Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa dobry ten Twoj mężuś
A powiedz, czy masz jakieś przeczucia w środku, że jest pisklątko?
Ewcia zaintrygowałaś mnie tą fioletową stroną, i weszłam zobaczyć na wrześniowe mamusie, ale tam nie znalazłam tego wpisu że mają coś na naszą Kimmy, widziałam same gratulacje, oraz, że dziewczyny inne między sobą się kłócą o coś innego i że jedna opuściła forum.. Ale Ciebie też tam nie widziałam, może to nie ta stronka?
Poza tym jak tam się dzisiaj czujesz? -
cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa. W tym cyklu nic nie wyszło. Miesiączkę dostanę raczej w czwartek bo bede 7 dnia i 9 dnia po owulacji miałam <2. O co chodzi z tym zapisywaniem się na testowanie? Nie śledziłam całego forum jedynie pare ostatnich postów. Bardzo potrzebuję wsparcia stąd się odezwałam. Staram sie już 5 cykl. Pewnie to mało... Jednakże wszystkie wyniki badań mam dobre, progesteron itd. Bardzo chętnie będę Was czytać od nowego cyklu i nowego starania się. Ps . Zaczęłam brać wiesiołek od tego kończącego sie już cyklu mam nadzieje, ze w nowym cyklu przyniesie efekty.
-
nick nieaktualnyAnetka, nie wrześniówki tylko październikowe mamusie 2017 . Dziękuję, czuję się dobrze. Chociaż dzisiaj cały czas kłuje mnie coś w brzusiu. Perełka fika koziołki hahahah .
Witaj Sara! Tyle wsparcia w jednym miejscu co tutaj nie znajdziesz nigdzie indziej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 20:37
AneTka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co do nasienia mężusia. To jak wczoraj odebrałam wyniki bety to poprosiłam go żeby poszedł zrobić badania nasienia. Znalazłam mu klinikę w Zabrzu i teraz będę pilnować żeby tam zadzwonił zmuszam go do jedzenia selenu, magnezu, witaminy C i kwasu foliowego. Sama jem kwas. Chce jeszcze spróbować magnez z B6 i witaminę E.
Jaspis dzięki za dopisanie
co do wsparcia. To powiem Wam , ze mam wspaniałe przyjaciółki jednakże jedne są już w ciaży a drugie jeszcze nie planują. Jak wspominam, ze sie staram i nic nie wychodzi to nie są wstanie mi pomóc. Słyszę tylko że to moja psychika i że sie za bardzo spinam ale ja na prawde podchodzę do tego spokojnie na tyle ile się da. Z miesiaca na miesiąc na pewno mniej się napalam... -
Nie Anetka nie mam żadnego przeczucia. Ostatnio tylko miałam takie sny że albo już w ciazy byłam i czułam że ktoś tam h mnie żyje (to było w dzień owulki) a później że trzy razy pozytywny test widziałam ale to psychika.
Czesc Sara!AneTka87 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Sara jest bardzo mało par które zachodzą w ciążę w pierwszym półroczu samo poznanie swojego organizmu (wykresy, szyjka, sluz) wymaga minimum 3 miesięcy obserwacji. także luz w gaciach i dzialajcie
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia, Jaspis ale ze mnie gapa, czyli pomyliłam miesiące
Wróblowa masz rację to psychika. Mi ostatnio się śniło, że patrzę na rękę a w garści mam pięć testów pozytywnych hahah. Ale co do przeczucia, że jest się w ciąży to ja tak miałam, jakoś tak po prostu czułam że mam groszka.
Sara witaj i spokojnie, lekarze sami mówią że od zaczęcia starań najczęściej zachodzi się w ciążę od pół roku do roku, więc tak jak Wróblowa gada - luz w gaciach
Mój R zaraz przyjeźdza z wyprawy z ryb. Matko jak dobrze, bo już świrowałam i depresji dostawałam! Już nawet łzy w oczach miałam, jakieś takie jazdy od siedzenia dwa dni samemu... człowiek tylko świruje.. Także jeszcze troszkę i będzie mi lepiej Żadnej dużej nie złowił. ale za to jego kolega złowił taką 1,70 cm, 23 kg ! Ewcia Twojego wzrostu Taka langa duża, naprawdę nie uwierzyłybyście co to za locha -
nick nieaktualny