Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:no i umowa stoi. Boże, co ja się z Wami mam.
w cuda nie wierzę, ale kto nie ryzykuje ten szampana nie pije."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
No, jak zrobię dzis tego tesciora i wyjdzie negatywnie, to zobaczymy kto miał rację.
Oczywiście że się podzielę wynikiem, jaki by nie był.
Bella pięknie jest! buuuuziaki dla Was.Bella_Bella lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Ale się rozpisałyście przez weekend. Nie dam rady chyba tego nadrobić.
Ja się zapisałam na piątek do doktora, zobaczymy, czy i tym razem pokażą się nam jakieś pęcherzyki. A w kolejnym tygodniu już mam umówioną wizytę na usg, żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły. Oczywiście pójdę tylko wtedy, gdy będę miała pewność, że w ogóle się jakiś pęcherzyk pokazał.
W weekend mój teść doprowadził mnie do furii. Tak bardzo faworyzuje swojego starszego syna, że mnie aż to wkurza i przestaję lubić biednego szwagra.
Ale słowo daję, że jeszcze raz usłyszę: "Bo X. powiedział, że..." albo "Bo X. tak mówi..." to padnę. Tym razem mój Mąż stwierdził, że skoro X. twierdzi inaczej (niż my, w jednej sprawie) to niech się teściu konsultuje z X. Niech przyjedzie do domu i pogada z ojcem i mu wszystko wyjaśni. Bo nie widzimy powodu, żeby coś próbować wytłumaczyć, skoro ojciec zasłania się nieobecnym X.
Ja wiem, że to głupota, ale jak sobie pomyślę, że tak jest zawsze, to mnie wkur*** łapie. Bo X. jest najlepszy, najmądrzejszy i w ogóle och i ach. To nic, że skończył rehabilitację (czyli jest masażystą), rodzina traktuje go, jakby co najmniej wykonywał operacje na otwartym sercu. Mój Mąż ma SN, po diagnozie mój Szwagier wiedział lepiej od lekarzy jak go leczyć, chociaż wcześniej twierdził, że problemy mojego Męża wynikają z niczego innego tylko z tego, że jako nastolatek za dużo pił i takie są skutki. Jak Szwagierka powiedziała, że jest w ciąży, to jej brat od razu wypisał jej wszystkie badania jakie koniecznie MUSI zrobić. Niektóre bez sensu i w nieodpowiednim momencie ciąży, ale przecie on wie lepiej. Wie wszystko tak bardzo lepiej, że jego ojciec musiał się tłumaczyć przed skarbówką, bo Szwagier rozliczając ojcu PIT schrzanił sprawę i nie wysłał pliku.
Ech, musiałam się wyżalić.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Annde współczuję. Nie lubie też takich ludzi co to sa tacy głupio mądrzy. A z takim nie wygrasz.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyJeśli kogoś pominęłam to dajcie znać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Staraczki
OLAM86
Karolyna
AneTka87
Karola27
Ryjek
agu92
Lilly_Ana
dineh
cziktaaa
Karen25
Klauudyssa
Renfri
Renia34
Ro
Kamelkowo
justysia8512
coccolino
kati55
Mela89
Helunia
mili_moli
MalPog
Agnesqe
Wizytujące
22.02. Ineczka
28.02 Jaspis
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5350b15cdb82.jpg
Lutowe testowanie
06.02. Felinka
07.02. Gagarek, Van, MilliSBB, Wróblowa
09.02. Iw-onka, Doma90
12.02. Necia124
13.02. Sun81, Rodzynka
20.02. Jedna_z_Wielu
21.02. Agi25
22.02. Gigi
26.02. Klekotowa, marciaa
27.02. annde
28.02. anciaa
Marcowe testowanie
04.03. JaKa
05.03. monijaaa
06.03. Aika
08.03. floreczka
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY JUŻ 4 FASOLKI W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17
02.02. Bella_Bella - pozytywny
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 14:11
-
nick nieaktualnyAnnde, wiem z własnego doświadczenia jak takie coś jest bardzo wkurzające... Tylko ja już mam to gdzieś. Powiedziałam, że nie będę się denerwować przez kogoś kto ma mnie i F16 gdzieś. Teraz traktujemy go po prostu ze wzajemnością! . Bardzo dobrze, że się wyżaliłaś. Zawsze po takim wyrzuceniu z siebie tego co nas boli, czujemy się lepiej
-
nick nieaktualnyBella piękna beta ahhhh cudownie taką zobaczyć!!
Ewcia teraz czekamy na Twoją równie piękną!
Szybciej pisałaś, o wrednych babach z uczelni, że będą gadać, że specjalnie na obronę w ciążę zaszłaś, heh na to wpływu nie mamy, a niech gadają bo zazdroszczą! A Ty się kochana z nich śmiej. Wiesz ja miałam obronę teraz we wrześniu i nawet jak ktoś nic nie powiedział z nerwów to i tak zaliczał, bo obrona to tylko formalność, bo liczy się średnia z całych studiów + praca + obrona, więc to kilku letnia praca, a nie tylko ten jeden dzień, więc tymi głupotami się w ogóle nie przejmuj! A studiujesz dziennie czy zaocznie?
Annde przykro mi.. ALe uwierz mi że nie ma rodzin idealnych! Zawsze coś jest nie tak, i niestety nie mamy na to wpływu, także głowa do góry i postaraj się troszkę uspokoić.
Wróblowa czekam na wynik testu, też czuję, że coś się święci
Poza tym miłego poniedziałku kobiti! Oby ten tydzień był przyjemny U mnie trochę humorek poprawiony bo dostałam telefon że w końcu nasze nowe łóżko będzie jutro (ale jakieś 3 tygodnie opóźnienia!) Więc jakaś mała radośćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 13:37
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie koleżanki z rozgadanego wątku wyzdrowialam a przynajmniej tak mi się wydaje i wróciłam do pracy. Jaspis ja póki co nie podaje terminu bo wykres owulacji mi nie wykrył tzn nie mam tych czerwonych lini a to chyba tak się oznacza do tego nie mam prawie okresu przez ta wysoka prolaktyne wiec dopóki nie pójdę do ginka a idę 22 i nie wróci mo normalny cykl to się nie ludze zamówiłam olej z wiesiołka będę łykać a na tsh i prolaktyne pewnie też coś dostane ale mój ginekolog nie jest endokrynologiem wiec pewnie będę musiała iść do endo i dopiero wtedy coś dostane
Jaspis lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka, nie mam zamiaru się nikim z uczelni przejmować! Aż tak głupia to ja nie jestem hehe.. A co do obrony to wiem, że jest to tylko "pic na wodę =, fotomontaż". Broniłam inżyniera, więc teraz, w czerwcu idę na zupełnym spontanie . Studiuję stacjonarnie, ale przy ilości przedmiotów = 3 (w tym seminarium i śmieszna pracownia mgr --> więc tak jakby 1 przedmiot) spokojnie ogarnę temat z rosnącym Bąbelkiem bez załatwiania indywidualnego toku
Oj to na tym nowym łóżku na pewno poszalejecie! Owocnych szaleństw!
-
Dzięki Dziewczyny, to prawda, wyżaliłam się i mi trochę lepiej. Najgorsze w tej całej sytuacji jest to, że ja i Mąż zostaliśmy w rodzinnym mieście i mamy najbliżej do teściów. Reszta rodzeństwa Męża się wyprowadziła (Warszawa, zagranica), więc to na nas spada obowiązek częstego odwiedzania rodziców. Musimy, bo do moich jeździmy co tydzień. Mój Mąż, na szczęście, bardzo się z nimi polubił. Ja nie mogę tego powiedzieć o jego ojcu. Mamę ma fajną, ale ojca... bleh.
No ale, co nas nie zabije to nas wzmocni, więc już koniec wyżalania.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny