Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KESJAAAA!!!! Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam!!!! Gratulujęęę! :* a mówiłam wczoraj? wysyłaj wirusy, najlepiej tonami.
Kesjaa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:dada1415 Hejka!
czemu dopiero wtedy?
Bo w kwietniu biorę ślub, więc teraz zaczęłam przyjmować kwas foliowy i w lutym na wizytę do ginekologa pójdę.
Nie wiem też czy to dobry moment, bo zaraz po ślubie chcemy lecieć na wakacje i trochę się obawiam, że gdyby doszło od razu do zapłodnienia żeby z fasolką nic się nie stało pod wpływem zmiany ciśnienia. Poza tym musze się wyciszyć, bo mam stresującą pracę, a nie chcę być zestresowana starając się o maleństwostyczeń - Martynka - czekamy =* -
dada1415 ja też się przejmowałam podróżą poślubną, bo ślub był w lipcu a podróż we wrześniu, ale okazało się, że zajść w ciążę jak się człowiek stara nie jest wcale tak łatwo
Dziewczyny jak skończył mi się abonament premium to OF wykryje owulkę na wykresie czy muszę wykupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 14:59
-
dada1415 wrote:Bo w kwietniu biorę ślub, więc teraz zaczęłam przyjmować kwas foliowy i w lutym na wizytę do ginekologa pójdę.
Nie wiem też czy to dobry moment, bo zaraz po ślubie chcemy lecieć na wakacje i trochę się obawiam, że gdyby doszło od razu do zapłodnienia żeby z fasolką nic się nie stało pod wpływem zmiany ciśnienia. Poza tym musze się wyciszyć, bo mam stresującą pracę, a nie chcę być zestresowana starając się o maleństwo
Życzę Ci abyś zaszła od razu jak tego pragniesz, naprawdę. Ale jak widzisz, to nie jest takie proste czasami...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Kesjaa gratulacje!!! Wspaniała wiadomość!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 15:05
Kesjaa lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
agu92 powinna wykryć. Ja nigdy nie wykupowałam abonamentu i wyznaczało.
agu92 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dziękuję dziewczyny za wsparcie!
Właśnie wiem, że ciężko jak to powiedziała koleżanka "trafić na otwartą linię", ale mam nadzieję, że się uda. Pilnuję zdrowego jedzenia u siebie i przyszłego męża, staram się stosować do tych wszystkich zaleceń, mam nadzieję z całego serduszka
Wróblowa,agu92 a jak wygląda sytuacja u Was ?styczeń - Martynka - czekamy =* -
Nie wiem jak u agu92, ale u mnie kiepsko. 3 lata starań i cisza. :<
Lekarze twierdzą że wszystko jest ok (chociaż było podejrzenie cienkiego endometrium ale fałszywe), badania były ok, teraz idę na powtórkę wszystkich niezbędnych, a mój mąż na badanie nasienia.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:KESJAAAA!!!! Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam!!!! Gratulujęęę! :* a mówiłam wczoraj? wysyłaj wirusy, najlepiej tonami.
przesyłam wiruski
amica, Kimmy, MalPog lubią tę wiadomość
Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Wróblowa wrote:Nie wiem jak u agu92, ale u mnie kiepsko. 3 lata starań i cisza. :<
Lekarze twierdzą że wszystko jest ok (chociaż było podejrzenie cienkiego endometrium ale fałszywe), badania były ok, teraz idę na powtórkę wszystkich niezbędnych, a mój mąż na badanie nasienia.
No to faktycznie długo, ale skoro badania wychodzą w porządku to powinno się udać, trzymam za Was kciuki! A opinii zasięgałaś u kilku lekarzy czy tylko u jednego?styczeń - Martynka - czekamy =* -
U mnie krócej, bo tylko pół roku starań, od ślubu właśnie. Ale mam obciążenia w rodzinie i ostatnio problemy z sercem, więc też nie jest łatwo :< Teoretycznie wszystko ok ale jakoś nie możemy zaskoczyć. Smutno, bo w rodzinie coraz więcej dzieci, ostatnio sporo tych nieplanowanych a my się staramy i nic z tego
-
wercia2601 wrote:Kochane,absolutnie nie chcę urazić niczyich uczuć religijnych,ale może warto spróbować? Znam osobiście jedna parę,której dzięki temu się udało po 7 latach... http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html
Ja ten cykl rozpoczęłam ze szkaplerzem Św. Dominika Savio. Poświęcony, kupiony tutaj: https://www.wydsal.pl/bookDetail.php?bookId=385
W tym cyklu odmawiam też nowennę do Św. Dominika i jakoś mi tak lżej na sercu, mam poczucie, że ktoś nade mną czuwa i wszystko się jakoś ułoży -
mam pęcherzyk!! w niedzielę zastrzyk i do dzieła:)
mąż robił dzisiaj znów badanie nasienia. ma drugie tyle żołnierzy niż przy poprzednim badaniu jednak witaminki które w niego wciskam dają radę, chociaż ciągle jest problem z ruchliwością"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Sluchajcie,a jak u Was wygląda sytuacja z grupą krwi? Ja mam A Rh- natomiast mój luby B Rh+ wiem,ze konflikt serologiczny w tych czasach jest już rzadkością,ale jednak w głowie mi to sierzi03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Lunka wrote:Gratuluje ) mam nadzieje, ze do Ciebie dołączymy szybciutko ;**Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
monijaaa wrote:mam pęcherzyk!! w niedzielę zastrzyk i do dzieła:)
mąż robił dzisiaj znów badanie nasienia. ma drugie tyle żołnierzy niż przy poprzednim badaniu jednak witaminki które w niego wciskam dają radę, chociaż ciągle jest problem z ruchliwościąmonijaaa lubi tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Kesjaa gratulacje .
U mnie dziś takie testy owu https://zapodaj.net/171aa74ab7dd0.jpg.html
Do tego przyszedł żel więc dziś od dziś działamy.Kesjaa lubi tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹