Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, rodzice byli zachwyceni tortem.
Ja miałam zastrzyk na pęknięcie. Wczoraj. Dzisiaj koło północy powinny pęknąć pęcherzyki. Tak przynajmniej twierdzi mój lekarz. Podobno dzieje się tak, że od zastrzyku do owulacji mija 36 godzin.
Także działamy dzisiaj. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 21:29
Jedna_z_Wielu, monijaaa, anciaa lubią tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Plinka hahahaha "staremu" kochana :*
Anetka ja tak kilka razy miałam, tylko to w moim przypadku była ciąża urojona.
Poszłam zbadac sobie szyjke. Oczywiście twarda, wysoko, zamknięta. Ale wyszłam przygnębiona bo albo mi na oczy padło, albo sluz mam taki leciutko brązowy. :[
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannde -kciuki zacisniete
Karolyna - jakbym sobie odmawiala to bym juz 3 lata alkoholu nie miala w ustach hehe a przeciez szampana w sylwestra trzeba wypic Ogolnie na poczatku staran uwazalam ale jak w kolejnych cyklach fasolki nie bylo, to stwierdzilam, ze takie odmawianie nie ma sensu. Duzo dziewczyn przez przypadek zachodzi w ciaze i tez nie uwazaja, wiec luz. -
annde wrote:Hej Dziewczyny, rodzice byli zachwyceni tortem.
Ja miałam zastrzyk na pęknięcie. Wczoraj. Dzisiaj koło północy powinny pęknąć pęcherzyki. Tak przynajmniej twierdzi mój lekarz. Podobno dzieje się tak, że od zastrzyku do owulacji mija 36 godzin.
Także działamy dzisiaj. Trzymajcie kciuki
Annde ja się wcale nie dziwię że byli zachwyceni stworzyłaś cud miód malinę własnymi rękami.
A teraz czas na taki Cud Miód Malinę tylko tego nie stworzysz rękami więc się szykuj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnde widzisz jaka zdolna jesteś! Jeszcze trochę i zamówienia będziemy u Ciebie robić Także kochana teraz ostro działajcie, zaciskam kciuki :*
Ewcia no tosz to wyglądało jak wieloryb! Szok takie ogromne ryby... Cieszę się, bo przynajmniej chłopaki zadowoleni z wyprawy
Wróblowa... ohh nie, czyżby @? Ale wtedy szyjka byłaby nisko.... cholera jasna co sama o tym myślisz? Czujesz się jak na @? -
Eee nie o to chodzi. Zakladasz, ze np.zjesz kremowke, ktora uwielbiasz tylko wtedy gdy sie zacznie okres, przez caly miesiac sobie tego odmawiajac. W efekcie nie myslisz tylko o tym, ze kolejny raz nic z tego nie bedzie, ale tez o tym, ze zjesz ta kremowke. U mnie aktualnie gdy zaczyna mnie krew zalewac bardziej mysle o tej "kremowce" A jak nic nie przyjdzie, to tym lepiej, mozna zjesc dwie, a nawet dwadziescia
Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
Anetka no właśnie prócz tego że mnie cycki bolą to nic zupełnie nie czuje jak na @. Sama Już zwariowalam a głębsza analiza jeszcze pogarsza mój metlik. Teraz jeszcze pogmeralam w srodku (nie dotykałam szyjki) i sluz biały.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Nie no wiesz, jak przyjdzie @ to przyjdzie. Kwestia przyzwyczajenia. trzeba się bedzie wziąć w garść i działac dalej.
Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, żadnych załamek, cycki do góry i działamy, bo wkrótce czeka: https://zapodaj.net/67fb99ceb505c.png.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 22:00
Jaspis, dineh, MeGi_90, anciaa lubią tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Dziewczyny jesteście kochane. Tak, bierzemy się do roboty. Więc uciekam na dziś.
Nie poddajemy się. Walczymy do końca!Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS