Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:hahaha całe życie uporządkowane pod termometr
za to u nas na weekend byli moi rodzice i zapomniałam z salonu zabrać termometr, więc wczoraj nie mierzyłam -
Jaspis wrote:Plinka, napisz instrukcję poprawnego sikania, żeby 2 kreski wychodziły
Jaspis ja tylko wiem że trzeba się skupić i dobrze nasikać. Tylko raz mi dwie pierwsze kreski wyszły więc dużej wprawy nie mam
Najważniejsze jest to żeby siknąć na dobrą końcówkę bo potem jest zonkJaspis lubi tę wiadomość
-
plinka wrote:Milli to dobrze że barszczyku nie popijałaś do krokieta bo monitor nie tylko byłby opluty ale i zalany
Ale jak to czytałam to już byłam po połknięciu barszczyku i w ruch poszedł krokiet:)
Swoją drogą jak mój M.widzi moje reakcje na to co tu piszemy to mówi ,że już mi calkiem odbiło.Rodzynka lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Van, skoro jutro masz dostać @ to powinna Ci spaść jutro tempka, jak nie spadnie to jeszcze szansa jest.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyVan wrote:marciaa - teraz zrobiłam, jutro powinnam dostać @, więc jeśli byłaby ciąża, to chociaż cień cienia by wyszedł pewnie
Sanderka. lubi tę wiadomość
-
Van, nie poddawaj się. Testy sikane są mniej precyzyjne niż z krwi.
Ja uciekam do domu kochane. Wróblowa, o 5.55 to ja jeszcze w pociągu jestem i będę sprawdzać forum. Trzymam kciuki!Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny