Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna obojętnie.
Ogolnie przyjęte:
I faza - 3-5dc
II faza - od 7dpo
okołoowulacyjna - ruchome, w zależności kiedy masz dni płodne.Joannanml lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ogólnie masz tak, że idziesz i robisz. Przy wynikach masz normy dla danej fazy, tylko Ty musisz wiedzieć w której obecnie się znajdujesz.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:No ja się dziewczyny obawiam (takie mam przeczucie) że moje hormony świrują i Wróbla nasienie nie jest idealne... Narazie głośno do niego nie mówię, ale swoje myślę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:28
-
Necia, no niestety dopadło i mnie.
Może w przyszłym się uda.
Necia124 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Necia, Ewcia, idziemy w czwartek. Wkurzył się i chciał iść dzisiaj, ale nie jest do tego dziś odpowiednio przygotowany.
Także ja przy okazji machnę sobie hormony.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ryjek ciężko powiedzieć, wynik generalnie powinien wyjść tak samo jak i 2-4dc. Bo wynik tyczy się fazy folikularnej.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Klekotowa, ale się musiałaś napracować przy tym prezenciku
. Ja swojemu na papierową rocznicę ślubu (pierwszą) zrobiłam talon na masaż erotyczny
i zaproszenie na gokarty
. Był wniebowzięty!
No siedziałam nad tym calutki dzień (już w fazie produkcyjnej)... ale też kilka dni zajęło mi samo przygotowanie tego, bo raz, że trzeba było sklecić te 52 powody (nie że tylu nie ma, bo znalazłam więcej) żeby się nie powtarzały i żeby były takie mało banalne, takie "nasze"
do tego "naklejki" i różne obrazeczki... i uff udało się
Pan Klekot też był wniebowzięty
pst... w sekrecie Wam powiem że ja później też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:43
Necia124 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:No siedziałam nad tym calutki dzień (już w fazie produkcyjnej)... ale też kilka dni zajęło mi samo przygotowanie tego, bo raz, że trzeba było sklecić te 52 powody (nie że tylu nie ma, bo znalazłam więcej
) żeby się nie powtarzały i żeby były takie mało banalne, takie "nasze"
i uff udało się
Pan Klekot też był wniebowzięty
pst... w sekrecie Wam powiem że ja później też
Odwdzięczył się facet!
Klekotowa lubi tę wiadomość
-
Cieszę się że Wróbel jest chętny i nie widzi w tym problemu. Mój M na szczęście też mówił że jak trzeba będzie to się wybierze.
A powiedz mi jeszcze jakie hormony będziesz robić? Bo ja myślałam, że w związku z wysoką prolaktyna zbadać tsh, ft3, ft4. Mam umówiona prywatna wizytę u endokrynologa i wolałabym już iść do niej z wynikami a nie że ona mnie wyśle i kolejna wizyta do zapłaty a ja dostane tylko skierowanie. -
Zapytam się, jak pójdę z wynikami. W sumie zrobiłam dziś w 3dc komplet badań więc też sobie porównam. Chciałabym znaleźć lekarza, który sam z siebie wszystko wytłumaczy, a nie odfajkuje w systemie i nara, rozkaz wykonać
Chociaż co do jego wiedzy mam zaufanie, ale ma umysłowe adhd czasem
-
Necia ja też się cieszę że tak samo się w to angażuje jak i ja. Przynajmniej wiem że nie jestem sama na polu bitwy.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Necia124 wrote:Cieszę się że Wróbel jest chętny i nie widzi w tym problemu. Mój M na szczęście też mówił że jak trzeba będzie to się wybierze.
A powiedz mi jeszcze jakie hormony będziesz robić? Bo ja myślałam, że w związku z wysoką prolaktyna zbadać tsh, ft3, ft4. Mam umówiona prywatna wizytę u endokrynologa i wolałabym już iść do niej z wynikami a nie że ona mnie wyśle i kolejna wizyta do zapłaty a ja dostane tylko skierowanie.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Necia ja robie FSH, LH, Prolaktyna, Progesteron (TSH FT 4 i 3 robiłam pół roku temu to nie). Estrogeny, Androgeny. I chyba to wszystko.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.