Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również życzę Wam wszystkim udanych walentynek niezależnie od tego czy je obchodzicie czy nie:). Oby wszystko potoczylo się po myśli każdej z nas dziewczyny:). Caluski;)
P.s. kiedy najlepiej zrobić beta??7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Ja również życzę Wam wszystkim udanych walentynek niezależnie od tego czy je obchodzicie czy nie:). Oby wszystko potoczylo się po myśli każdej z nas dziewczyny:). Caluski;)
P.s. kiedy najlepiej zrobić beta?? -
Hej dziewczyny! Gratulacje dla naszych nowych zafasolkowanych! Moj Walenty właśnie poleciał w delegacje do Barcelony i wróci za jakiś miesiąc wiec tak jak mowikyscie odetchniemy od starań. Na jego powrót planuje nam mały wyjazd żeby się wyluzować jutro czeka mnie wizyta u ginka ale pewnie z samego rana nawiedzi mnie @ i cytologii nie zrobię. Może chociaż bez łaski skierowania na hormony dostane.
-
Gratuluję nowym przyszłym mamusiom :*
Kurde u nas dzisiaj jest do dupy wszystko. Ja się czuję ogólnie lipnie, zaraz idę się kąpać i do łóżka. Jestem wykończona mdłościami i wymiotami i jedyne czego teraz zazdroszczę to braku objawów u innych ciążowych mamusiek.
Dostaliśmy dzisiaj wypowiedzenie umowy najmu na 3 miesiące musimy znaleźć nowe mieszkanie i przeprowadzić się w ciągu 3 miesięcy... Mieszkamy w wynajętym bliźniaku a gościu potrzebuje dużej gotówki i chce sprzedać
Nic tylko się załamac
-
Jaspis wrote:Annde, ja nie chce żadnej burzy tu wywoływać, uważam, że każdy sam podejmuje decyzję w sprawie swoich dzieci
Po prostu dostałam pismo i teraz będę miała trochę kłopotów z tym związanych. Myślałam, że można tu pisać nie tylko o staraniach
Oczywiście, że można. Po prostu boję się tego, co już nie raz widziałam. Tzn. Wojny na argumenty. Dlatego chciałam prosić o nieporuszanie tego tematu. Nie chcę zaraz przeczytać, że jestem zła skoro będę chciała szczepić dziecko.Jaspis lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Kimmy wrote:Gratuluję nowym przyszłym mamusiom :*
Kurde u nas dzisiaj jest do dupy wszystko. Ja się czuję ogólnie lipnie, zaraz idę się kąpać i do łóżka. Jestem wykończona mdłościami i wymiotami i jedyne czego teraz zazdroszczę to braku objawów u innych ciążowych mamusiek.
Dostaliśmy dzisiaj wypowiedzenie umowy najmu na 3 miesiące musimy znaleźć nowe mieszkanie i przeprowadzić się w ciągu 3 miesięcy... Mieszkamy w wynajętym bliźniaku a gościu potrzebuje dużej gotówki i chce sprzedać
Nic tylko się załamac
Nie martw się, na pewno sobie poradzicie, dobrze, że teraz a nie nagle tuż przed Twoim porodem Ale Ci te dzieciaczki dokuczają... pewnie jak je już zobaczysz to szybko zapomnisz o tych ciężkich dniach
-
Dziewczyny widzę, że jednak w większości świętujecie walentynki bo cisza na forum ja siedzę sama w mieszkaniu, jak każdego wieczoru ;p mąż pojechał w trasę A więc dobra herbatka, kolacja i jakaś czekoladka, serial w tv a potem czytanie książki w łóżeczku
-
agu92 wrote:Dziewczyny widzę, że jednak w większości świętujecie walentynki bo cisza na forum ja siedzę sama w mieszkaniu, jak każdego wieczoru ;p mąż pojechał w trasę A więc dobra herbatka, kolacja i jakaś czekoladka, serial w tv a potem czytanie książki w łóżeczku
Ja lubię takie wieczory ja zrobiłam mojemu pikna kolacje i... i powrót do codzienności.. poszedl spać:p w SB gdzieś wyjdziemy -
Mela89 wrote:HEj Dziewczyny, nie wytrzymalam I pobieglam na bete,a teraz prosze powiedzcie, co myslicie: Wynik: 136,6, dzis 29 dc, w 12 dc mialam podany pregnyl.
Myslicie, ze to moze jeszcze on powodowac ten wynik?
Nie wiem, czy moge sie cieszyc, bo w poprzedniej ciazy (ktora stracilam) o podobnej porze mialam bete 450. Wiem, ze musze powtorzyc za 48h, ale co myslicie tak na teraz?
Nie znam się na tym, ale najlepiej powtórzyć bete, trzymam kciukiMela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny :*. Jakieś dobre wiadomości? Widzę, że tutaj cisza. Wszystkie świętują .
Ja mam dzisiaj okropnie podły nastrój.. Hormony mi chyba buzują, bo wkurza mnie wszystko, później płaczę, śmieję się.. Wszystko na raz. W dodatku mam ochotę zostawić dzisiaj cycki za drzwiami (ale absolutnie nie narzekam). Mężusiowi się nawet oberwało.., a zaraz po tym przyszedł do mnie z kwiatuszkiem i buziakiem na poprawę nastroju . Chyba mnie kocha . A ja mam humor jakby ktoś WALNĄŁ MNIE Z DYNKI!
Nadrobię Was jutro! Buziak :*