Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka i w końcu piąteczek
Ja z moim jesteśmy ze sobą 7 lat, na wiosnę będzie nasza 3 rocznica ślubu i tyle co po ślubie to i tyle mieszkamy razem.
Jakiego mam dzisiaj straszneego lenia. jak mi się nie chce pracować."Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
monijaaa wrote:hejka i w końcu piąteczek
Ja z moim jesteśmy ze sobą 7 lat, na wiosnę będzie nasza 3 rocznica ślubu i tyle co po ślubie to i tyle mieszkamy razem.
Jakiego mam dzisiaj straszneego lenia. jak mi się nie chce pracować.
To my też 7lat a w lipcu 3 po ślubie mieszkamy razem chyba 4 -
nick nieaktualny
-
w weekend rano jak najbardziej a w tygodniu każda minuta snu więcej jest na wagę złota
my wczoraj w przerwie meczu, na szybkiegoKlekotowa, dineh lubią tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
ks. Jan Kaczkowski -
A mi się zachciało kawy. Takie maciato A kawy właściwie w ogóle nie pijam. Mam wrażenie, że ją czuję. Dziwne, wczoraj czułam pomidorową z ryżem. Tyle, ze pomidorową uwielbiam, więc nie było to dla mnie nic dziwnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 08:41
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyHasło gina.. "o rety a gdzie pani ma szyjke.. taaaak wysoko..i macica jakas miekka.. " werdykt - albo jestem w ciazy albo na okres
Dostalam skierowanie na betę ale kolejka do labo byla ultradluga.. nie moglam czekam bo do roboty jade poczekam jeszcze chwilke -
Klekotowa wrote:Hahahaha a ja nie mam z tym problemu oboje lubimy budzic sie nawzajem o dziwnych porach :p
Ja jestem wtedy demonem seksu:
-kochanie, może byśmy coś ten tego ?
https://zapodaj.net/db773adc371eb.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 08:42
monijaaa, Jaspis lubią tę wiadomość
-
Klekotowa wrote:Hasło gina.. "o rety a gdzie pani ma szyjke.. taaaak wysoko..i macica jakas miekka.. " werdykt - albo jestem w ciazy albo na okres
Dostalam skierowanie na betę ale kolejka do labo byla ultradluga.. nie moglam czekam bo do roboty jade poczekam jeszcze chwilke
3mam kciuki żeby to była fasolkaKlekotowa lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonijaaa wrote:3mam kciuki żeby to była fasolka
-
Klekotek, trzmam kciuki, musisz być w ciąży, żebym miała pretekst jakiś do dzisiejszego napicia się.
Klekotowa, dineh lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ineczka wrote:To tez świeża mężatka a kiedy dokładnie slubowalas? my 10 września 2016 ,znamy się 7 lat, 2 lata mieszkaliśmy razem a teraz od kilku miesięcy juz na swoim bez teściowej; ) a tak ogólnie to dzień dobry ) dzisiaj piątek jupila
Wiesiolek działa. Mam tyle sluzu że masakra. Nie wiem jak go określić nawet. Jest biały czasem lepki a czasem się rozciąga. I co tu wpisać? -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:w weekend rano jak najbardziej a w tygodniu każda minuta snu więcej jest na wagę złota
my wczoraj w przerwie meczu, na szybkiego