Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Staraczki
OLAM86
Karolyna
AneTka87
JaKa
Karola27
Ryjek
agu92
marciaa
Lilly_Ana
dineh
Ineczka
cziktaaa
Karen25
Klauudyssa
Renfri
Agi25
Renia34
Ro
Kamelkowo
MalPog (kolejny uparty osiołek )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5350b15cdb82.jpg
Lutowe testowanie
06.02. Felinka, Jaspis
07.02. Gagarek, Van
09.02. Iw-onka, Doma90
12.02. Necia124
13.02. MilliSBB, Sun81, Wróblowa, Rodzynka
20.02. Jedna_z_Wielu
22.02. Gigi
27.02. annde
28.02. anciaa
Marcowe testowanie
05.03. monijaaa
06.03. Aika
08.03. floreczka
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny
06.01. Zorganizowana – pozytywny
11.01. plinka – pozytywny
13.01. Kesjaa - pozytywny
14.01. Lunka - pozytywny
18.01. Kimmy - pozytywny
20.01. smeg - pozytywny
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY JUŻ 4 FASOLKI W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17
02.02. Bella_Bella - pozytywny
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17
04.02. Ewcia_92 - pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 14:55
MalPog lubi tę wiadomość
-
Jaspis wrote:Kolejna uparta
Oj tam, o tam
Ze zmianą avatara jeszcze zaczekamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:09
Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoma, spokoju życzę i zaglądaj do nas
A ja wczoraj wysłałam CV i czekam w poniedziałek na telefon w sprawie pracy. U nas pewnie i tak nic nie będzie, bo starał się tylko mąż
Chciałabym choć trochę popracować, zanim w kolejną ciążę zajdę.
Ale z Wami oczywiście zostaję, przecież ktoś musi Was dopingowaćMalPog lubi tę wiadomość
-
Jaspis dopinguj nas, doping bardzo wskazany
Wiesz, jak mąż bardzo się przyłożył, to mógł wystarać się za Was dwoje
Trzymam kciuki za pracę, za fasolkę i za wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:20
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Raczej nie jestem następna. w tamtym cyklu też ładny wykres a spadł na łeb na szyję
Jaspis praca dobrze robi na niemyslenie o ciąży
Doma, odpoczywaj taki reset czasami dobrze robi. mi ciężko z tym walczyć po 3 latkach bk mój mózg to już jedna wielka ciążaJaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dzień dobry kochane kobitki. Jeju takie informacje z rana. Ewcia Gratuluję Ci z całego serduszka :* a wczoraj sie Ciebie pytalam kiedy bede mogła Ci gratulować brawoo! Rozsyłaj wirusiki, tylko skutecznie kochana
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Ewunia gratulacje! Co tu się dzieje na tym wątku! Szał ciał i to dosłownie
Ja mam 2 dni do @ i już czuję charakterystyczne objawy ale nie nastawiam się źle bo wiele razy czułam się przed @ dziwnie i inaczej a wyszedł klops.
Dopóki nie ma @ there is still hope ♡Ewcia_92 lubi tę wiadomość
][/url] -
Dzięki Jaspis i MalPog. Fajnie, że mnie rozumiecie. Będę czasami zaglądać, bo polubiłam was i wam kibicuję!
No i prowadzę wątek marcówek więc zajrzę, bo dziewczyn tam nie zostawię też.
Wiecie, testy wychodzą mi negatywne, a ja i tak uparcie szukam wymówek że to za wcześnie, że jeszcze wyjdzie itp. Ta moja nadzieja jest tak wielka, ze aż chyba nienormalna. Z nikim za bardzo nie mogę pogadać o tym, bo nikt nie wie że się staramy, a mąż jakoś nie umie zrozumieć choć się stara, bo dla niego mamy dużo czasu i na pewno kiedyś się uda. I wiem, że ma rację, ale brakuje mi zrozumienia trochę. Hmmm. No to chyba tyle co chciałam napisać -
Ewcia gratulacje! Taka radość z samego rana!
Nasza "czarownica" znów miała rację. Wróbelku zmień profesje, heheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:27
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Doma wiem co czujesz... ja dopóki nie dostanę @ to nawet ból na miesiączkę wmawiam jako implantacyjny. I mój mąż też tego nie potrafi zrozumieć, że tak to przeżywam. On nie wiem jak to jest kiedy to wszystko toczy się we mnie i jakie są przy tym emocje
ale mamy to forum tu szukam pocieszenia i ukojenia"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
W 3 CS jeszcze tak jest. Potem z cyklu na cykl jakos sie tak luzuje Tzn ja tak mam, bo maz juz chyba 6 Fertilmanow dziennie zazywa i dzisiaj pierwszy raz przeczytal ULOTKE
Ja juz nie testuje w ogole przed okresem, chyba ze jest impreza i musze wiedziec, czy moge sie czegos napic. Co ma byc to bedzie, a czasy takie, ze wszystko trzeba "juz" i zgodnie z planem. U mnie w zyciu wszystko szlo tak jak sobie zaplanowalam, takze staranie sie o dziecko, to chyba w koncu pierwsza rzecz, ktora mnie nauczy cierpliwosci i pokory.
I dodam jeszcze jedno: ja mam oprocz mdlosci WSZYSTKIE objawy ciazy bez wmawiania sobie, a ciazy brak...Mowie Wam, to sa dopiero katusze....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:36
-
Już mnie tutaj mianowali naczelna czarownica. przyznam że takie przepowiednie to ja mogę dawać.
Mnie bolą dzisiaj środki cyckow przy ucisku. W sensie jakby brodawki z skutkami. Ale to malutki bol. Za to dziwny brak poowulacyjnego bólu piersi jak to zwykle mialam. i cały czas klucie jajnika. Ale to raczej przez ziółka.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Jaspis, kurde, podziwiam, musze chyba zmienic priorytety. Jestem przekonana, ze jak zmienie prace, to na pewno zaciaze. Tak strasznie nienawidze miejsca i ludzi, z ktorymi pracuje. Sami w sobie nie sa zli, ale szefowa jest niezrowazona psychicznie i hormonalnie, a co do reszty to stanowisko i wynagrodzenie nie bylo zalezne od ich komptencji (if ju nol lot aj min)...i to mnie tak strasznie wkur.....Ale nie mam odwagi zatrudnic sie gdzies i po kilku miesiacach isc na L4. No bo co sobie pomysla, bede "naznaczona", potem mnie zwolnia itp...
No i kolo sie zamyka, a prolaktyna szaleje.... -
Elpis kochana moja owulka wg. OF jest codziennie w innym dniu, także luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 11:02
elpiss87 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny