Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna wrote:O kurde...I znowu mam z tyłu głowy słowa męża jak to kobiety mają fajniej, bo zrobia sobie raz krew i wszystko wiedza...Tia...
Kurde, jakiś podły nastrój mam dzisiaj. Z cyklu gruba, brzydka i do tego niezapłodniona...
jak to ?
przecież my mamy tysiące badań itd
to oni tylko zrobią co zrobią i wszystko wiedzą -
Karolyna z nami na prawdę presja na zapłodnienie będzie troszkę mniejsza. Ja mega czuję tutaj wsparcie . W końcu mogę z kimś otwarcie i niepohamowanie poooogadać, rozpisać się. Beta zdecydowanie z tego powodu, ze jesteśmy neiecierpliwe, przynajmniej ja. Ja mam dwa dni do okresu i czekam czekam bo chce zacząć już nowy cykl z nową nadzieją
-
nick nieaktualny
-
Doma ja jeszcze z jakieś 10 minut i fruuuu do domku. szybko ogarniam klientkę i relaaaaax.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyJaspis wrote:siłą nie zaszczepia, ale nakładają kary finansowe i t duże
-
nick nieaktualny
-
Mi coś Wróbel bąkał że walentyki, że coś myśli, że ten, ze tamten, ale szczerze to go nie słuchałam i nie wiem, czy coś kombinuje czy nie. Mieliśmy jechać na sushi ale przegraliśmy z chciwością i obżarliśmy się go w niedziele.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyannde wrote:Wróblowa, dzięki, to po prostu jest zbyt złożony temat i zauważyłam już w wielu miejscach, że wywołuje strasznie skrajne emocje.
Po prostu dostałam pismo i teraz będę miała trochę kłopotów z tym związanych. Myślałam, że można tu pisać nie tylko o staraniachKlekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Klekotowa ale fajnie masz. Ja mam 20 min ale samochodem i gdy nie ma korków.
Ale za to odpadają podróże komunikacją miejską uff... -
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:Jaspis, tak też słyszałam, ale można się odwołać i finalnie to się ciągnie zbyt długo żeby im się chciało. Mówię ta moja koleżanka ma 3letniego syna i jeszcze się nie zdarzyło żeby na czymś więcej niż piśmie i straszeniu karami się skończyło.
Właśnie napisałam pismo, że rezygnuje z opieki przychodni. I tak do niej nie chodzimy, bo mamy prywatna opiekę, a dziady nas zgłosili -
nick nieaktualnyLorien, Frosch, gratulujemy fasolek, niech zdrowo rosną
Floreczka, MalPog, trzymamy kciuki za badania
Dziewczynki które są na czerwono, proszę mi się natychmiast tu zameldować
Jeśli kogoś pominęłam na liście, to dajcie znać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Staraczki
OLAM86
Karolyna
AneTka87
Karola27
Ryjek
Lilly_Ana
dineh
cziktaaa
Karen25
Klauudyssa
Renfri
Renia34
Ro
justysia8512
Agnesqe
Helunia
coccolino
Felinka
Marlena24
Sanderka
kati55
Mela89
mili_moli
Hilary
Zielona1911
Necia124
Agga
Joannanml
Aniiiaaaa
_darkblueberry
Wróblowa
MilliSBB
Ewi28
karollka29
Elwira.eli
Lorinae
Wizytujące
14.02. MalPog
22.02. Ineczka, anciaa
28.02 Jaspis
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5350b15cdb82.jpg
Lutowe testowanie
07.02. Van
09.02. Iw-onka, beataa088
16.02. Sarrrra, MeGi_90
20.02. Jedna_z_Wielu
21.02. Agi25
22.02. Gigi
24.02. Sabinkak
26.02. Klekotowa, marciaa, kmala
27.02. annde
28.02. Pola84
Marcowe testowanie
01.03. amica
04.03. JaKa, agu92
05.03. monijaaa
06.03. Aika
08.03. floreczka, anciaa
09.03. Doma90
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY JUŻ 6 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Lorien - pozytywny
13.02. Frosch – pozytywny
Milli, tak bardzo nam przykro, jesteśmy całym sercem z Tobą
Klekotowa, anciaa, Kimmy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:wiem, wszystko wiem, oczytana jestem w tym temacie, ale sądziłam, że jak ponad 2 lata nikt nic nie chciał, to może będzie spokój. No nic, trzeba się przygotować na walkę.
Właśnie napisałam pismo, że rezygnuje z opieki przychodni. I tak do niej nie chodzimy, bo mamy prywatna opiekę, a dziady nas zgłosili
Ale może na piśmie wyjaśniającym się skończy trzymam kciuki żeby tak było! stresy Ci nie potrzebneJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc wybija 16 a ja wybijam z biura
Miłego wieczoru, kto obchodzi to przyjemnych Walentynek, a całej reszcie stosunkowo udanej nocy
My niby nie obchodzimy a mój masterszef jakieś specjały w domu pichci, nawet czasu nie miał żeby ze mną pogadać chwilkę tylko powiedział że lepiej dla mnie żebym przyszła głodna do domu
Pa :* -
marciaa wrote:jak to ?
przecież my mamy tysiące badań itd
to oni tylko zrobią co zrobią i wszystko wiedzą
Ale z godnosci niby nie jestesmy obdarte. A to ze nam co chwile ktos do tylka zaglada to juz nic. Nie mowiac wlasnie o krwi co chwile, zastrzykach, droznosciach. Ech