Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę że spora cześć kobiet tak ma przed i na początku@ . a zauważyłyście że podczas @ częściej zakladamy ubrania w odcieniu czerwieni?
Pytanko do dziewczyn które używały luteiny dopochwowo. Czy miałyście podczas uzywania upławy lub gęsty biały śluz ? Zastanawiam się czy to normalny objaw. -
Joanna u mnie podczas @ bez kija nie podchodz, ja nie mam ochoty
Plinka ja nie będę jak wielorybek bo mam @ co do luteiny w ciazy to nie wiem... A bierzesz jeszcze?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Zastanawiam się za to (to tak przed snem bo zaraz ide) czy jak teraz nie pojde do gina to czy nie poproszę o jakieś skrócenie cyklu jak się da. Bo owulka w 24dc mnie już przeraża.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWroblowa ja sie w ogole zastanawiam jak Ty zyjesz z takimi dlugimi cyklami, chociaz z jednej strony to Cie rozumiem, masz wiecej czasu bez @.
Ja kiedys tez mialam takie dlugie to moja ginka sie przerazila i mowila, ze to sa na pewno bezowulacyjne-wrozenie z fusow- i przepisala mi luteine, po tym uregulowalo mi sie i teraz mam jak w zegarku 1 m-c 28 dni, 2 m-c 30 dni i tak na przemian -
Jak zwykle nadrabiam was po całym dniu o późnej porze i jak zwykle zapomniałam po przeczytaniu co miałam pisać
Serdecznie gratuluję nowo zafasolkowanym
Plinka strasznie mi przykro z powodu psa.
Walentynki i po walentynkach. Byliśmy w kinie a tak dzień jak co dzień. Walentynki ogólnie uważamy za przereklamowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 23:11