Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wiadomo co było przyczyną? Czy dopiero będzie sprawdzać?
A no, coś odbiło do góry. Ale testowałam jeszcze wczoraj rano i negatyw. więc na razie czekam na rozwój sytuacji i nie testuje.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
A tak ogólnie to dzień dobry:) czy ktoś dzisiaj testuje? Jak tak to trzyam kcuki :)Oj u nas to i jedno i drugie uparte i zawsze ma rację heh chociaż ja jestem spokojniejsza mój to taki nerwus szybko się denerwuje ale i szybko mu przechodzi ja czasami zacisne zeby ale jak się potem u mnie uzbiera to jak z armaty heh i tez za nim latam i się dre a on wtedy co mnie najbardziej wkurza bo przecież sam jest nerwus uspokoj się pogadamy jak ci przejdzie i zazwyczaj na siłownię idzie heh
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
MilliSBB wrote:Byłam wczoraj wieczorem w poniedziałek mam powtórzyć bete,ale powiedziała ,że mamy sie nie nastawiac na pomyślne zakończenie.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Milli, strasznie mi przykro. Ale jak się teraz dowiesz co było przyczyną, to następnym razem już będzie lepiej. Wierzę w to mocno.
Ja wczoraj pojechałam na zakupy z Mamą i siostrą. Tym razem siostra solo, bez przyczepki w postaci córci, więc miałyśmy czas tylko dla siebie. Jak wróciłam do domu to Mąż trochę marudził, że go zostawiłam (strasznie nie lubi siedzieć sam) i myślałam, że zaraz się pokłócimy, a miałam w planach serduszkowanie. I gdy już miałam go zapytać, czy nie miałby ochoty się przenieść do sypialni on wypalił, żebyśmy poszli się "po-bzyk-bzykać". Nie wiem co w niego wstąpiło, bo dzisiaj rano też mnie przyatakował. Myślę, że wreszcie zaczęło mu tak naprawdę zależeć, tzn. poczuł, że jest gotowy na dziecko. Bo do tej pory miałam wrażenie, ze to ja bardziej chcę niż on.
No i dzisiaj jadę do lekarza na monitoring. Zobaczymy, czy są jakieś pęcherzyki. Trzymajcie kciuki chociaż za jeden.Jaspis lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Dzień dobry dziewczyny! Wczoraj się nie zdążyłam pożegnać bo zasnelam z telefonem w ręce jak nadrabialam wasze posciki. Taka zmęczona byłam że padłam po dwóch stronach a wy naskrobalyscie chyba z dziesięć
I okazało się że jestem jedną dziewczyna która nie lubi klapsow? Mój facet za tym szaleje a mnie to tak denerwujeze masakra...
Milli kochane tyle Cie z całego serducha. B -
Ja myślałam, że masz prywatnie wizytę. Dwa miesiace to na prawdę długo. tak nie wiadomo co ze sobą zrobić.
annde trzymam kciuki! tylko jeszcze niech Twój szanowny ma taką chęć w płodne.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
A tak w ogóle Wróblowa, to śniło mi się, że zajrzałam na forum i zobaczyłam Twój post o treści: "No to się udało". Tylko tyle.
Jaspis lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Dziewczyny czekamy z moja lekarka na rozwój sytuacji.Mam powtórzyć bete i tyle.Powiedziała ,że natura jest mądra,bo eliminuje to co słabe i chore.Marne to dla nas pocieszenie."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dzień dobry wszystkim. Milli trzymam kciuki żeby wszystko było ok! U mnie dziś nadal pesymizm chyba potrzebuje trochę czasu żeby oswoić się z myślą o ciężarnej przyjaciółce. Dlatego czekam na @, niech nadciąga jak najszybciej i wykresli te złudne nadzieje
-
Wróblowa wrote:Ale wiadomo co było przyczyną? Czy dopiero będzie sprawdzać?
A no, coś odbiło do góry. Ale testowałam jeszcze wczoraj rano i negatyw. więc na razie czekam na rozwój sytuacji i nie testuje."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs