Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam jakiś ogólnie dobry tydzień. Jestem jakoś tak pozytywnie nastawiona do świata. Może to kwestia tego, że w poniedziałek wygrałam w Radio Kolor sprzęt do stylizacji włosów i w przyszły poniedziałek mam się tam stawić po odbiór nagrody.
Nie wiem tylko czy dostanę super hiper ekstra suszarkę, super hiper ekstra prostownicę czy super hiper ekstra lokówkę automatyczną. Najbardziej bym chciała to ostatnie, bo moje włosy zupełnie nie potrzebują prostownicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:14
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Ola no staramy się nie łamać... a tym bardziej nie kłócić, bo to w sumie w niczym nie pomaga.
Annde, hahaha za co wygrałaś?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Trzeba było wysłać maila i przekonać ich, że to właśnie ja powinnam wygrać. Wciąż jest czas. Do piątku codziennie wybierają jedną dziewczynę.
Nie wiem, może byłam tak kreatywna, a może nie było aż tylu chętnych, bo warunkiem otrzymania nagrody jest jeszcze oddanie się w ręce prowadzącego audycję, który będzie udowadniał, że nawet facet sobie z tym poradzi.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Ale poczekaj, stop, po mału. bo ja jeszcze serio spię. Musisz jechać do studia i jeszcze cos tam robić? czy przez telefon?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Sarrrra wrote:Ola ja miałam tak samo. Brałam wiesiołek do 12 dnia cyklu łacznie z 12 bo wtedy mam owulację i od 13 dnia cyklu miałam suszę. Już się bałam , że nie było owulacji bo przecież pogestereon powinien był zacząć produkowac ten biały gęsty śluz. Mam go dużo o dziwo wiecej niż śluzu płodnego w dni płodne. A tutaj dopiero śluz biały przyszedł po trzech dniach od suszy.
Sara ja chyba nie miałam jeszcze owulacji Niby 15 dzień cynku przy 28 dniowych, ale nie ma śluzu i testy owulacyjne negatywne... -
Nigdy się tym za bardzo nie interesowałam bo nie było potrzeby Teraz odkrywam rożne rzeczy W pierwszą ciąże napewno zaszłam równiutko w połowie cyklu bo to był wyjątkowy dzień i wiem kiedy to było, ale po ciąży mogło się wszystko pozmieniać.... Od czasu urodzenia dziecka nie zwracałam zupełnie uwagi na takie ,,szczegóły" jak śluz płodny
-
Hm, przy cyklach 28 dniowych owulka nie moze wystąpić później niż 15 dnia. chyba że to był cykl bezowulacyjny. A takie sie naturalnie mogą zdarzyć tak z dwa razy w roku.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Hejoo
Nie było mnie bo wyjechaliśmy z mężem na wycieczkę walentynkową Kurczę tyle się napisałyście że nie dam rady Was nadrobić...wiecie teraz siedzę z dziećmi, muszę obiad zrobić a na 15 do pracy więc możecie mi streścić czy coś się działo pod moją nieobecność ? Jakieś 2 kreski ?
Mi te moje objawy jakoś przeszły...więc nie mam sensu robić testu. Może w tym cyklu się uda. 13 i 14 było , niby to jeszcze dni niepłodne według ovu ale miałam śluz płodny więc może coś zaskoczy...bo niestety teraz mąż wyjeżdża w delegację i wraca jak już dni płodne niby się skończą W ogóle strasznie się nastawiłam na te dziecko i zaczynam świrować :o Muszę zmienić nastawienie i odpuścić bo jak będę tak mocno naciskać to pewnie nic nie wyjdzie... Najgorzej teraz czekać na termin @ ... Muszę sobie dużo zajęć wynaleźć żeby nie myśleć
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo
My wczoraj po kolacji graliśmy w makao dobre 4h hahahah
I też po kilku miesiącach przerwy zakręciło mi się w głowie po jednym piwku
Plinka, biedna... współczuję Ja 2 lata temu usypiałam kotka...miała 13 lat ale biedulka miała raka płuc więc się męczyła... nie było rady
dzisiaj jakoś tak... mgliście i jeszcze smog do tego... bleh! Lepiej z domu nie wychodzić dobrze że mam blisko do pracy -
nick nieaktualnyDziewczynki, kiedy ovu wyznacza owulację i te wszystkie prawdopodobieństwa i inne znaczniki? W sumie nie korzystałam z tego wcześniej i tak czysto poznawczo jestem ciekawa jak to wygląda czy się pokryje z rzeczywistością (albo raczej tym co mi się wydaje... bo 100% pewności nigdy nie ma )
-
Ola tzn. ja tam nie wiem, mogę się mylić. ale biorąc pod uwagę to, ze faza lutealna trwa +/- 14 dni, to by się nie zgadzało.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Klekotowa wrote:Dziewczynki, kiedy ovu wyznacza owulację i te wszystkie prawdopodobieństwa i inne znaczniki? W sumie nie korzystałam z tego wcześniej i tak czysto poznawczo jestem ciekawa jak to wygląda czy się pokryje z rzeczywistością (albo raczej tym co mi się wydaje... bo 100% pewności nigdy nie ma )
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.