Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis no... chyba że jeszcze któraś nas zaskoczy z nienacka.
Jaspis, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
O Jaspis, znowu zmiana mojej daty! normalnie, nie dajesz za wygraną!
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam inny pomysł: wezmę Was z zaskoczenia! ha! ha! ha! <geniusz zła>
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyAgnesqe wrote:Oho... Znowu jestem na liście Ja bardzo proszę, oby to była ostatnia moja nazwa w tym miejscu ! Ja chce już mieć obok siebie kolorowy napis POZYTYWNE
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie
Od dłuższego czasu (około miesiąca) zaglądam na to forum. Uzależniacie niesamowicie
Staramy się o perełkę od listopada z taktyką a nuż widelec się trafi :p od stycznia zaczęłam obserwować cykl. Dopiero pierwszy wykres leci, pierwsza @ w tym roku zaskoczyła mnie w 19dc... Ogólnie mam mało regularne cykle średnio 24-26d.
Oczywiście nakręcam się już na pierwsze testowanie (romantycznie 14.02, byłby świetny prezent :p)
Dziewczynom które zafasolkowały gratuluje z całego serducha i trzymam kciuki za kolejne Wierzę, że to forum jest szczęśliweJaspis, dineh, JaKa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesqe wrote:Oho... Znowu jestem na liście Ja bardzo proszę, oby to była ostatnia moja nazwa w tym miejscu ! Ja chce już mieć obok siebie kolorowy napis POZYTYWNE
-
nick nieaktualnyMeGi_90 wrote:Witam Was wszystkie
Od dłuższego czasu (około miesiąca) zaglądam na to forum. Uzależniacie niesamowicie
Staramy się o perełkę od listopada z taktyką a nuż widelec się trafi :p od stycznia zaczęłam obserwować cykl. Dopiero pierwszy wykres leci, pierwsza @ w tym roku zaskoczyła mnie w 19dc... Ogólnie mam mało regularne cykle średnio 24-26d.
Oczywiście nakręcam się już na pierwsze testowanie (romantycznie 14.02, byłby świetny prezent :p)
Dziewczynom które zafasolkowały gratuluje z całego serducha i trzymam kciuki za kolejne Wierzę, że to forum jest szczęśliwe -
Hej Megi. Robiłaś jakieś badania? Krótkie cykle mogą nie wróżyć dobrze. Oczywiście "tfu, tfu!"
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny