Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To chyba taki dzisiaj dzień. też senna jestem kawa nie pomaga A na dodatek boli głowa od samego rana.
Jak ja bym chciała żeby zima się już skończyła. Mam po dziurki już śniegu i zimna :<"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Na razie czekam na owulkę, jak już będzie po, to zacznę się stresować i będę bardziej obecna szczególnie, że wypada w okolicach walentynek,a tak sie złożyło, ze akurat będziemy się urlopować jeszcze bez dzieci wiec wiążę z tym cyklem duże nadzieje
Trzymam za wszystkie kciuki z całej siły i wierzę, że wszystkie wymarzone 2 krechy zobaczymyJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plinka - rośnijcie zdrowo
JaKa - otworzyłam oczy złapałam za telefon, nadrobiłam posty z rana i złapałam za termometr - 37,03 teraz mam 2 dni wolnego, a później 1-sze zmiany więc przez 5 kolejnych dni mogę mierzyć choć i tak już późno bo to 17dc, mierzyłam po @ przez 4 dni było ~36,8 także zobacze co mi się tu wyrysuje na koniec tego cyklu a od przyszłego skorzystam z Twojej rady i będę mierzyć po spaniu.
Pytanie: czy możecie polecić jakieś testy ovu?JaKa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem! - to do listy obecności
Data testowania: 12.02
Ale nie nastawiam sie na test, mysle ze @ przyjdzie, chociaz mam skrytą nadzieje, aby dwie kreski byly prezentem walentynkowym
Juz mam plany na kolejny cykl, porobie ogolne badania z krwi m.in TSH-bo ostatni raz mialam ponad rok temu i zaczne stosowac plastry borowinowe
PS Trzymam kciuki za wszystkie lutowe testowania aby były dwie kreski byly spelnionym prezentem walentynkowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 14:19
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonijaaa plastry borowinowe ponoc pomagaja na zrosty, udrazniac jajowody i dzialaja estrogennie.
Tu jest ten wątek:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/borowiny,62,13.html
Sprobowac nie zaszkodzi, a jak to nie pomoze to w kolejnym cyklu ide juz do lekarza.
-
Ja jestem z synem u rodzinki. Wracam jutro. Zbadałam tarczyce i mam wyniki przerażajace. Umówiłam sie do lekarza bo te wskaźniki anty Tpo i anty tg sa około 5, a ja mam wskaźnik jednego prawie 1800. Wiec cieżko powiedzieć co bedzie z ta moja ciaza ....
-
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Ja jestem z synem u rodzinki. Wracam jutro. Zbadałam tarczyce i mam wyniki przerażajace. Umówiłam sie do lekarza bo te wskaźniki anty Tpo i anty tg sa około 5, a ja mam wskaźnik jednego prawie 1800. Wiec cieżko powiedzieć co bedzie z ta moja ciaza ....
poszukam swoich wyników z początku ciąży, bo też miałam przeciwciała bardzo wysokie -
Ola nie martw się na zapas. Z hashimoto też można zajść w ciążę. Też na to choruję i też mam takie straszne przeciwciała ale resztę wyników udało się unormowac, a lekarze mówią że przeciwciała nie mają wielkiego znaczenia przy zajściu w ciążę.
Jaspis, Ryjek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonijaaa babcia mi o tym powiedziala, bo wyczytala w przyjaciolce
Ostatnio bylismy z mezem na basenie i bylo m.in. jacuzzi borowionowe, babelkowalam z 15 minut, gdzie max w jacuzzi wytrzymuje 5 minut - i tak jakos mnie to zainspirowalo, że przeciez nie zaszkodzi sprobowac.