Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna obojętnie.
Ogolnie przyjęte:
I faza - 3-5dc
II faza - od 7dpo
okołoowulacyjna - ruchome, w zależności kiedy masz dni płodne.Joannanml lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ogólnie masz tak, że idziesz i robisz. Przy wynikach masz normy dla danej fazy, tylko Ty musisz wiedzieć w której obecnie się znajdujesz.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:No ja się dziewczyny obawiam (takie mam przeczucie) że moje hormony świrują i Wróbla nasienie nie jest idealne... Narazie głośno do niego nie mówię, ale swoje myślę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:28
-
Necia, no niestety dopadło i mnie. Może w przyszłym się uda.
Necia124 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Necia, Ewcia, idziemy w czwartek. Wkurzył się i chciał iść dzisiaj, ale nie jest do tego dziś odpowiednio przygotowany. Także ja przy okazji machnę sobie hormony.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ryjek ciężko powiedzieć, wynik generalnie powinien wyjść tak samo jak i 2-4dc. Bo wynik tyczy się fazy folikularnej.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Klekotowa, ale się musiałaś napracować przy tym prezenciku . Ja swojemu na papierową rocznicę ślubu (pierwszą) zrobiłam talon na masaż erotyczny i zaproszenie na gokarty . Był wniebowzięty!
No siedziałam nad tym calutki dzień (już w fazie produkcyjnej)... ale też kilka dni zajęło mi samo przygotowanie tego, bo raz, że trzeba było sklecić te 52 powody (nie że tylu nie ma, bo znalazłam więcej ) żeby się nie powtarzały i żeby były takie mało banalne, takie "nasze" do tego "naklejki" i różne obrazeczki... i uff udało się Pan Klekot też był wniebowzięty pst... w sekrecie Wam powiem że ja później teżWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:43
Necia124 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:No siedziałam nad tym calutki dzień (już w fazie produkcyjnej)... ale też kilka dni zajęło mi samo przygotowanie tego, bo raz, że trzeba było sklecić te 52 powody (nie że tylu nie ma, bo znalazłam więcej ) żeby się nie powtarzały i żeby były takie mało banalne, takie "nasze" i uff udało się Pan Klekot też był wniebowzięty pst... w sekrecie Wam powiem że ja później też
Klekotowa lubi tę wiadomość
-
Cieszę się że Wróbel jest chętny i nie widzi w tym problemu. Mój M na szczęście też mówił że jak trzeba będzie to się wybierze.
A powiedz mi jeszcze jakie hormony będziesz robić? Bo ja myślałam, że w związku z wysoką prolaktyna zbadać tsh, ft3, ft4. Mam umówiona prywatna wizytę u endokrynologa i wolałabym już iść do niej z wynikami a nie że ona mnie wyśle i kolejna wizyta do zapłaty a ja dostane tylko skierowanie. -
Zapytam się, jak pójdę z wynikami. W sumie zrobiłam dziś w 3dc komplet badań więc też sobie porównam. Chciałabym znaleźć lekarza, który sam z siebie wszystko wytłumaczy, a nie odfajkuje w systemie i nara, rozkaz wykonać Chociaż co do jego wiedzy mam zaufanie, ale ma umysłowe adhd czasem
-
Necia ja też się cieszę że tak samo się w to angażuje jak i ja. Przynajmniej wiem że nie jestem sama na polu bitwy.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Necia124 wrote:Cieszę się że Wróbel jest chętny i nie widzi w tym problemu. Mój M na szczęście też mówił że jak trzeba będzie to się wybierze.
A powiedz mi jeszcze jakie hormony będziesz robić? Bo ja myślałam, że w związku z wysoką prolaktyna zbadać tsh, ft3, ft4. Mam umówiona prywatna wizytę u endokrynologa i wolałabym już iść do niej z wynikami a nie że ona mnie wyśle i kolejna wizyta do zapłaty a ja dostane tylko skierowanie.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Necia ja robie FSH, LH, Prolaktyna, Progesteron (TSH FT 4 i 3 robiłam pół roku temu to nie). Estrogeny, Androgeny. I chyba to wszystko.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.