Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis to Ty taka trochę samarytanka jesteś
Zaraz padnie test: kobjjeto! Wolaj księdza, chyba umieram!Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Macie dziewczyny bogate życie wieczorne. Ja gapie się w telefon i tylko OF odświeżam.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnymonijaaa wrote:Klekotowa mój już przed TV, zrozpaczony bo piwka wypić nie może a ja mam płodne i co by żołnierze silniejsi byli odmawia sobie zuch chłopak
a ja seksi bieliznę na aliexpress oglądam... trzeba dbać o ten ogień w sypialni
Ja przed tv.. mój Pan Klekot w pracy więc bawię się w Szpakowskiego przekazywać mam relację przez telefon -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:a ja seksi bieliznę na aliexpress oglądam... trzeba dbać o ten ogień w sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 21:04
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Ps. Też sobie milionerów włączę. Może jaka lodówkę wygram...
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Kesja nie płacz, tak jak dziewczyny wcześniej pisały musisz być silna dla swoich silnych fasolek :* I wszystko będzie dobrze
Milli super, że do nas wróciłaś!
A ja byłam na "babskim wieczorze", który jakoś szybko nam się skończył... nie było wina, po herbatce i do domu haha -
Ewcia kiedyś lubiłam ich poczytywać, a teraz już mnie znudzili. Nawet na fb przestałam ich obserwować bo ciągle to samo udostępniali
co do milionerów nie wiem nie oglądałam tej edycji, ale podobno denne i bez sensu pytania"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Jaspis to Ty taka trochę samarytanka jesteś
Zaraz padnie test: kobjjeto! Wolaj księdza, chyba umieram!
Po moim ostatnim okresie, jak mi wykrzyczał, że to przecież nie choroba, obiecałam sobie, że choćby umierał, to mu nie pomogę. No i głupia znowu się nim zajmuję -
nick nieaktualny
-
Teraz ma jakies trudne, zaraz wygoogluje j będę wiedziała czy wygrała czy nie, bk akurat reklama (zawsze mi się podobał Hubert w tym garniturze )
Jaspis, też tak sobie obiecuję, ale jak czasami patrzę na tą sierote moja to mi żal serce ściska
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyŻeby oni tak czasem o nas zadbali
Czasem mam wszystkiego dość i najchętniej bym od niego odeszła. Trafił mi się taki typ, że szkoda gadać. Uparty jak osioł, wszystko musi być tak jak on chce. Ech ciężkie życie.
Dobrze, że mam moich chłopców, przynajmniej oni o mnie dbają i we wszystkim pomagają -
Wróblowa wrote:Doma to dobry znak, nie ma co narzekać
-
nick nieaktualnymonijaaa wrote:Jaspsis piąteczka też w stosunku do mojego nie umiem być konsekwentna i powiedzieć basta kolego. ach ta miłość
-
Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj cały dzień sprzątania. Mój mąż ogląda gorączkę złota a ja siedzę na necie :p Mam pytanie czy któraś z WAS tak miała. Bo wczoraj raz i dzisiaj dwa razy miałam takie klucia w pochwie, nie bolące tylko jakby ktoś mnie tam klul szpilką. Tak z 4,5 kluc i koniec. Nigdy tak nie miałam
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Żeby oni tak czasem o nas zadbali