X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiadomo co było przyczyną? Czy dopiero będzie sprawdzać?

A no, coś odbiło do góry. Ale testowałam jeszcze wczoraj rano i negatyw. :) więc na razie czekam na rozwój sytuacji i nie testuje.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogólnie to dzień dobry:) czy ktoś dzisiaj testuje? Jak tak to trzyam kcuki :)Oj u nas to i jedno i drugie uparte i zawsze ma rację heh chociaż ja jestem spokojniejsza mój to taki nerwus szybko się denerwuje ale i szybko mu przechodzi ja czasami zacisne zeby ale jak się potem u mnie uzbiera to jak z armaty heh i tez za nim latam i się dre a on wtedy co mnie najbardziej wkurza bo przecież sam jest nerwus uspokoj się pogadamy jak ci przejdzie i zazwyczaj na siłownię idzie heh

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Byłam wczoraj wieczorem w poniedziałek mam powtórzyć bete,ale powiedziała ,że mamy sie nie nastawiac na pomyślne zakończenie.
    Przytulam mocno :**

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, wpadłam tylko na chwilkę by się przywitać. Jadę dziś do Warszawy by zapisać syna do szpitala na zabieg.

Miłego dnia ;)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Jaspis, Pa Jaspis! :D

Jaspis lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, biorę wiesiołek od 1go lutego i jest efekt. Wczoraj zastanawiałam się czy mam okres heheh a skończył mi się dopiero kilka dni temu. Wilgoć jest konkretna ;)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola jaki wiesiołek masz? Podziel się info. :P

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • annde Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli, strasznie mi przykro. Ale jak się teraz dowiesz co było przyczyną, to następnym razem już będzie lepiej. Wierzę w to mocno.

Ja wczoraj pojechałam na zakupy z Mamą i siostrą. Tym razem siostra solo, bez przyczepki w postaci córci, więc miałyśmy czas tylko dla siebie. Jak wróciłam do domu to Mąż trochę marudził, że go zostawiłam (strasznie nie lubi siedzieć sam) i myślałam, że zaraz się pokłócimy, a miałam w planach serduszkowanie. I gdy już miałam go zapytać, czy nie miałby ochoty się przenieść do sypialni on wypalił, żebyśmy poszli się "po-bzyk-bzykać". Nie wiem co w niego wstąpiło, bo dzisiaj rano też mnie przyatakował. ;) Myślę, że wreszcie zaczęło mu tak naprawdę zależeć, tzn. poczuł, że jest gotowy na dziecko. Bo do tej pory miałam wrażenie, ze to ja bardziej chcę niż on.

No i dzisiaj jadę do lekarza na monitoring. Zobaczymy, czy są jakieś pęcherzyki. Trzymajcie kciuki chociaż za jeden.

Jaspis lubi tę wiadomość

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znów ucięło wiadomość wrr.
    Mili może nie wszystko stracone!? Przytulam mocno!

Najgorszy dzień @ za mną. Jedyne co mnie martwi to to że ovf szacuje mój cyk na 35 dni a jego koniec akurat na czas mojej wizyty u gina. Co za pech!

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma najgorsze są te długie cykle... wiem coś o tym. :(

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa to fakt choć mnie bardziej martwi że czekam 2 msc na wizytę. Miała wypadać om 12 dc i miałam mieć monitoring. A tak to nic z tego nie będzie

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! Wczoraj się nie zdążyłam pożegnać bo zasnelam z telefonem w ręce jak nadrabialam wasze posciki. Taka zmęczona byłam że padłam po dwóch stronach a wy naskrobalyscie chyba z dziesięć :)
    I okazało się że jestem jedną dziewczyna która nie lubi klapsow? Mój facet za tym szaleje a mnie to tak denerwujeze masakra...

Milli kochane tyle Cie z całego serducha. B

ty0qs6r.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam, że masz prywatnie wizytę. Dwa miesiace to na prawdę długo. :/ tak nie wiadomo co ze sobą zrobić.

annde trzymam kciuki! :) tylko jeszcze niech Twój szanowny ma taką chęć w płodne. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • annde Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle Wróblowa, to śniło mi się, że zajrzałam na forum i zobaczyłam Twój post o treści: "No to się udało". Tylko tyle. :)

Jaspis lubi tę wiadomość

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekamy z moja lekarka na rozwój sytuacji.Mam powtórzyć bete i tyle.Powiedziała ,że natura jest mądra,bo eliminuje to co słabe i chore.Marne to dla nas pocieszenie.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim. Milli trzymam kciuki żeby wszystko było ok! U mnie dziś nadal pesymizm :/ chyba potrzebuje trochę czasu żeby oswoić się z myślą o ciężarnej przyjaciółce. Dlatego czekam na @, niech nadciąga jak najszybciej i wykresli te złudne nadzieje

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją droga patrząc na moją temperaturę to mam nadzieję ,że nasza fasolka walczy..

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ale wiadomo co było przyczyną? Czy dopiero będzie sprawdzać?

A no, coś odbiło do góry. Ale testowałam jeszcze wczoraj rano i negatyw. :) więc na razie czekam na rozwój sytuacji i nie testuje.
    Ptaszyno,a może Ty nalezysz do tych nielicznych co w moczu maja malutkie stężenie beta hcg?

34cs

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde może proroczy :D mi się dwa dni temu też snił pozytywny test. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ