonalnie mniej do dni spędzonych u niego.
Do dziś mi nie chce powiedzieć jakiego wzoru matematycznego używa ,bo może ja wtedy robiłabym w drugą stronę!
niezły z niego matematyk -
dineh wrote:A mi moj oswiadczyl sie pod wieza Eifla w Paryzu w parku udawal ze robi zdjecia i wlaczyl nagrywanie filmu i padl na kolana. Strasznie sie denerwowa . Ja romantyczna nie jestem ale Paryz uwielbiam. Wybral mi sam piekny pierscionek:) lepiej bym sama nie wymarzyla. Tam tez mielismy sesje slubna.
Ja też uwielbiam Paryż! Mój mi się oświadczył po mojej nocnej zmianie, w mieszkaniu swojej siostry. Nocował u niej i jak przyjechałam to chciałam tylko spać. Ale on mi nie dawał. Zaczęliśmy rozmawiać i w końcu spytał, czy zostanę jego żoną. Po moim bardzo romantycznym: "Czy jesteś pijany?" i jego zapewnieniach, że nie, popłakałam się ze szczęścia. Myślałam, że da mi pospać, ale nie. Stwierdził, że to miało inaczej wyglądać, a on nawet pierścionka nie ma. No i wyciągnął mnie do jubilera, gdzie wybrał mi najpiękniejszy pierścionek na świecie.
I też mamy ślubne zdjęcia z Paryża, bo tam teraz mieszka jego siostra i zaraz po ślubie do niej pojechaliśmydineh lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Te sny to chyba każda z nas ma, a "żonom" się udziela. mi się w momencie owulacji śniło że jestem w ciązy. taki realistyczny sen, że normalnie na drugi dzień czulam to dziecko w sobie. ;P
ja nie mam takich snów
a często mi się coś sni -
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:niezły z niego matematyk
Kij mu w oko..
aaaa i zostawił mnie dla naszej wspólnej znajomej..ot taka historia."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs