X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Gigi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie o której najlepiej te testy owulacyjne robić?

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:
    A powiedzcie o której najlepiej te testy owulacyjne robić?
    testy najlepiej robić po południu, na pewno nie rano

• Gigi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    testy najlepiej robić po południu, na pewno nie rano
    OK. Dziękuję :)

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • elpiss87 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia gratuluję! Czułam, że do mnie dołączysz :) w październiku wysyp robaczków :)

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elpiss, Ewcia, wercia, Bella - napiszcie jaki termin porodu Wam wypada, wpisze na listę, żebyśmy mogły Wam w październiku kibicować ;)

A Bella, to nam gdzieś znikła ostatnio. Odezwij się kochana, bo się martwię.

• Kimmy Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Przyszłam zobaczyć co u was i widzę mnóstwo nowych pozytywów :) serdecznie gratuluję :) Ten wątek jest naprawdę szczęśliwy

Zapraszam też do nas do pazdziernikowyvh na fioletowa ;)

elpiss87, Ewcia_92 lubią tę wiadomość

f5b59272af.png
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia cudowna wiadomość! Gratuluję i życzę dużo zdrówka :) :*

Miałam rozpaczać, bo @ właśnie masakruje mi brzuch (Jaspis wiesz co robić ;)), ale po takiej wiadomości od Ciebie mam uśmiech od ucha do ucha :D

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, kochana !!!!! Gratulacje !!!!!

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie szok ile w ciągu 2 miesiący nas zaciazylo :) ja z Wami przez weekend będę rzadko ale jestem z Wami duchem :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalPog wrote:
    Ewcia cudowna wiadomość! Gratuluję i życzę dużo zdrówka :) :*

Miałam rozpaczać, bo @ właśnie masakruje mi brzuch (Jaspis wiesz co robić ;)), ale po takiej wiadomości od Ciebie mam uśmiech od ucha do ucha :D
    Wredota przyszła, więc testowanie w lutym odpada, ale podaj termin marcowy, to od razu Cie przepiszę ;)

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktynowa Ewcia straaaaaasznie mnie podniosla na duchu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbelku Twój wykresik bardzo mi się podoba, czyżbyś była następna w kolejce? ;)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia gratuluję!
    Bardzo się cieszę :):):)

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale swoja droga patrzcie, jaka cicha woda. "Brzuch mnie boli, wiec okres", "raczej nie musze testowac"...:P

• marciaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, gratulacje!!!

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Ale swoja droga patrzcie, jaka cicha woda. "Brzuch mnie boli, wiec okres", "raczej nie musze testowac"...:P
    Ha ha no włąśnie! Chociaż ja też tak zawsze mówię, a potem w głowie swoje myślę.

Dziewczyny będę wam kibicować, ale sama zdecydowałam odpuścić na następny miesiąc starania. I tak nic z tego nie będzie, ja się za bardzo nakręcam na to wszystko. Zero luzu, tylko o tym myślę. Bezsensu. Powodzenia wam życzę. Pewnie będę was podczytywać, ale nie będę pisać. Tym razem już naprawdę. Muszę odpocząć. I trochę zacząć żyć, a nie tylko od @ do @. :) Może jak wyłączę głowę to się uda. :) Pozdrawiam.

• monijaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia wiedziałam, że tak będzie! Bardzo mocno 3 mam kciuki za zdrową ciążę i gratuluję :) przesyłaj wiruski :)

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Wredota przyszła, więc testowanie w lutym odpada, ale podaj termin marcowy, to od razu Cie przepiszę ;)

Właśnie zobaczyłam, że ovu wyznaczył mi termin kolejnej @ w dniu moich urodzin! Skandal! ;) Nie ma opcji, że ją wpuszczę, co to to nie! ;) Na urodziny chcę fasolkę! :D

A póki co wrzuć mnie proszę na ogólną listę Staraczek, termin testowania podam po potwierdzeniu owu? Ok? :)

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalPog wrote:
    Właśnie zobaczyłam, że ovu wyznaczył mi termin kolejnej @ w dniu moich urodzin! Skandal! ;) Nie ma opcji, że ją wpuszczę, co to to nie! ;) Na urodziny chcę fasolkę! :D

A póki co wrzuć mnie proszę na ogólną listę Staraczek, termin testowania podam po potwierdzeniu owu? Ok? :)
    Kolejna uparta :P

• MalPog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Ha ha no włąśnie! Chociaż ja też tak zawsze mówię, a potem w głowie swoje myślę.

Dziewczyny będę wam kibicować, ale sama zdecydowałam odpuścić na następny miesiąc starania. I tak nic z tego nie będzie, ja się za bardzo nakręcam na to wszystko. Zero luzu, tylko o tym myślę. Bezsensu. Powodzenia wam życzę. Pewnie będę was podczytywać, ale nie będę pisać. Tym razem już naprawdę. Muszę odpocząć. I trochę zacząć żyć, a nie tylko od @ do @. :) Może jak wyłączę głowę to się uda. :) Pozdrawiam.

Doma, bardzo dobrze Cię rozumiem. Luz na pewno się przyda, bo z ciągłe nakręcanie się serwuje nam tylko wahania nastrojów i niepotrzebny stres. Ciężko jest wyłączyć głowę i nie myśleć, kiedy się czegoś tak bardzo pragnie. Ja też staram się zajmować myśli czymś innym, ale tak się chyba nie da :) Regularnie czytam forum, czasami coś napiszę, ale nie chcę wsiąknąć na 100%, bo będzie masakra. @ która do mnie przyszła sprowadziła mnie na chwilę na ziemię, ale wiem, że w połowie cyklu znów będę szaleć ;) Tak więc kochana odpoczywaj, wrzuć na luz i daj czasami znać, że u Ciebie wszystko ok. I oczywiście nie odpuszczaj cyklu, tylko działaj! ;) Ściskam :*

55c44e79ce.png

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ