X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bawcie się dziewczyny dobrze :) Mój mąż będzie dziś póżno, chyba wcześniej usnę :) Dlatego pewno będę zaglądać tu, ale jak tu przecież same mężatki, a dziś świeto zakochanych to za dużo dziać się nie będzie ;)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę Wam wszystkim udanych walentynek niezależnie od tego czy je obchodzicie czy nie:). Oby wszystko potoczylo się po myśli każdej z nas dziewczyny:). Caluski;)

P.s. kiedy najlepiej zrobić beta??

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Ja również życzę Wam wszystkim udanych walentynek niezależnie od tego czy je obchodzicie czy nie:). Oby wszystko potoczylo się po myśli każdej z nas dziewczyny:). Caluski;)

P.s. kiedy najlepiej zrobić beta??
    8-10 dni od zaplodnienia juz wychodzi we krwi

• Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Gratulacje dla naszych nowych zafasolkowanych! :) Moj Walenty właśnie poleciał w delegacje do Barcelony i wróci za jakiś miesiąc wiec tak jak mowikyscie odetchniemy od starań. Na jego powrót planuje nam mały wyjazd żeby się wyluzować;) ;) jutro czeka mnie wizyta u ginka ale pewnie z samego rana nawiedzi mnie @ i cytologii nie zrobię. Może chociaż bez łaski skierowania na hormony dostane.

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    8-10 dni od zaplodnienia juz wychodzi we krwi

Dziękuje bardzo za odpowiedz:)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko... uspyiam w robocie :(

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa - dziś na forum nudnawo, to nie ma cię co pobudzić ;)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i w pracy nuda...

muszę napić się kawy :d

dziewczyny wcześniej robotę konczą to już cisza na forum

• Kimmy Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym przyszłym mamusiom :*

Kurde u nas dzisiaj jest do dupy wszystko. Ja się czuję ogólnie lipnie, zaraz idę się kąpać i do łóżka. Jestem wykończona mdłościami i wymiotami i jedyne czego teraz zazdroszczę to braku objawów u innych ciążowych mamusiek.

Dostaliśmy dzisiaj wypowiedzenie umowy najmu na 3 miesiące :( musimy znaleźć nowe mieszkanie i przeprowadzić się w ciągu 3 miesięcy... Mieszkamy w wynajętym bliźniaku a gościu potrzebuje dużej gotówki i chce sprzedać :(
    Nic tylko się załamac

f5b59272af.png
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam dziewczyny udanych walentynek :)

Ja już jestem w domu, Luby się szykuje i jedziemy na kolację, a potem coś czuję, ze szykuje się romantyczny wieczór, bo dostałam kwiatki, a 2 różyczki mąż powiedział, że posłużą do czego innego :D

Do jutra!

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy, kurcze, ale lipa :( Przeprowadzka to najgorsze, co moze byc. Ale na pocieszenie dodam, ze to jest akurat taki okres, ze powinniscie szybko znalezc cos fajnego :*

• marciaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kimmy, :( masakra
    ale dacie radę :)
    na szczęscie to nie tuż przed porodem

• annde Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Annde, ja nie chce żadnej burzy tu wywoływać, uważam, że każdy sam podejmuje decyzję w sprawie swoich dzieci ;)

Po prostu dostałam pismo i teraz będę miała trochę kłopotów z tym związanych. Myślałam, że można tu pisać nie tylko o staraniach ;)

Oczywiście, że można. :) Po prostu boję się tego, co już nie raz widziałam. Tzn. Wojny na argumenty. Dlatego chciałam prosić o nieporuszanie tego tematu. Nie chcę zaraz przeczytać, że jestem zła skoro będę chciała szczepić dziecko. ;)

Jaspis lubi tę wiadomość

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimmy wrote:
    Gratuluję nowym przyszłym mamusiom :*

Kurde u nas dzisiaj jest do dupy wszystko. Ja się czuję ogólnie lipnie, zaraz idę się kąpać i do łóżka. Jestem wykończona mdłościami i wymiotami i jedyne czego teraz zazdroszczę to braku objawów u innych ciążowych mamusiek.

Dostaliśmy dzisiaj wypowiedzenie umowy najmu na 3 miesiące :( musimy znaleźć nowe mieszkanie i przeprowadzić się w ciągu 3 miesięcy... Mieszkamy w wynajętym bliźniaku a gościu potrzebuje dużej gotówki i chce sprzedać :(
    Nic tylko się załamac

Nie martw się, na pewno sobie poradzicie, dobrze, że teraz a nie nagle tuż przed Twoim porodem :) Ale Ci te dzieciaczki dokuczają... pewnie jak je już zobaczysz to szybko zapomnisz o tych ciężkich dniach :)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widzę, że jednak w większości świętujecie walentynki bo cisza na forum :D ja siedzę sama w mieszkaniu, jak każdego wieczoru ;p mąż pojechał w trasę :) A więc dobra herbatka, kolacja i jakaś czekoladka, serial w tv a potem czytanie książki w łóżeczku <3

59d632af979ad.png
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frosch wrote:
    ir7bf6zjug45

Zostawiłam ten test w łazience wchodzę teraz patrzę a tu takie cos... Ale to juz musiało sie pokażą grubo po 10 min od zrobienia testu. Nie wiem czy wklei mi sie obrazek...

Gratki :):):)

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Dziewczyny widzę, że jednak w większości świętujecie walentynki bo cisza na forum :D ja siedzę sama w mieszkaniu, jak każdego wieczoru ;p mąż pojechał w trasę :) A więc dobra herbatka, kolacja i jakaś czekoladka, serial w tv a potem czytanie książki w łóżeczku <3

Ja lubię takie wieczory :) ja zrobiłam mojemu pikna kolacje i... i powrót do codzienności.. poszedl spać:p w SB gdzieś wyjdziemy :)

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mela89 wrote:
    HEj Dziewczyny, nie wytrzymalam I pobieglam na bete,a teraz prosze powiedzcie, co myslicie: Wynik: 136,6, dzis 29 dc, w 12 dc mialam podany pregnyl.
    Myslicie, ze to moze jeszcze on powodowac ten wynik?
    Nie wiem, czy moge sie cieszyc, bo w poprzedniej ciazy (ktora stracilam) o podobnej porze mialam bete 450. Wiem, ze musze powtorzyc za 48h, ale co myslicie tak na teraz?

Nie znam się na tym, ale najlepiej powtórzyć bete, trzymam kciuki :)

Mela89 lubi tę wiadomość

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :*. Jakieś dobre wiadomości? Widzę, że tutaj cisza. Wszystkie świętują :).
    Ja mam dzisiaj okropnie podły nastrój.. Hormony mi chyba buzują, bo wkurza mnie wszystko, później płaczę, śmieję się.. Wszystko na raz. W dodatku mam ochotę zostawić dzisiaj cycki za drzwiami (ale absolutnie nie narzekam). Mężusiowi się nawet oberwało.., a zaraz po tym przyszedł do mnie z kwiatuszkiem i buziakiem na poprawę nastroju <3. Chyba mnie kocha :D. A ja mam humor jakby ktoś WALNĄŁ MNIE Z DYNKI!
    Nadrobię Was jutro! Buziak :*

• agu92 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara ja też lubię, ale my tak już prawie 4 lata i po takim czasie te samotne wieczory powoli stają się uciążliwe ;) Czasami chcę się przytulić a nie ma do kogo itp :)

59d632af979ad.png
‹‹ 343 344 345 346 347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ