Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprawdzę czy da sie zmienić nick hahah. A poważnie to ja raczej juz bylam myślami w następnym cyklu i juz miałam się uzbrajac w testy ovu i juz planowałam kiedy tak żebyśmy oboje byli w domu a tu taka niespodzianka a jak wracałam wczoraj z pobrania to sama do siebie mowie po co robiłam ta betę i tak wiem ze w tym cyklu sie raczej nie udalo tylko pieniadze wydalam...
-
Frosch wrote:Sprawdzę czy da sie zmienić nick hahah. A poważnie to ja raczej juz bylam myślami w następnym cyklu i juz miałam się uzbrajac w testy ovu i juz planowałam kiedy tak żebyśmy oboje byli w domu a tu taka niespodzianka a jak wracałam wczoraj z pobrania to sama do siebie mowie po co robiłam ta betę i tak wiem ze w tym cyklu sie raczej nie udalo tylko pieniadze wydalam...
Frosch, zauważyłam że właśnie większość wtedy co się nie spodziewa to zachodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:jaspis, ja w każdym cyklu mniej lub bardziej ale mam nadzieję
nie umiem się "nie spodziewać" xD
Np. skrupulatnie mierzysz tempkę, sprawdzasz co tam w dziurce piszczy, wszystko notujesz i ni cholery nie wychodzi Ci z tego żeby coś miało być... a tu nagle bum i jest
Przez to wkecenie w temat też się czasem możemy pomylić i właśnie wtedy z takiego "w tym cyklu to już nic z tego nie będzie" mogą się zdarzyć niespodzianki -
nick nieaktualny
-
doma, ja rzuciłam w pierony i nic to nie dało
ale może akurat Tobie pomoże
Klekotowa, no w sumie racja...
np. dziwaczny wykres i myślisz że nic z tego
albo ból miesiączkowy itd
ja w tym cyklu myslałam że nie będzie owu bo mnie jajniki nie bolały
a tu testy wychodziły owulacyjne i temperatura też skoczyła -
nick nieaktualnyo to to
Ja np. specjalnie teraz nie mierzę temp bo to już za bardzo "robienie" i człowiek się nakręca że to już że to teraz i seksy na akord...
Trzy głębokie wdechy... i na spokojnie jak się uda to ja też będę mieć taką trochę niespodziankę daj Boże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny