X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bawcie się dziewczyny dobrze :) Mój mąż będzie dziś póżno, chyba wcześniej usnę :) Dlatego pewno będę zaglądać tu, ale jak tu przecież same mężatki, a dziś świeto zakochanych to za dużo dziać się nie będzie ;)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę Wam wszystkim udanych walentynek niezależnie od tego czy je obchodzicie czy nie:). Oby wszystko potoczylo się po myśli każdej z nas dziewczyny:). Caluski;)

P.s. kiedy najlepiej zrobić beta??

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Ja również życzę Wam wszystkim udanych walentynek niezależnie od tego czy je obchodzicie czy nie:). Oby wszystko potoczylo się po myśli każdej z nas dziewczyny:). Caluski;)

P.s. kiedy najlepiej zrobić beta??
    8-10 dni od zaplodnienia juz wychodzi we krwi

• Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Gratulacje dla naszych nowych zafasolkowanych! :) Moj Walenty właśnie poleciał w delegacje do Barcelony i wróci za jakiś miesiąc wiec tak jak mowikyscie odetchniemy od starań. Na jego powrót planuje nam mały wyjazd żeby się wyluzować;) ;) jutro czeka mnie wizyta u ginka ale pewnie z samego rana nawiedzi mnie @ i cytologii nie zrobię. Może chociaż bez łaski skierowania na hormony dostane.

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    8-10 dni od zaplodnienia juz wychodzi we krwi

Dziękuje bardzo za odpowiedz:)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko... uspyiam w robocie :(

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa - dziś na forum nudnawo, to nie ma cię co pobudzić ;)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i w pracy nuda...

muszę napić się kawy :d

dziewczyny wcześniej robotę konczą to już cisza na forum

• Kimmy Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym przyszłym mamusiom :*

Kurde u nas dzisiaj jest do dupy wszystko. Ja się czuję ogólnie lipnie, zaraz idę się kąpać i do łóżka. Jestem wykończona mdłościami i wymiotami i jedyne czego teraz zazdroszczę to braku objawów u innych ciążowych mamusiek.

Dostaliśmy dzisiaj wypowiedzenie umowy najmu na 3 miesiące :( musimy znaleźć nowe mieszkanie i przeprowadzić się w ciągu 3 miesięcy... Mieszkamy w wynajętym bliźniaku a gościu potrzebuje dużej gotówki i chce sprzedać :(
    Nic tylko się załamac

f5b59272af.png
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam dziewczyny udanych walentynek :)

Ja już jestem w domu, Luby się szykuje i jedziemy na kolację, a potem coś czuję, ze szykuje się romantyczny wieczór, bo dostałam kwiatki, a 2 różyczki mąż powiedział, że posłużą do czego innego :D

Do jutra!

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy, kurcze, ale lipa :( Przeprowadzka to najgorsze, co moze byc. Ale na pocieszenie dodam, ze to jest akurat taki okres, ze powinniscie szybko znalezc cos fajnego :*

• marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kimmy, :( masakra
    ale dacie radę :)
    na szczęscie to nie tuż przed porodem

• annde Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Annde, ja nie chce żadnej burzy tu wywoływać, uważam, że każdy sam podejmuje decyzję w sprawie swoich dzieci ;)

Po prostu dostałam pismo i teraz będę miała trochę kłopotów z tym związanych. Myślałam, że można tu pisać nie tylko o staraniach ;)

Oczywiście, że można. :) Po prostu boję się tego, co już nie raz widziałam. Tzn. Wojny na argumenty. Dlatego chciałam prosić o nieporuszanie tego tematu. Nie chcę zaraz przeczytać, że jestem zła skoro będę chciała szczepić dziecko. ;)

Jaspis lubi tę wiadomość

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy wrote:
    Gratuluję nowym przyszłym mamusiom :*

Kurde u nas dzisiaj jest do dupy wszystko. Ja się czuję ogólnie lipnie, zaraz idę się kąpać i do łóżka. Jestem wykończona mdłościami i wymiotami i jedyne czego teraz zazdroszczę to braku objawów u innych ciążowych mamusiek.

Dostaliśmy dzisiaj wypowiedzenie umowy najmu na 3 miesiące :( musimy znaleźć nowe mieszkanie i przeprowadzić się w ciągu 3 miesięcy... Mieszkamy w wynajętym bliźniaku a gościu potrzebuje dużej gotówki i chce sprzedać :(
    Nic tylko się załamac

Nie martw się, na pewno sobie poradzicie, dobrze, że teraz a nie nagle tuż przed Twoim porodem :) Ale Ci te dzieciaczki dokuczają... pewnie jak je już zobaczysz to szybko zapomnisz o tych ciężkich dniach :)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widzę, że jednak w większości świętujecie walentynki bo cisza na forum :D ja siedzę sama w mieszkaniu, jak każdego wieczoru ;p mąż pojechał w trasę :) A więc dobra herbatka, kolacja i jakaś czekoladka, serial w tv a potem czytanie książki w łóżeczku <3

59d632af979ad.png
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frosch wrote:
    ir7bf6zjug45

Zostawiłam ten test w łazience wchodzę teraz patrzę a tu takie cos... Ale to juz musiało sie pokażą grubo po 10 min od zrobienia testu. Nie wiem czy wklei mi sie obrazek...

Gratki :):):)

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Dziewczyny widzę, że jednak w większości świętujecie walentynki bo cisza na forum :D ja siedzę sama w mieszkaniu, jak każdego wieczoru ;p mąż pojechał w trasę :) A więc dobra herbatka, kolacja i jakaś czekoladka, serial w tv a potem czytanie książki w łóżeczku <3

Ja lubię takie wieczory :) ja zrobiłam mojemu pikna kolacje i... i powrót do codzienności.. poszedl spać:p w SB gdzieś wyjdziemy :)

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mela89 wrote:
    HEj Dziewczyny, nie wytrzymalam I pobieglam na bete,a teraz prosze powiedzcie, co myslicie: Wynik: 136,6, dzis 29 dc, w 12 dc mialam podany pregnyl.
    Myslicie, ze to moze jeszcze on powodowac ten wynik?
    Nie wiem, czy moge sie cieszyc, bo w poprzedniej ciazy (ktora stracilam) o podobnej porze mialam bete 450. Wiem, ze musze powtorzyc za 48h, ale co myslicie tak na teraz?

Nie znam się na tym, ale najlepiej powtórzyć bete, trzymam kciuki :)

Mela89 lubi tę wiadomość

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :*. Jakieś dobre wiadomości? Widzę, że tutaj cisza. Wszystkie świętują :).
    Ja mam dzisiaj okropnie podły nastrój.. Hormony mi chyba buzują, bo wkurza mnie wszystko, później płaczę, śmieję się.. Wszystko na raz. W dodatku mam ochotę zostawić dzisiaj cycki za drzwiami (ale absolutnie nie narzekam). Mężusiowi się nawet oberwało.., a zaraz po tym przyszedł do mnie z kwiatuszkiem i buziakiem na poprawę nastroju <3. Chyba mnie kocha :D. A ja mam humor jakby ktoś WALNĄŁ MNIE Z DYNKI!
    Nadrobię Was jutro! Buziak :*

• agu92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara ja też lubię, ale my tak już prawie 4 lata i po takim czasie te samotne wieczory powoli stają się uciążliwe ;) Czasami chcę się przytulić a nie ma do kogo itp :)

59d632af979ad.png
‹‹ 343 344 345 346 347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ