Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesto sikam, mam straszna ochotę na popcorn i praktycznie go codziennie jem, mam powiększone piersi chociaż to tak zawsze w sumie jak na okres, jestem rozkojarzona i kilka razy miałam zgagę. Wiem pewnie bardziej sobie wkrecam te objawy bo mało prawdopodobne że to ciąża. Bardziej się boję że coś się złego dzieje z organizmem że taki okres jest dziwny
-
Hilary możesz jutro zrobić test, nic nie szkodzi w sumie jesteś po terminie @. Często takie plamienia występuja właśnie w czasie @ i są objawem ciąży. A nam teraz w sumie ciężko powiedzieć co to jest nie widząc wykresu
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Na częste sikanie nie raz wpływ ma wilgotna pogoda, a od kilku dni właśnie taka za oknem
Jeśli uważasz, że nie ma raczej szansy na ciąże, to poczekaj spokojnie jeszcze parę dni.Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś
22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Jak już się tyle wyczekałas to jeszcze trochę dasz radę.
a co chcesz u niego robić?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyMatko.. Ani mi nie gadaj o kolejkach do lekarzy. Do mojej ginki zawsze trzeba się tyle osiedzieć, że d*** robi się kwadratowa
. Dlatego ostatnio byłam w mega szoku jak zaszłam a tam dwie babeczki tylko przede mną
. Ale już 20-go jak pójdę to tak kolorowo nie będzie na pewno.. Wezmę książkę (jak zawsze). Czas szybciej płynie
-
Spoko będzie! Tylko pamiętaj powiedzieć że miałaś skutki uboczne po wcześniejszych lekach.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Hej laski! Ferie mi się skończyły, wróciłam do pracy i już nie mogę siedzieć z Wami cały czas na forum
Ale wracam wieczorem z przyjemnością
Ewcia cudowna beta!Łapię wirusa i niech już ze mną zostanie w tym cyklu
Wróblowa rób po swojemu bo patrzę, że Cię tu do testowania namawiająA potem okaże się, że było za wcześnie na test
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:Jaspis, trzymam kciuki
Nie najgorszy bo dostaniesz pracę
Kilka miesięcy temu, miałam jechać z synem do Warszawy, do lekarza. Przed wyjściem z domu założyłam największą podpaskę, autobus mam spod samego bloku i jakieś 8 minut jazdy do dworca. Wysiadajac z autobusu poczułam jak się ze mnie leje, nim doszłam do dworcowej toalety, miałam już wielką plamę na spodniach. Takich sytuacji miałam już kilka i zazwyczaj w 2 i 3 dniu okresu nie ruszam się z domu. -
nick nieaktualny
-
Agi kolejna co mnie rozumie!
no to teraz spokojnie mogę czekać do 13go.
Jaspis o rany! To faktycznie trauma jak nie wiem. U mnie zaczyna się z reguły niewinnie. A potem jest Niagara
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Jaspis wiem, wiem, ale stwierdziłam że teoretycznie jest to 14 dpo to sobie mogę pozwolić na szaleństwo
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.