X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Gigi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie o której najlepiej te testy owulacyjne robić?

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:
    A powiedzcie o której najlepiej te testy owulacyjne robić?
    testy najlepiej robić po południu, na pewno nie rano

• Gigi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    testy najlepiej robić po południu, na pewno nie rano
    OK. Dziękuję :)

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • elpiss87 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia gratuluję! Czułam, że do mnie dołączysz :) w październiku wysyp robaczków :)

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elpiss, Ewcia, wercia, Bella - napiszcie jaki termin porodu Wam wypada, wpisze na listę, żebyśmy mogły Wam w październiku kibicować ;)

A Bella, to nam gdzieś znikła ostatnio. Odezwij się kochana, bo się martwię.

• Kimmy Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Przyszłam zobaczyć co u was i widzę mnóstwo nowych pozytywów :) serdecznie gratuluję :) Ten wątek jest naprawdę szczęśliwy

Zapraszam też do nas do pazdziernikowyvh na fioletowa ;)

elpiss87, Ewcia_92 lubią tę wiadomość

f5b59272af.png
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia cudowna wiadomość! Gratuluję i życzę dużo zdrówka :) :*

Miałam rozpaczać, bo @ właśnie masakruje mi brzuch (Jaspis wiesz co robić ;)), ale po takiej wiadomości od Ciebie mam uśmiech od ucha do ucha :D

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, kochana !!!!! Gratulacje !!!!!

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie szok ile w ciągu 2 miesiący nas zaciazylo :) ja z Wami przez weekend będę rzadko ale jestem z Wami duchem :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalPog wrote:
    Ewcia cudowna wiadomość! Gratuluję i życzę dużo zdrówka :) :*

Miałam rozpaczać, bo @ właśnie masakruje mi brzuch (Jaspis wiesz co robić ;)), ale po takiej wiadomości od Ciebie mam uśmiech od ucha do ucha :D
    Wredota przyszła, więc testowanie w lutym odpada, ale podaj termin marcowy, to od razu Cie przepiszę ;)

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktynowa Ewcia straaaaaasznie mnie podniosla na duchu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróbelku Twój wykresik bardzo mi się podoba, czyżbyś była następna w kolejce? ;)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia gratuluję!
    Bardzo się cieszę :):):)

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale swoja droga patrzcie, jaka cicha woda. "Brzuch mnie boli, wiec okres", "raczej nie musze testowac"...:P

• marciaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, gratulacje!!!

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Ale swoja droga patrzcie, jaka cicha woda. "Brzuch mnie boli, wiec okres", "raczej nie musze testowac"...:P
    Ha ha no włąśnie! Chociaż ja też tak zawsze mówię, a potem w głowie swoje myślę.

Dziewczyny będę wam kibicować, ale sama zdecydowałam odpuścić na następny miesiąc starania. I tak nic z tego nie będzie, ja się za bardzo nakręcam na to wszystko. Zero luzu, tylko o tym myślę. Bezsensu. Powodzenia wam życzę. Pewnie będę was podczytywać, ale nie będę pisać. Tym razem już naprawdę. Muszę odpocząć. I trochę zacząć żyć, a nie tylko od @ do @. :) Może jak wyłączę głowę to się uda. :) Pozdrawiam.

• monijaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia wiedziałam, że tak będzie! Bardzo mocno 3 mam kciuki za zdrową ciążę i gratuluję :) przesyłaj wiruski :)

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • MalPog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Wredota przyszła, więc testowanie w lutym odpada, ale podaj termin marcowy, to od razu Cie przepiszę ;)

Właśnie zobaczyłam, że ovu wyznaczył mi termin kolejnej @ w dniu moich urodzin! Skandal! ;) Nie ma opcji, że ją wpuszczę, co to to nie! ;) Na urodziny chcę fasolkę! :D

A póki co wrzuć mnie proszę na ogólną listę Staraczek, termin testowania podam po potwierdzeniu owu? Ok? :)

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalPog wrote:
    Właśnie zobaczyłam, że ovu wyznaczył mi termin kolejnej @ w dniu moich urodzin! Skandal! ;) Nie ma opcji, że ją wpuszczę, co to to nie! ;) Na urodziny chcę fasolkę! :D

A póki co wrzuć mnie proszę na ogólną listę Staraczek, termin testowania podam po potwierdzeniu owu? Ok? :)
    Kolejna uparta :P

• MalPog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Ha ha no włąśnie! Chociaż ja też tak zawsze mówię, a potem w głowie swoje myślę.

Dziewczyny będę wam kibicować, ale sama zdecydowałam odpuścić na następny miesiąc starania. I tak nic z tego nie będzie, ja się za bardzo nakręcam na to wszystko. Zero luzu, tylko o tym myślę. Bezsensu. Powodzenia wam życzę. Pewnie będę was podczytywać, ale nie będę pisać. Tym razem już naprawdę. Muszę odpocząć. I trochę zacząć żyć, a nie tylko od @ do @. :) Może jak wyłączę głowę to się uda. :) Pozdrawiam.

Doma, bardzo dobrze Cię rozumiem. Luz na pewno się przyda, bo z ciągłe nakręcanie się serwuje nam tylko wahania nastrojów i niepotrzebny stres. Ciężko jest wyłączyć głowę i nie myśleć, kiedy się czegoś tak bardzo pragnie. Ja też staram się zajmować myśli czymś innym, ale tak się chyba nie da :) Regularnie czytam forum, czasami coś napiszę, ale nie chcę wsiąknąć na 100%, bo będzie masakra. @ która do mnie przyszła sprowadziła mnie na chwilę na ziemię, ale wiem, że w połowie cyklu znów będę szaleć ;) Tak więc kochana odpoczywaj, wrzuć na luz i daj czasami znać, że u Ciebie wszystko ok. I oczywiście nie odpuszczaj cyklu, tylko działaj! ;) Ściskam :*

55c44e79ce.png

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ