Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeee, mi się wydaję, że nic nie wyjdzie. ale dla świętego spokoju zrobie.
Plinka, ja wstaję 5:55, mierzenie tempki, i ide sikać. więc już koło 6:15-6:20 coś tu skrobnę.Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyJak Was Wróblowa zarazi to już wszystkie jak jedna będziecie brzuchatki! . Ona będzie mieć miliony więcej wirusków od nas. W końcu to czarownica!!
Marcia, tak właśnie zrób! Spraw sobie prezencik!
Anetka, jeśli nic się nie zmieni to idę do ginki 20 lutego . -
Ewcia, kurde, każdą zaraże od razu podwójnie, albo potrójnie.
Marcia, podobno zwiększa intensywność doznań.Ewcia_92, dineh lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Wróblowa to w takim razie wszystkie forumowe ciotki czekają na kolejnego październikowego bobaska.
Sciskam kciuki od teraz. Mąż będzie musiał sam sobie obiad podać bo nie puszczam aż do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 14:55
-
Ewcia_92 wrote:Oo! To i ja pewnie nie będę już spać (bo mi się odkleiło i budzę się o 5 i po spaniu), więc będzie gorąca linia od rana .
Ewcia brzuchatku z tym spaniem chyba tak mają. Ja też budzę się skoro świt ale cóż się dziwić jak około 16:00 jestem dentka i już śpię. Wyśpię się po południu to rano nie mogę.
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra, przyjmuję zadanie.
Ej a propos wstawania wcześnie rano. ostatnio też się budzę grubo przed budzikiem, koło 4, albo parę minut po 5. No i dzisiaj budzę się 5:20 i myślę sobie "oh, k...wa zaspałam! temperatura!" bach termometr w szanowną pusię i czekam... im dłużej czekam, tym bardziej mi coś nie pasuje.... okazalo się że mam jeszcze 40 minut do budzika. ale oczywiście po takim wstrząsie to już nie mogłam zasnąć, tylko dogorywałam lekkim snem.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny