Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia cudowna wiadomość! Gratuluję i życzę dużo zdrówka :*
Miałam rozpaczać, bo @ właśnie masakruje mi brzuch (Jaspis wiesz co robić ), ale po takiej wiadomości od Ciebie mam uśmiech od ucha do uchaEwcia_92 lubi tę wiadomość
-
Normalnie szok ile w ciągu 2 miesiący nas zaciazylo ja z Wami przez weekend będę rzadko ale jestem z Wami duchem
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyMalPog wrote:Ewcia cudowna wiadomość! Gratuluję i życzę dużo zdrówka :*
Miałam rozpaczać, bo @ właśnie masakruje mi brzuch (Jaspis wiesz co robić ), ale po takiej wiadomości od Ciebie mam uśmiech od ucha do ucha -
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:Ale swoja droga patrzcie, jaka cicha woda. "Brzuch mnie boli, wiec okres", "raczej nie musze testowac"...
Dziewczyny będę wam kibicować, ale sama zdecydowałam odpuścić na następny miesiąc starania. I tak nic z tego nie będzie, ja się za bardzo nakręcam na to wszystko. Zero luzu, tylko o tym myślę. Bezsensu. Powodzenia wam życzę. Pewnie będę was podczytywać, ale nie będę pisać. Tym razem już naprawdę. Muszę odpocząć. I trochę zacząć żyć, a nie tylko od @ do @. Może jak wyłączę głowę to się uda. Pozdrawiam. -
Jaspis wrote:Wredota przyszła, więc testowanie w lutym odpada, ale podaj termin marcowy, to od razu Cie przepiszę
Właśnie zobaczyłam, że ovu wyznaczył mi termin kolejnej @ w dniu moich urodzin! Skandal! Nie ma opcji, że ją wpuszczę, co to to nie! Na urodziny chcę fasolkę!
A póki co wrzuć mnie proszę na ogólną listę Staraczek, termin testowania podam po potwierdzeniu owu? Ok? -
nick nieaktualnyMalPog wrote:Właśnie zobaczyłam, że ovu wyznaczył mi termin kolejnej @ w dniu moich urodzin! Skandal! Nie ma opcji, że ją wpuszczę, co to to nie! Na urodziny chcę fasolkę!
A póki co wrzuć mnie proszę na ogólną listę Staraczek, termin testowania podam po potwierdzeniu owu? Ok? -
Doma90 wrote:Ha ha no włąśnie! Chociaż ja też tak zawsze mówię, a potem w głowie swoje myślę.
Dziewczyny będę wam kibicować, ale sama zdecydowałam odpuścić na następny miesiąc starania. I tak nic z tego nie będzie, ja się za bardzo nakręcam na to wszystko. Zero luzu, tylko o tym myślę. Bezsensu. Powodzenia wam życzę. Pewnie będę was podczytywać, ale nie będę pisać. Tym razem już naprawdę. Muszę odpocząć. I trochę zacząć żyć, a nie tylko od @ do @. Może jak wyłączę głowę to się uda. Pozdrawiam.
Doma, bardzo dobrze Cię rozumiem. Luz na pewno się przyda, bo z ciągłe nakręcanie się serwuje nam tylko wahania nastrojów i niepotrzebny stres. Ciężko jest wyłączyć głowę i nie myśleć, kiedy się czegoś tak bardzo pragnie. Ja też staram się zajmować myśli czymś innym, ale tak się chyba nie da Regularnie czytam forum, czasami coś napiszę, ale nie chcę wsiąknąć na 100%, bo będzie masakra. @ która do mnie przyszła sprowadziła mnie na chwilę na ziemię, ale wiem, że w połowie cyklu znów będę szaleć Tak więc kochana odpoczywaj, wrzuć na luz i daj czasami znać, że u Ciebie wszystko ok. I oczywiście nie odpuszczaj cyklu, tylko działaj! Ściskam :*