Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, HSG nie było, w badaniu przed wyszły mi jakieś ziarniaki, nie wiem skąd to się wzięło. Ehhh... Za tydzień wyniki i potem do gina po leki. Załamałam się, mężuś mnie pociesza...
Wykreślcie mnie z listy na marzec, bo w obecnej sytuacji nie ma to sensu.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Jestem!
My już po świętowaniu. Wypilismy jedno winko i Wróbel zmęczony zasnął (w głupiej pozycji więc musiał być mega zmeczony)
Ogólnie nie było wesoło... niestety.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyagus92 przytulam mocno, wiem co czujesz- moj tata tez jest kierowca.
Moj mąż wlasnie sobie wlaczyl mecz, wiec ja mam juz wolny wieczor haha
Cos mnie dziś swedzi wszystko, albo od pralinek Milka-przyznaje troche za duzo zjadlam albo od obiadu, pierwszy raz kupilam sos do spagetti z lowicza.
Floreczka przykro mi, moze te ziarniaki utrudnialy wam droge do fasolki? Wyleczycie i bedzie lepiej .
Lorien oczywiscie, że mozesz isc na bete, zalecane jest chyba co dwa dni - ja jakbym byla na Twoim miejscu to na pewno jutro bym powtorzyla.agu92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagu92 wrote:Sara ja też lubię, ale my tak już prawie 4 lata i po takim czasie te samotne wieczory powoli stają się uciążliwe Czasami chcę się przytulić a nie ma do kogo itp
Agu, może wypożyczyć Ci na wieczór lub dwa swoje dzieciaki -
Karolyna u mnie nawet nie ciężki. Wróbel przechodzi kryzys... a my na badania dopiero w czwartek bo w laboratorium specjaliści od nasienia przyjmują czwartek -piątek.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Hm... przyszłam do niego bo taki przygaszony gdzieś siedział... pytam o co chodzi i pytam. W końcu wygdakal NIC... to se myślę oho! Coś sie świeci. Po 10 minutach powiedział że od wczoraj myśli że nie możemy mieć dzieci i że go to smuci i denerwuje... i że weźmie sobie wolne w pracy na wszelkie badania. W ogole nie moglam się z nim dogadać taki był przygnebiony.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Cześć dziewczynki jak się dziś rozpędziłyście
Gratki nowym brzuchatkom
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki z dnia dzisiejszego. Z tego musi coś być.
Ja niestety mam kiepski humor. Wczoraj musieliśmy uśpić naszego psiaka bo jak się okazało miał raka kości i straszne wrzery na kościach. Wet mówił że bardzo się meczył przez ostatni czas. -
nick nieaktualnyWroblowa nawet nie wiem co Ci powiedziec, poradzic, nie wiem jak ja bym sie zachowala jakby moj maz byl taki przygnebiony.
Moj na poczatku nie chcial miec dzieci, wykrecal sie, uwazal ze nie podola obowiazkom ojca, mowil ze to jeszcze nie ten czas i nie jest gotowy. Ale pozniej jak ja zaczelam miec problemy kobiece i zauwazyl ze zrobienie dziecka to nie takie proste to juz przestal tak mowic, i widze ze troche bardziej teraz zalezy mu na staraniu sie o dzidzie. Ostatnio nawet sie mnie zapytal kiedy bede miala owu to on sie bardziej i czesciej postara. -
O rany plinka... współczuję. Przynajmniej Psiak już się nie męczy... dla niego to lepiej. Ile miał lat?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Joanna to dobrze że zrozumiał może to dla niego był jakiś impuls i dał do myślenia że to cud. Wróbel też co rano pyta o moją temperaturę. Jak w dzień @ powiedziałam że spadła (wczoraj) to sie załamał. I tak jest do dziś. Mimo że mówiłam mu ze jeszcze się uda, że jestem pozytywnie nastawiona to nie dociera. Jak grochem o ścianę.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyCzyli wrobel zasmucil sie jak prawie kazda kobieta ktora dostaje @
A jednak faceci tez maja wrazliwe dusze, milo to slyszec.
Wiecie co, mi sie wydaje ze jak zrobi sie cieplej, nadejdzie wiosna to nastroje stana sie bardziej optymistyczne i mniej bedzie smutasow. -
Na pewno było mu z Wami bardzo dobrze też bym chciała psiaka ale mamy póki co dwa koty i się mocno zastanawiamy. gdzie pomiescimy ten inwentarz.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Najgorzej jak sie chlop zalamie....Zycze Wam pomyslnych wynikow. Kurcze, Plinka strasznie wspolczuje. To juz plaga w tym roku. Co chwile slysze, ze jakies zwierze zostalo uspione lub spadly na jakies wszystkie plagi egipskie...Ja mam kociego seniora i lekki brak apetytu juz wlacza u mnie alert. Ale dalej wierze,ze 2017 musi byc lepszy.