Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplinka wrote:A jak nie ma racji to patrz punkt pierwszy:
1. Kobieta ma zawsze rację. -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:O matko ale by mnie zdziwko trzaslo! ale pamiętam kiedyś, czekałam w kolejce na monitoring i wyszła z gabinetu dziewczyna, cała blada... myślę sobie... to ja tam ładnie wygmeral pewnie w kuciapce... A ona spojrzała metnym wzrokiem na swojego chłopa i jedyna co zdołała pokazać to dwa palce i niemal osunela się na ziemię. każdy wiedział, że dowiedziała że się będzie miała bliźniaki. już się chciałam zachować jak typowa Grażyna i zacząć bić brawo.
Typowa Grażyna hahahaha -
Cześć kochane. Ja czasami tutaj zaglądam ale się nie odzywam bo przyznam się, że bylo mi jakoś tak głupio tutaj pisać . Bo bałam się żeby którejś nie było przykro, że ciągle tu pisze w ciazy. Ale skoro piszecie, że jesteście ciekawe co u zafasolkowanych to postanowiłam, że napiszę . Już kilka razy się zbierałem żeby napisać ale tak zasuwacie z postami, że jak nadrobilam to już wszystko zapomniałam
W 5t+4d byłam na wizycie i był sam pęcherzyk 10mm.jakas kropka była w środku ale jeszcze nie do zmierzenia.
Mdłości narazie szczęśliwie mnie omijają i jem za dwóch. Ciągle jestem głodna.
Ogólnie nadal pracuje i mam naprawdę mało czasu.
18 lutego mam kolejną wizytę.
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
nick nieaktualnyHihi Plinka i Ewcia śpiące nasze mamuśki dobranoc, ale Was równo wzięło Odpoczywajcie :*
Ale się uśmiałam z naszych dzisiejszych pisanek o naszych mężczyznach i kłótniach, a najbardziej mi się spodobał tekst Ewci o klapsie Hahah mój mnie też tak każe jak jestem niegrzeczna Tylko Ewcia, niech on teraz trochę uważa na Fasolinkę i delikatniejsze te klapsy daje
kesja kochana! Koniecznie się odzywaj i super że w końcu dzisiaj to zrobiłaś! Nam kobietkom bez kropka jest bardzo miło jak mówicie co u Was i dajecie nam energię i siłę, że i nam się niedługo uda
Trzymam kciuki za Twojego maluszka aby na kolejnej wizycie ładnie się pokazał w całej okazałościKesjaa, plinka, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
Dopiero udalo mi się do Was zajrzeć. Nie ma to jak miec dzien wolny od pracy i nie miec czasu na chwile przy komputerze
Gigi - ja tez ostatnio spac nie mogę śpię dosłownie po 3-4h z tym ze ja nie pijam kawy bo nie lubię wiec jestem troche jak zombi:)
_mamofaza - trzymam kciuki za piekna druga krechę na następnym teście
Megi_90 - ja warcze na swojego M od dwóch dni znaczy on tak twierdzi ze od dwóch dni jestem dla niego oschla i szczerze to nie wiem jaka jest tego przyczyna bo wszystko miedzy nami jest jak najbardziej ok...
Doma - wiem cos o tym, szkola, ślub, praca... I przez to juz mi prawie 30-stka stuknela
Wroblowa - cebulka dalej na tapecie?
Kamelkowo - tule
plinka - super mogę sobie tylko wyobrazić te emocje
Trinida - trzymam kciuki
Kesja - rosnijcie zdrowo
No to teraz mogę spokojnie iść spac. DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 23:25
Kesjaa, plinka, MeGi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, apropo facetów w gabinetach w ciazy - na początku ciazy to usg jest dopochwowe wiec mało w tym romantyzmu, ale pózniej rzeczywiscie jest romantycznie, usg po brzuszku - mozna trzymać sie za rączkę i oglądać dziecko - no tak jak na filmach Wiec moze dlatego w poczekalniach widac panów którzy wchodzą z paniami juz w zaawansowanych ciążach, a nie z płaskimi jeszcze brzuchami
AneTka87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wszystkie testerki.
u mnie temperatura pnie się w górę. pierwszy raz w życiu prowadzę taki wykres także to dla mnie nowość jak to wszystko się zmienia w ciągu cyklu. Wcześniej nie mierzyłam temperatury -
Karolyna wrote:Plinka, jak moj obrazony, ze mam czelnosc byc chora i nie miec humoru, a tak poza tym wlasnie zaczal chrapac....akurat owulka "in progress"... Jeszcze mi oznajmil, ze moze wrocic z delegacji w sobote. Takze, ledwo oddychajaca, ledwo widzaca i na Bromku musze sobie zrobic zakupy, wyniesc smieci, troche ogarnac...Dzisiaj z lacha warknal czy chce herbaty...Ech, dobrze, ze kot mnie nie odstepuje na krok. GDZIE CI MEZCZYZNIIIIII siabadabada...
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Marcia serio, ja czasami powinnam mieć na drugie Grazynka
Frosch,dziś sukces nie mam ochoty na cebulę. Wczoraj jeszcze wsunelam tonę na wieczór i mam przesyt
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Byłam wczoraj wieczorem w poniedziałek mam powtórzyć bete,ale powiedziała ,że mamy sie nie nastawiac na pomyślne zakończenie."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs