Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny chciałam się przywitać i zameldować tu u Was, jeśli można oczywiście :)Z moim R. dopiero zaczynamy się starać, pierwszy miesiąc już za nami, bez skutku aaaale się nie poddajemy Wszystkim zafasolkowanym gratuluję serdecznie
Jaspis, Lorien lubią tę wiadomość
-
o jeeej annde :* kończymy, CIACH BAJERA!
Lorinae cześć!annde lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyHEj Dziewczyny, nie wytrzymalam I pobieglam na bete,a teraz prosze powiedzcie, co myslicie: Wynik: 136,6, dzis 29 dc, w 12 dc mialam podany pregnyl.
Myslicie, ze to moze jeszcze on powodowac ten wynik?
Nie wiem, czy moge sie cieszyc, bo w poprzedniej ciazy (ktora stracilam) o podobnej porze mialam bete 450. Wiem, ze musze powtorzyc za 48h, ale co myslicie tak na teraz?Lorien lubi tę wiadomość
-
Mela, ja bym pewnie już się cieszyła, ale nie mam takiej historii starań jak Ty.
Moja ostatnia beta była poniżej 1, więc sama rozumiesz...
Wróblowa, dzięki, to po prostu jest zbyt złożony temat i zauważyłam już w wielu miejscach, że wywołuje strasznie skrajne emocje.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyMela89 wrote:HEj Dziewczyny, nie wytrzymalam I pobieglam na bete,a teraz prosze powiedzcie, co myslicie: Wynik: 136,6, dzis 29 dc, w 12 dc mialam podany pregnyl.
Myslicie, ze to moze jeszcze on powodowac ten wynik?
Nie wiem, czy moge sie cieszyc, bo w poprzedniej ciazy (ktora stracilam) o podobnej porze mialam bete 450. Wiem, ze musze powtorzyc za 48h, ale co myslicie tak na teraz?
Ja to na tych prochach się nie znam... jedyne tabsy od gina jakie znam to te dowcipne na jakieś zakażenia... także ten... nie pomogę -
Annde, no, no. Nie ma co wprowadzać nerwowej atmosfery.
W ogóle jakie te nasze dziewuszki zapracowane. Cisza na forum jak makiem zasiał.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Karolyna nie, robimy betę bo jesteśmy za mało cierpliwe, by czekać na sikańca.
Klekotowa, Frosch lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyJa zrobilam, bo okres jeszcze sie nie pojawil,ale wczoraj bardzo jasne I slabe plamienia. Dzis najpierw Nic, potem jeszcze slabsze niz wczoraj, wiec stwierdzilam, ze glupieje I chce siedziec, co I jak.
Ale tak naprawde dalej nie wiem.
Dzieki Dziewczyny i trzymajcie prosze kciuki, tak bardzo boje sie powtorki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 15:34
-
Karolyna wrote:A powiedzcie mi, Wy robicie betę, bo macie jakies objawy ?
Ja robiłam bo brałam luteinę na polecenie lekarza. I od wyniku bety miało zależeć, czy mam dalej ją brać, czy przestać. Ponieważ ciąży nie było, przestałam brać i @ przyszła normalnie.
W tym cyklu zrobię to samo. Tzn. od jutra luteina, a w 28 dc beta.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
No cisza straszna, ja też powinnam pracować. Ale udaję i chowam forum przed koleżankami, bo one nie wiedzą o moich staraniach.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS