Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jak zwykle zaglądam pozna pora
Kesja kciuki za ciebie i maluszki. Koniecznie daj znać po tej sobotniej wizycie
W którym dniu cyklu najszybciej może wyjść pozytywna beta? Nie powiem, że mnie nie kusi zrobienie bety szybciej niż 22.02... -
U nas ślub cywilny był w zeszłym roku w czerwcu. Także dopiero pierwsza rocznica będzie. Ale jesteśmy już razem od szkoły średniej paradoksem jest to że poznaliśmy się na wieś party oczywiście klasycznie muzyczka disco polo (nawiasem mówiąc nienawidzilam tej muzyki ) a chodziliśmy do tej samej szkoły . Haha tak mi dzisiaj przeszło przez myśl jak kiedyś dziecko zapyta jak się poznaliśmy z tatą to jak to ładnie ująć w słowa i wytłumaczyć dziecku że na wieś party?
-
Kochane, dawno mnie tu nie było , od grudnia mieszkam w de. Ale starania odstawilismy aż przyjdzie odpowiedni moment, ponieważ na razie pracuje tylko mąż, ja pójdę do pracy jak synek do kita od maja, aż wszystko się ułoży. W styczniu lekarz zmieniła mi dawkę euthyrox i wszystko się posypało. Zwykle mam max 30-33 dniowe cykle, a leci juz 38 i ani widu ani słychu @ nie prowadziłam tego cyklu wiec nie mogę ocenić nic na jego podstawie ale teraz się zastanawiam czy zmiana dawki mogła zaburzyć ile jeszcze czekac, czy zrobić jakieś badania hormonalne. ..
-
Cześć Dziewczyny!
Milli, dobrze że wróciłaś. Walczymy dalej.
Ja dzisiaj odczuwam jakiś spadek nastroju i powrotem Wam, że się cieszę, że idzie weekend. Cały czas czuję lekkie pobolewanie w okolicach jajników.
Wczoraj pani doktor powiedziała mi, że jestem mądrą pacjentką, bo powtarzam dokładnie zalecenia lekarza z poprzedniego miesiąca. Bardzo miła babeczka, ze względu na urlop mojego lekarza umówiłam się do niej w przyszłym miesiącu.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Dobry dzień!
Cześć annde, ranny ptaszku.
Gigi można robić tak 7-10 dni po stosunku.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Hej dziewczyny!
Dziś w pracy do 13:30 ktoś mądry wymyślił, żeby dzieci w piątki kończyły wcześniej A później wielkie sprzątanko, także pewnie odwiedzę Was dopiero wieczorem.
My ze swoim jesteśmy od 4 lat, mieszkamy razem od 2 lat z jakimś tam hakiem chyba, a po ślubie jesteśmy 7 miesięcy
U mnie dzisiaj tempka w górę Ale to zasługa luteiny, więc nie wiem sama czym się jaram... :<Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 06:42
-
justysia 90 wrote:Kochane, dawno mnie tu nie było , od grudnia mieszkam w de. Ale starania odstawilismy aż przyjdzie odpowiedni moment, ponieważ na razie pracuje tylko mąż, ja pójdę do pracy jak synek do kita od maja, aż wszystko się ułoży. W styczniu lekarz zmieniła mi dawkę euthyrox i wszystko się posypało. Zwykle mam max 30-33 dniowe cykle, a leci juz 38 i ani widu ani słychu @ nie prowadziłam tego cyklu wiec nie mogę ocenić nic na jego podstawie ale teraz się zastanawiam czy zmiana dawki mogła zaburzyć ile jeszcze czekac, czy zrobić jakieś badania hormonalne. ..
Ja poradziłabym się lekarza, bo możliwe, że dawka, którą dostałaś jest jednak nieodpowiednia i Twój organizm się buntuje. -
Wróblowa, jak się jedzie na 7 do pracy, to się wstaje o 4.45. Najgorsze jest to, że w weekend też się wcześnie budzę. Mój organizm tak się przestawił.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kesjaa wrote:Cześć kochane. Nie wiem gdzie już powinnam pisać. Ale czuję, że nie długo tutaj znowu przejdę na tą stronę. Możecie mnie okrzyczec za czarnowidztwo.
Od wczoraj leżę w szpitalu bo zaczęłam krwawic. Naprawdę dosyć mocno także jechałam tam już z płaczem i bez nadziei.
Mam krwiaka dosyć dużego i odklejajaca się kosmowke. Jest prawie połowa oklejona Całkowity nakaz leżenia.
Od wczoraj płacze cały czas. Jeszcze miałam wczoraj usg i...pokazaly się bliźniaki.
Na pierwszej wizycie miałam jeden pecherzyk i jakiegoś kropka w środku za małego żeby zmierzyć a teraz są 14mm i 15mm fasolki. Jestem w takim szoku i jednoczesnie załamana bo ta ciąża ma bardzo małe szanse.
Bliźniaki są jednojajowe i mają jedną owodnie w sb mam wizytę u swojego ginekologa, który to będzie jeszcze pewnie potwierdzal... O ile ciąża się utrzyma do soboty.
Trzymam kciuki najważniejsze to byc dobrej mysli. Bedzie dobrze tylko mysl pozytywnie. Pozdrawiam cieplutko :* -
nick nieaktualny
-
Doma90 wrote:Dziewczyny a wy jak długo jesteście ze swoimi?
Ja z moim to już się znamy jak łyse konie, bo znamy się 14 lat, razem jesteśmy 11 lat, mieszkamy razem 3 lata, a po ślubie jesteśmy 6 miesięcy
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615