Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Anetka no właśnie prócz tego że mnie cycki bolą to nic zupełnie nie czuje jak na @. Sama Już zwariowalam a głębsza analiza jeszcze pogarsza mój metlik. Teraz jeszcze pogmeralam w srodku (nie dotykałam szyjki) i sluz biały.
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje miłe Panie, i ja również się już z Wami dzisiaj ciepło żegnam :*. Przeczytam sobie jeszcze kilka (albo kilkadziesiąt ) stron książki i zamykam ślepka. Mam to szczęście, że mogę jutro spać do południa . Owocnych, pracowitych i nieprzespanych nocy! Duża buzia :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_darkblueberry wrote:Witam Wszystkie Staraczki Jestem tu nowa zaczynamy z partnerem się starać i dopiero poznaje co oznacza wielka nadzieja po owulacyjna i czekanie na piękne dwie kreseczki oby 2017 był szczęśliwy dla Nas wszystkich !
_darkblueberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniiiaaaa wrote:Więc @ spóźnia mi sie 6 dni. W dniu spodziwanej @ duuzza ilość śluzu. 6 dni po owu mialam śluz z nitkami krwi. Myslicie ze mogę testować? Jest nadzieja? Staramy sie zmezem 4 lata. Któraś miala podobnie i była w ciąży?
-
nick nieaktualny_darkblueberry wrote:Dziewczyny kochane ostatni okres 23 stycznia, starania odbywały się w 8, 12, 13, 15, 19 dniu cyklu, zawsze o takim czasie miewałam już bóle piersi a teraz NIC, czy jest możliwość ze zaszłam w ciąże? Jak myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:Mój średni syn jest z 20 listopada, czyżby w walentynki robiony?
Jaspis lubi tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)