Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Van wrote:Ech, nie wytrzymałam i zrobiłam test... Wyszedł negatywny, zatem czas przestać się łudzić... Może w następnym cyklu..
Nie zawsze wychodzi przed @ nie przejmuj sie, niektorym kobietom wychodzi duuuzo pozniej nawet i tydzien po spodziewanej @
Sanderka. lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
No pewnie, jest baaaardzo duże prawdopodobieństwo że ja jutro też zobaczę jedną kreskę. ale nie ma co płakać za wczasu. Płacze się dopiero jak widać ewidentnie @ i spadek tempki.
Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
LiluyEvans wrote:Nie zawsze wychodzi przed @ nie przejmuj sie, niektorym kobietom wychodzi duuuzo pozniej nawet i tydzien po spodziewanej @
Zgadzam się, choć co prawda mi wyszedł cień dzień po terminie, a w terminie biel.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyAneTka87 wrote:Dobrze że tu tak wesoło
Plinka i Ewia czy to Wasze zdjęcia ze ślubów? Bo są piękne..
Swoją drogą, powiem Wam, że październik jest faktycznie jakimś naszym miesiącem. Tak jak Wam pisałam, cywilny wzięliśmy w październiku 2012. 2 lata później (przez zupełny przypadek) w ten sam dzień kościelny. A teraz w październiku urodzi się Bąbelek!AneTka87, Jaspis, Sanderka. lubią tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Zgadza się! Ślubne
Swoją drogą, powiem Wam, że październik jest faktycznie jakimś naszym miesiącem. Tak jak Wam pisałam, cywilny wzięliśmy w październiku 2012. 2 lata później (przez zupełny przypadek) w ten sam dzień kościelny. A teraz w październiku urodzi się Bąbelek!
My również slubowalismy w pazdziernikuEwcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
dołączam do szaraczek po 3 nieudanych cs
mam 35 lat i dwoje dzieci 15 i 10 lat z pierwszego małżeństwa.
Teraz staram się o 3 szkraba i ku wielkiemu zaskoczeniu nie wychodzi pierwsza ciąża niespodzianka, druga planowana w pierwszym cs. A teraz zaczynam 4 i mam nadzieję że ostatniJaspis lubi tę wiadomość
-
Mimo że jestem nowa również mocno trzymam kciuki za pozytywny wynik Wróblowej sama już zapisalam się do ginekologa żeby wykonać badania hormonalne które zalecalyscie. Oby wszystko było w porządku. Idę do lekarza na NFZ wiec trochę się obawiam bo wiadomo jak to z nimi bywa. Ale jestem dobrej myśli z tego cyklu juz i tak pewnie nic nie będzie więc nawet nie ma co testować.
-
Cześć ! Dołączam do waszej grupy .staram się już 2 lata . Mąż ma słabe nasienie.w tym cyklu było hsg . Ciągle mam nadzieje bo dzis dzien@ a tu nic. Test robiłam godz temu i jedna kreska"Nigdy nie rezygnuj z marzeń . To że coś nie dzieje się teraz nie oznacza , że nie nastąpi nigdy "
-
kmala wrote:Marciaa co do conceive plus narazie mamy pozytywne wrażenia, dobry poślizg jest
A jak się uda przy nim jeszcze zafasolkować to już będzie super
no ja też mam pozytywne
oby jeszcze były własnie w postaci 2 kresekkmala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanderka. wrote:Cześć ! Dołączam do waszej grupy .staram się już 2 lata . Mąż ma słabe nasienie.w tym cyklu było hsg . Ciągle mam nadzieje bo dzis dzien@ a tu nic. Test robiłam godz temu i jedna kreska
Sanderka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny